Iva 🤣🤣🤣
Ajme iwancheee pa nadam se da hoće.. Ti već 13tt. Još koji tjedan i bit ćeš ko nova, nadam se.. Ja ne mogu sebe zamislit da budem ovakva cijelu trudnoću.. Ne znam kako ću to moć. A i taj umor. Kad me strefi ja se ujutro ne mogu dić iz kreveta do 11. Ono zvoni mi sat za popit tablete koje jedva popijem i nastavim krmit. Užas
Ne znam drage moje curke do kad ovako. 😂
I presmjesno mi bude ovo ponasanje,ne znam valjda sto mi je i prva trudnoca,pa ne poznajem nista. Toliko sam svima dosadila sa pitanjima. Samu sebe podsjetim na djecicu s kojom radim na njihovi "1000 zasto?? " isla sam pitati na Jesenskim bebama do kad traje umor,posto su one vise od nas u ovom blazenom stanju,al nitko mi ne odgovara. 😪😪
Iwancheee ali da si tila posjetit bebe jer će te zaboravit🤣 a joooj😍
A daaa,moj posao je bas jedna velika emotivna veza. Nazovem kolegice da im pricaju o meni,na papir sam napisala kojoj bebici sto uraditi i dati prije spavanja. A sto cu to su sve moja djeca. A ja evo cekam svoje prvo i totalno nista ne znam. Omg 🙈
Iwancheee aj baš javi što kažu kad ti odgovore.. Možda nisu cijeli dan aktivne na forumu ko mi🤣
Meni prija sad u 4. skoro 5. mj. t. kaže da joj je prošao i umor, da je počela malo trenirati i da su joj manje izražene promjene raspoloženja. Ja se najiskrenije nadam da će i nama tako..
Iwancheee ali da si tila posjetit bebe jer će te zaboravit🤣 a joooj😍
A daaa,moj posao je bas jedna velika emotivna veza. Nazovem kolegice da im pricaju o meni,na papir sam napisala kojoj bebici sto uraditi i dati prije spavanja. A sto cu to su sve moja djeca. A ja evo cekam svoje prvo i totalno nista ne znam. Omg 🙈
🤣🤣😍😍 A baš lipo! Mogu samo zamislit koja je to povezanost sa mališima. Sa najmlađima s kojima sam radila su prvašići i baš mi nedostaju. Sretnem ih nekad pa me zagrle. A meni tuga teška dođe što me nema. A ovaj dečko što me mijenja mi također šalje izvještaj.. Jadan i on. Mislim da se s tim nije susreo🤣A ipak mi je zbilja stalo da svi dobiju što bolje zaključnr ocjene.
Bok svima, evo da vam se i ja prikljucim, sada sam 5+5 tt. Ovo mi je druga trudnoca. Prva beba mi je umrla u 36.tjednu trudnoce prije par mjeseci pa cu ovaj put biti pod povecalom s obzirom na to da nije nadem uzrok. Vidim da se komentirale rani probir. Ja sam u prvoj trudnoci radila double test u Petrovoj, dobijete uputnicu od svog ginekologa. Rade ultrazvuk na kojem mjere nuhalni nabor i vade krv iz koje gledaju razinu beta hcg i jos nesto. Na temelju tih rezultata i godina izracunaju postotak. Ja sam na to isla samo zbog toga da odem na jos jedan pregled jer moja gin ima los ultrazvuk. Sve te pretrage samo ovise o tome koja bi bila vasa odluka da nesto nije u redu.
Nazalost imamo gotovo istu pricu.. ja sam trenutno 7+2😊 i s Vama sam drage moje! Samo hrabro..
Evo cure da se i ja javim :)
Doktorica potvrdila 6 tjedana i 1 dan :)
Je li neka od vas radila nifty ili harmony ?
Jutro curke! Ides kolko nas je vec!! 🥰🥰
Dobro dosle nove curke i da uzivate do kraja u skolskim trudnocama!! 👏👏
Ja evo u standardnoj poziciji za ovo doba dana...tanjur, burek, jogurt...party za ekipu 😂😂
Danas u 14 idem ginici i jedva cekaaaaam vidjeti i cuti nase malo ❤️!!!!!
Bas sam sva naelektrizirana 😳
Jutro! Glavobolja dan 2. Lupocet mi pomogne otprilike kao i tic tac 😓
Dobrodosle nove cure i cestitam!
Dalindas pisale smo o niftyju i testovima nedavno, par nas planira napraviti ih.
Ja nisam bespovodno zivcana ali vidim da imam kraci fitilj nego inace. Nisam inace tip od impulzivnih reakcija ali hormoni su mi definitivno smanjili prag tolerancije pa mi je teze ne poludit nekad.
Sto se tice umora, iz mog iskustva, kao i vecina drugog u trudnoci, indivudualno je. Moze proci s prvim tromjesecjem (najcesce) a moze i trajati jednako do poroda. Mucnine ista stvar, znam zene koje su bas povracale do poroda (jedna i na porodu). Da ne bi bilo dosadno i predvidljivo, nema garancije ni za sto 😅😅
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Skupljamo se 🤗🤗
ZIMSKE BEBE 2019/20
STUDENI
1. lala3 - 26.11.
2. iwancheee - 26.11.
PROSINAC
3. flower – 1.12.
4. iva4 – 4.12.
5. Jaivanpa – 7.12.
6. leptiric00 - 16.12.
7. mala.le.90. – 20.12.
8. Angie1205 – 23.12.
9. Nasty - 26.12.
10. piba7 - 29.12.
11. Livia – 30.12.
SIJEČANJ
12. Tonkica1 - 3.1.
13. Hrabrica - 5.1.
14. Lela Doronjski – 11.1.
15. tinika - 14.1.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Dobro jutro svima 😊 zanimalo me koliki je kod vasih beba bio crl (ili embrionalni odjek,eo) oko 7.tjedna? Ja sam jucer zavrsila na hitnoj zbog manjeg krvarenja, cini se da je neki manji hematom. Crl je 8,3 mm pa su mi rekli da je to dosta manja trudnoca, no meni se ne cini zabrinjavajuce jer znam da mi je ovulacija bila kasnije. Hvala unaprijed 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji