Unanuna, ne panicari i dobro je sto danas ides ginu pa ce te ubrzo umiriti. Sad lezi i odmori. U kolko sati imas pregled?
Do implantacije moze doc 6-12 dana nakon oplodnje pa sad neznam dal znas kolko je proslo?
Proslo je oko 22 dana od O.
Pregled je oko pola 2. Zavisi od guzve...
Ja sam taj paket podigla na početku jos i jedno sto koristim je ona krema 😂😂
U sve hlače jos stanem ( Hvala Bogu ) 😂😂 neznam sto cu kad vise ne budem mogla
24.5 me ceka uzv pa cemo vidjet dal je sve u redu ..tegoba nemam osim mučnine ujutro par puta i to je to 😊😊 na pojedine trenutke i zaboravim da sam trudna 🙈🙈🙈
Iva vec sam te mislila pitati pa zaboravila...rekla si da si blizu Zg, gdje to? Ja sam u Vg pa pitam 😊
UnaNuna mislimo na tebe...javi se cim obavis pregled 🥰
Curee, jedno pitanje.. U srijedu sam bila kod ginekologa koji na UZV nije vidio nista a po ZM sam tada bila 6tt. Uputio me da izvadim betu koja je jučer bila 374. Je li to uredu? Doktor je rekao da ponovo dodjem na UZV u ponedjeljak, a mene strah da nesto nije dobro. Dva dana ne spavam skoro nikako.
Renren, moguce je sa si imala kasniju ovulaciju pa si mozda manje trudna nego kako racunas po zadnjoj mengi. Sutra ponovno izvadi betu pa ces vidjeti i sama da li se dupla. Ako broj bude duplo veci od jucerasnje, trudnoca je tu. Sretno u svakom slucaju 🥰
Evo da se i ja javim..sudjelovala sam u Jesenskim bebama ..al mi se cini da je moja beba zimska 😊
imamo dva termina 16.11 i 26.11 jer je ovulacija bila kasnije pa ni sami neznaju tocno koji datum 😂😂
Sad smo 12+5 i iduci tjedan imamo mnogoo pretraga za obaviti a ja koja je igle bojim neznam bas kako cu toliko krvi vaditi 😂😂😂
😊 ovdje smo iwanchee i ja sa istim terminom 26.11., mada cemo sigurniji datum znati 24.5., kod mene je 17.11. po zm... bit ce nam veselo u novembru 😄
i ja bi siguran termin trebala znati 24.5 na pregledu 😊
jedva cekam
mozda i znat sta nosim
zadnji puf mi je rekao da sumlja na decka al da nije 100% siguran
Drage moje da Vam se javim. Sretna sam radi vas kod kojih je sve ok, a vi koje ste u strahu držite se. Nebudem više sudjelova u ovoj grupici, nadam se da će za par mjeseci grupa u kojoj će biti aktivna biti bebe ljeto 2020. Ukratko.
Jučer sam bila na čišćenju 😔 prošlo je bez bolova . Toliko pažljivih, razumnih i dobrih ljudi dugo nisam srela😘 ovo je moja prva trudnoća. Imam 30 godina. Ova agonija trajala je 3 tjedna od dana kada sam napravila test koji je bio naravno pozitivan. Nakon 2 tjedna počela sam krvariti. Gdje kod da sam došla svi su govorili bude dobro, bude dobro, to je normalno i da bzvz paničarim. Ruke su mi ispikane, od silih nalazala, i iz nutra sam prazna. Sama obečanja, slanja sad sim sad tam. Svi nalazi uredni jedino što se nije obračala pozornost na ono bitno. Na ono što sam ja govorila. Ravnalo se prema ultrazvuku a ne onome što je govorim. I prema mojim redovnim ciklusima bilo je jasno da nešto nije u redu. Znači gledalo se na ultrazvuk te su se prema tome računali tjedni a ne prema mojem ciklusu. Moje bebe nema, toliko veselja ugasilo se u par sekundi. Drage mame nekad ni 5 doktora ne može biti u pravu kamoli jedan. Moje čišćenje moglo je proći s tabletom. Ali radi 3 propusta nije. Zgrožen zatečenom situacijom prije čiščenja doktor nije mogao naći prave riječi. Nemojte previše čitati po internetu šta ko piše. Svaka je jedna divna i jaka žena za sebe i posebna je. Ja sam se naučila sada pameti. Držite se čuvajte i hvala na svakom savjetu. Sretno ❤️😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji