Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    10. Svibanj 2019. 08:44

Dakle ima nas vise 🙈
    Hrabrice imala sam ja pregled i uzv odmah kad sam saznala al bilo je full rano, isto samo gv je vidjela. Bas me pere neka nervoza a i uz sve ovo sunce i lijep dan bas sam neka pokisla. Danas je godina dana kako mi je umro tata pa sam bas jadna i nikakva.

mala.le.90.
    10. Svibanj 2019. 08:58

I ja sanjam...nekad ruzno, nekad lijepo...nekad me i uznemiri...u prvoj T sam sanjala dvaput kako mi putnicki avion pada pred ocima...otad se bojim vidjeti avion jer je san strasan bio...
    Sad znam sanjati i da krvarim...vrati mi se spontani pred oci....a znam imati i orgazam u snu, tako da...nije sve tako sivo😂😂😂

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Hrabrica
    10. Svibanj 2019. 09:00

Angie1205

Dakle ima nas vise 🙈
    Hrabrice imala sam ja pregled i uzv odmah kad sam saznala al bilo je full rano, isto samo gv je vidjela. Bas me pere neka nervoza a i uz sve ovo sunce i lijep dan bas sam neka pokisla. Danas je godina dana kako mi je umro tata pa sam bas jadna i nikakva.

O Boze, zao mi je ☹️ Onda ti je danas stvarno tezak dan ☹️ Probaj mazit busu i pricat svojoj mrvi o tati 💓 Iako je malena, vjerujem da moze osjetit ljubav s kojom ces joj pricati o tati 💓 Nije bas za usporedbu al meni je proslo ljeto umrla svekrva s kojom smo zivjeli u istom dvoristu i svaki dan mi nedostaje ta predivna zena 💓   Narocito sada kad stize beba jer znam koliko bi bila sretna da je tu 💓

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

Bette
    10. Svibanj 2019. 09:36

Hej cure :)
    Nova sam ovdje, ali se priključujem grupi jer sam ovaj tjedan saznala da sam trudna i da mi se beba treba roditi nekad u siječnju <3

Bette
    10. Svibanj 2019. 09:39

Zasada se osjećam super. Doduše, prerano je da imam bilo kakve simptome. Nadam se da ni neću imati neke simptome, barem je u prvoj trudnoći tako bilo. Ali, bit će kako bude :)

Angie1205
    10. Svibanj 2019. 09:52

Bette dobro nam dosla i cestitam ti!!
    Jesi se vec narucila na pregled? 

10. Svibanj 2019. 09:59

Evo da se i ja javim..sudjelovala sam u Jesenskim bebama ..al mi se cini da je moja beba zimska 😊 
    imamo dva termina 16.11 i 26.11 jer je ovulacija bila kasnije pa ni sami neznaju tocno koji datum 😂😂 
    Sad smo 12+5 i iduci tjedan imamo mnogoo pretraga za obaviti a ja koja je igle bojim neznam bas kako cu toliko krvi vaditi 😂😂😂

mala.le.90.
    10. Svibanj 2019. 10:10

MaybeBaby

Evo da se i ja javim..sudjelovala sam u Jesenskim bebama ..al mi se cini da je moja beba zimska 😊
    imamo dva termina 16.11 i 26.11 jer je ovulacija bila kasnije pa ni sami neznaju tocno koji datum 😂😂
    Sad smo 12+5 i iduci tjedan imamo mnogoo pretraga za obaviti a ja koja je igle bojim neznam bas kako cu toliko krvi vaditi 😂😂😂

Blago tebi...da je meni docekat tih 12 pa da se malo opustim...ovo do 12 mi je bas igra zivaca, proucavanje sisa, mucnina ovakva pa onakva, brisanje i promatranje papira, stezanje ovo, stezanje onooo😥

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Bette
    10. Svibanj 2019. 10:47

Angie1205

Bette dobro nam dosla i cestitam ti!!
    Jesi se vec narucila na pregled?

Hvala vam.
    Naručena sam na uzv sljedeći tjedan, u četvrtak :)

UnaNuna
    10. Svibanj 2019. 10:55

Cure, sad sam na papiru poslije wc-a vidjela roskasti bris. trebala bi biti trudna 5+3... To je kasno za implantacijsko krvarenje, jelda?? 😭 danas imam prvi uzv... strah me. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.