I ja sam svasta danas preskocila. Festamo u 5. mjesecu, svaki vikend je gust svake godine. Sutra smo na pricesti svi. Necu nabrajat sta sam sve pojela 🤣
Hrabrice odlicne vijesti, cestitam!! 💗🎉
Ja imam 35 godina, trebala bi rodit s 36 i to je to od mojih trudnoca, samo da jos s ovom sve bude ok 🙏🏻
Slazem se da s tim da je u prvoj psiholoski najlakse jer najmanje znas. A prve dvije trudnoce su mi u pocetku bile slicne, bez previse tegoba na pocetku. Pred kraj mi je druga bila teza jer je mala bila puuno zivahnija (i jos uvijek je 😅) od starije kceri i bas me izudarala zadnjih mjesec dana. Kod nas se pokazalo tocnim da se vec u prenatalnom razdolju nazire karakter bebe, mozda zato sto su njih dvije skroz razlitice. 😁
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Annikavidim da si ti iskusna mama 😊 htjela sam te pitati jel ti se trbuh prije vidio u drugoj trudnoci? Meni se u prvoj dosta kasno poceo vidjeti, oko 20.tjedna,a sad mi se cini da ce puno prije
Kasno palim - doslovno kasno. Vidi se da
[iimg]
Dobro jutroooooo. Ajme nikako spavat cijelu noc.. Vec od 7 paradiram.. Nikako se namjestiti 😤😤😂😂
Dobro jutro! Ima nas jos budnih od ranog jutra jer mi mjehur ne da mira i svako jutro prije 7 stisne, a onda vise nemaa spavanjaaaa 🙈
Jutroooo i od nas 💓 i ja sinoc bila ko ventilator, samo se vrtila a nikako zaspat 😂
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Dobro jutro! Ima nas jos budnih od ranog jutra jer mi mjehur ne da mira i svako jutro prije 7 stisne, a onda vise nemaa spavanjaaaa 🙈
Joj tak i meni. Sve mi zlo dode kolko mi se piski...
Jutro svimaaa...kakvo je vama stanje s trbuhom? Imate li ikakve grceve, probadanja, peckanja? Ja sam u 7. TT i osjetim poneko peckanje u jajnicima tijekom dana, nis posebno...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja nemam neke bolove ili peckanja al primjetim kad dugo sjedim da me pocne pritiskat onako dolje, ne da boli al onak neugoda neka. Najvise mi pase na lijevom boku lezat, tak i spavam i kaucarim preko dana. Stvarno sam se uljenila ovih dana 🙈
Jutrooo…. vama je jos super cure ako idete jednom piskit tjekom noci!!! Ja idem skoro svakih sat i pol i uzasno sam nenaspavana svaki dan kad se dignem😫😫😫
Ja sam u pocetku po 4 5 puta isla pisat po noci.. Sad ne bas nego me rano probudi. Sad idem po danu cesce malo nego inace
Sortiraj odgovore
Najstariji