Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    04. Svibanj 2019. 18:08

31 😁

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

04. Svibanj 2019. 18:08

Ja ujutro pohala kruh i udavili se u njemu. Pa bas tak I radim. Malo po malo. Ali bas mi je muka bilo. Sad jedem jagode i bananu. Doslo mi za slatkim😌😌😌
    Evo ja za 10 dana punim 21 😅

Angie1205
    04. Svibanj 2019. 18:16

A bas nas ima svakakvih godinica 🥰
    Ja evo za 8 dana punim 32 godine, al kao sa sam stala tamo negdje na 22/23 🙈

UnaNuna
    04. Svibanj 2019. 18:38

Citam vas i sve sam gladnija. A kao sva sam nesto zdrava ovih dana i pazim jako. A sad bi pizzuuuu.
    Inace, ja sam 1986. godiste. 😊😊

• Tonkica1
    04. Svibanj 2019. 18:46

Mene još nije ulovilo to da imam žrlju ha specifičnom hranom.. vjerujem da će uskoro. Ne znam, sve mi je nekako skroz drugačije nego zadnji put, ali znam da je svaka trudnoća drugačija
    Ja imam 28

Angie1205
    04. Svibanj 2019. 18:46

Iva, mene pitas za trudnoce?
    Ah...meni su obe trudnoce bile posve razlicite.
    Prva pocela uz hematom i nesto malo mirovanja, beba rodjena u terminu (na tocan dan termina!) posve zdrava.
    Druga pocela ok no kako je proticala osjecala sam da nesto ne stima, tlak mi se cesto spustao naglo, skoro pa spajao i moje nesvjestice su bile jako ceste osobito za vrucih dana, beba rodjena mj dana ranije, kasnije su se vidjele posljedice kao sto je kasnjenje u govoru, motorici, uz to napala ju je epilepsija i jos neke dijagnoze no s tim smo se izborili i curka sad krece konacno u 1.razred (nemre se docekat misica moja!)
    A sad...bilo me strah trece trudnoce odnosno to je strah od ponovljenih dijagnoza kao sa drugom bebom al to sam nekako izgurala i stvarno se sve vise veselim rastu svoje buse, curke su presretne i drze palceve da je braco 🥰

mala.le.90.
    04. Svibanj 2019. 20:01

U petom tjednu sam bila u jakoj fazi gladi, u sestom tjednu su mi pocele mucnine i prestanak teka, sad u sedmom je neka mjesavina..jedem ali samo odredjene stvari. Od danas osjetim peckanje u jajnicima. Lice pristavo, grudi i dalje jako bolne.
    Imam 29 god😁

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Angie1205
    04. Svibanj 2019. 20:16

Eeee pristevi!! Mislila sam da to moja zlocestoca izlazi, ipak nije?! 😂😂
    Ode ja pohat kruh 🥪🥪

• M.B.123
    04. Svibanj 2019. 20:30

Evo i mene.... 
    3.trudnoca,svaka drukcija. Ova me satraaaala,muka,nista mi se nejede ,nista nista,osim slanca. Tako da pojedem 5 slanaca dnevno,boze oslobodi :))

mala.le.90.
    04. Svibanj 2019. 20:41

Eeeh...ovo jos nisam navela, mislila sam se hocu li napisati ili ne, smijesno mi je ali me prepadne...vec dva puta sam imala orgazam u snu...nemam pojma sta sanjam, znam samo da me probudi i da se sva tresem od uzitka...poslije ne mogu zaspat jer ne znam moze li to nastetiti bebici...
    Imace se suzdrzavamo od odnosa barem dok se T ne ustabili i beba ne ojaca, al ovo stvarno ne mogu sprijeciti🙈🙈🙈

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.