Joj Hrabrice još se smijem tvome mužu kad je vidio sondu😆😆😆😆 čestitam i ovdje! Bit će to sve u najboljem redu! Meni se isto prvo vidjela gestacijska 5mm, pa idući tjedan sam opet išla zbog zaostale implantacije i već se vidio plod od 3mm čini mi se.
Lala dobro nam došla i sretno na fetalnom skriningu! Obavezno nama neupućenima objasni kako to izgleda. Vjerojatno detaljni pregled anatomije..
joj draga i ja se još smijem siroti nikad nije vidio sondu, a taman je sjedio na takvom mjestu da mu je sve bilo "na izvolte"
Već idući tj od 3mm?? Predivno!!! U kojem si tjednu sad i jesi već čula srčeko?
Mi ponavljamo uzv za 10 dana i očekujem da se mrva pokaže
Na prvu me malo prepala kad je spomenula tu slobodnu tekućinu ali smirila me kad je rekla da to ne utječe na mrvu i da su to očekivane posljedice dugog protokola kojima eto treba malo duže da se povuku .. Kakav postupak si ti imala?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Nema na cemu draga, samo se opusti sada i sto manje se usporedjuj sa drugima, obicno si tako umislimo i simptome koje nemamo a drugi imaju pa cak i neke vece tegobe i onda mi zene znamo sebi postavit neke umisljene dijagnoze pa se bzvz nerviramo a to nam sad bas nije dobro. Samo uzivaj iscekujuci sljedeci pregled, odmaraj, mazi busu i vjeruj da ce sve biti bas kako treba. 😉
aaaaw
emotivna sam 😭😭😭
busa ❤❤
sad smo sve ovdje čoporativno ponosni pekmezi i neka smo! imamo zašto biti
ja maloprije upalila tv i taman bila scena nekih žena u rađaoni i naravno u sekundi sam počela tulit
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Drago mi je da ste shvatile sto sam htjela reci, stvarno vam to govorim kao savjet.
Iskreno, ja sam bila najopustenija u 1.trudnoci kad nisam imala pojma ni o cemu! Nit znas sta te ocekuje i kada, ma bas nista. Tad jos internet nije bio extra specijal da si cijeli dan na google-u pa si postavljas dijagnoze i tad mi je bilo najljepse.
Ovo mi je 3.trudnoca i trudim se ne razmisljat na nacin “sto bi bilo kad bi bilo”, “jesam nocas spavala na krivom boku”, “mozda nisam trebala vecerat u mekicu” i sl.
Samo relax 😉
Mene rasplacu neke gluposti samo, inace sam emotivka al evo od prije par tjedana placem ako npr.muz ne dodje s posla ranije a ja sam si bas zamislila da bude, ako se meni jede ljubicasti kornet a baba na tisku ga vise nema...ne bi nist rekla da placem na tuzne filmove i sl al moji razlozi za suze ne moze objasnit ni psiholog sa 7 diiloma 🙈
Mene rasplacu neke gluposti samo, inace sam emotivka al evo od prije par tjedana placem ako npr.muz ne dodje s posla ranije a ja sam si bas zamislila da bude, ako se meni jede ljubicasti kornet a baba na tisku ga vise nema…ne bi nist rekla da placem na tuzne filmove i sl al moji razlozi za suze ne moze objasnit ni psiholog sa 7 diiloma 🙈
sve potpisujem a gdje su još promjene raspoloženja
navečer legnem normalna i sladunjava, a ujutro luda bez ikakvog povoda! I onda fino objasnim mužu kako mi je stvarno žao i da nije ništa kriv ali da si ne mogu pomoći i da se imam potrebu svadit
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
Hrabrice hvala ti na ovome...dakle nisam bas tolko luda!? Ima nas jos i to me tjesi 🤪
Unanuna I to ti je super. Jos ako je bila kasnija ovulacija za dan ili dva. 😊😊😊
Samo bez brige. Moramo i mi uzivati malo. Ja se nekad uhvatim kak mislim sve crno onda se opametim i kazem sama sebi daj se opusti i da ce sve biti dobro. A najviše je za to kriv glupi Google. Hahahahah
Sta se tice ludosti nista me nije zivciralo ko moj decko. U pocetku. Siroce ni kriv ni duzan naj***. I imala sam tu fazu : gle, vidim te ali ne zelim te vidjet I ne vidim te aj bok! A sad mi je pravi princ 😍😍
Hrabrice hvala ti na ovome…dakle nisam bas tolko luda!? Ima nas jos i to me tjesi 🤪
nismo lude možda samo malo opasne za okolinu
ALI stvarano novi život i zato nam je sve dozvoljeno
bar ja to tako pravdam u glavi
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
Sta se tice ludosti nista me nije zivciralo ko moj decko. U pocetku. Siroce ni kriv ni duzan naj***. I imala sam tu fazu : gle, vidim te ali ne zelim te vidjet I ne vidim te aj bok! A sad mi je pravi princ 😍😍
"..ne vidim te aj bok " vrištiiiiim
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
Sortiraj odgovore
Najstariji