Meni je ono bas bas dosadno xD Sramota me reci, s obzirom na prosle drame, uzivaj da je sve ok, alii D O S A D N O M I J E haha 😂 Ne mogu laptop, ne mogu knjige, nmg muza 24h drzati uz sebe xD bas nemam obaveze. Imate prijedloge xD Kucam po netu "what to do in pregnancy" xD I nisam jedina izgleda sto je ovakva xD
ja imam one bojanke za odrasle pa znam bojati u slobodno vrijeme kad mi je dosadno. gledam filmove, rješavam križaljke, čitam knjige.
ali već vidim da će i meni biti dosadno kad prestanem raditi. nisam navikla 0-24 biti doma.
Meni je ono bas bas dosadno xD Sramota me reci, s obzirom na prosle drame, uzivaj da je sve ok, alii D O S A D N O M I J E haha 😂 Ne mogu laptop, ne mogu knjige, nmg muza 24h drzati uz sebe xD bas nemam obaveze. Imate prijedloge xD Kucam po netu "what to do in pregnancy" xD I nisam jedina izgleda sto je ovakva xD
Ja volim kad je dosadno. U trudnoći barem 😂.
Čitam knjige o trudnicama, kad me uhvati volja, rokovnik sam ispunila, pišem svaku sitnicu 😚
Studentica u meni mi ne da mira pa kopam po netu, istražujem. Čak sam našla 30 plus god staru knjigu o pedagogiji predškolske dobi pa sam je stavila na hrpu za čitanje.
Planiram što i kako kupiti.I gdje. Dok sam još mobilna da i autosjedalicu nađem. Dvije. Jaje- da mogu i za po kući-nemam ih od kolica ( 2u1 su), te onu razvojnu 0-36. Ako nađem taj kombo. Imamo dva auta . Za to ću morati obići najprije Pulu, pa Rijeku možda i Kopar. I sigurno ću se vratiti u Pulu 😂😂. Razmišljam o hrani 😋😋😂. Celulit ni ne gledam ili se pravim da ga ne vidim.
Još uvijek sam i na dokumentima. Još jedan, dva izleta u Umag i jedan u Pulu 😂.
Uglavnom, kupusss 😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Barbie,
vjerovatno da i ja radim, ono dodjem sa posla i imam tih par sati za sebe, itd, bilo bi lakse. Fora je sto ja kad sam i radila, to je bilo dva puta sedmicno (zbog nepune norme) i ono stvarno vremena na izvoz. Izlezala sam se i serija pregledala, maratona haha za tri zivota xD Da sam to sve cuvala za trudnocu, ono da sam se izmorila, i sad fino krevet, ne bih kukala, vec ja ljencarila i bez trudnoce i sad kad moram, jaooo sta cuuu xD
Anaa,
o hrani ne smijem vise hahahaha. S njom sam ubijala dosadu i zelju za cigarama, pa sam se dovela u ovo stanje da me doktor kritikuje. Inace po kuci mancmalov, zele bombone, keks, ja ne uzimam. 😎😎😎
Sta god da mi padne na pamet, phhh ne mogu, dosadno, radilaa, itd.. Vec pomalo lici da nisam normalna xD
Iskreno ja sam na pocetku znala bit u bedu zbog kila jer ja sam visoka 174 i uvjek sam imala do 57 kila kad sam krenula u postupak ivf od svih silnih hormona te za stitnjacu te pune stimulacije kile su otisle gore jela ili ne jela to me puno zbediralo ali sam se brzo vratila na to da znam koji mi je cilj i sta zelim nakon 9godina borbe i svega dodem do cilja i najvise su me pogadali komentari jao kak si se zdebljala moj odgovor na to je sada imam i razlog zasto je doslo do toga… niko od tih ljudi nezna koliko suza,poraza,razocaranja i tuge smo prosli svi se samo nasladuju tudom boljkom da i meni je sok bio 10kila dobit od svih tih stimulacija nije malo a cure moje jedem ko picek
I kao sto su vec neke napisale nista od toga nije vazno sve cemo se stesat kad na svijet donesemo svoje toliko zeljene bebice i ni celulit ni kila viska netreba nikog bedirat… a ovi kaj nam vole nesto i prebacit za njih od sad spremam jos otresitiji odgovor. Nemam vise dlake na jeziku… jesam se raspisala 😂😂
Ja od sad namjerno pjevam pred svima pojest cu sve kolacice vama u inat postat cu debela 😂😂😂🙈
Draga moja ista situacija..nakon skoro 6 punih godina borbe i zelje za djetetom napokon smo ih dobili sad iz ivf-a i nema sanse da me sad kile ili bilo sto takvo brine. Koliko sam samo suza svaki puta isplakala kad bi dobila mengu iz mjeseca u mjesec i tako godinama i sad jos da placem jer se debljam..ma malo sutra..uzivam se debljati i jedva cekam da mi dodu moje bebice na svijet i da budemo sretni..nece oni pitati mama sto si tako debela..a za druge me bas briga sta pricaju..neka pricaju to vise govori o njima, a ne o meni..
Stvarno imamo razloga biti sve redom sretne na nasim blagoslovima i na nasim busicama ❤❤
❤N i V💙
Iskreno ja sam na pocetku znala bit u bedu zbog kila jer ja sam visoka 174 i uvjek sam imala do 57 kila kad sam krenula u postupak ivf od svih silnih hormona te za stitnjacu te pune stimulacije kile su otisle gore jela ili ne jela to me puno zbediralo ali sam se brzo vratila na to da znam koji mi je cilj i sta zelim nakon 9godina borbe i svega dodem do cilja i najvise su me pogadali komentari jao kak si se zdebljala moj odgovor na to je sada imam i razlog zasto je doslo do toga… niko od tih ljudi nezna koliko suza,poraza,razocaranja i tuge smo prosli svi se samo nasladuju tudom boljkom da i meni je sok bio 10kila dobit od svih tih stimulacija nije malo a cure moje jedem ko picek
I kao sto su vec neke napisale nista od toga nije vazno sve cemo se stesat kad na svijet donesemo svoje toliko zeljene bebice i ni celulit ni kila viska netreba nikog bedirat… a ovi kaj nam vole nesto i prebacit za njih od sad spremam jos otresitiji odgovor. Nemam vise dlake na jeziku… jesam se raspisala 😂😂
Ja od sad namjerno pjevam pred svima pojest cu sve kolacice vama u inat postat cu debela 😂😂😂🙈
Draga moja ista situacija..nakon skoro 6 punih godina borbe i zelje za djetetom napokon smo ih dobili sad iz ivf-a i nema sanse da me sad kile ili bilo sto takvo brine. Koliko sam samo suza svaki puta isplakala kad bi dobila mengu iz mjeseca u mjesec i tako godinama i sad jos da placem jer se debljam..ma malo sutra..uzivam se debljati i jedva cekam da mi dodu moje bebice na svijet i da budemo sretni..nece oni pitati mama sto si tako debela..a za druge me bas briga sta pricaju..neka pricaju to vise govori o njima, a ne o meni..
Stvarno imamo razloga biti sve redom sretne na nasim blagoslovima i na nasim busicama ❤❤
Slazem se s tobom u potpunosti..😚😍😘
url=https://lilypie.com]
Ja svoju busicu bas ponosno pokazujem i sepurim se okolo ko neki paun😅
A doma mi nije uopce dosadno,bas uzivam. Netreba mi taj stres posla,prekovremenih sati,ludih ljudi, trazenja parkinga svaki dan..koliko mi je samo taj parking zivota uzeo😤👿
Od kolica smo malo gledali recaro 3 u 1 ili maclaren daytripper 2018, ali samo preko neta, ništa uživo. Mislim da ih nećemo kupovati prije 10., 11., mjeseca. Od kozmetike mislim uzeti sve od Mustele, super mi mirisi, ali od ženskice sa facea, Narucilica se zove, kod nje je sve napola jeftino. I curke odite u dm i dignite si torbu za trudnice tj.baby bonus, dobijete neke popuste i kremicu, nije nekaj ali ionak se to ukida pa zašto ne bi iskoristile. 😎
i ia sam mislila mustelu, je skupa ali okej je..j&j ne zelim je sam cula da je dosta beba imalo reakciju a i testiraju na zivotinjama..ne znam jos za hipp dal su okej..nivea mi bezveze..bas cu pogledat ovo na faceu
muz mi radi do 17...ako ide u gym znaci oko 19,20h je kuci...ja umirem od dosade...pa malo slazem robu u ormaru, sminku..cistim...izmisljam poslove 🤣 znam kak ti je 😂
muz mi radi do 17…ako ide u gym znaci oko 19,20h je kuci…ja umirem od dosade…pa malo slazem robu u ormaru, sminku..cistim…izmisljam poslove 🤣 znam kak ti je 😂
Hahahhaa, tebi je jos gore. Ja imam njega dosta, trenutno je izmedju dva posla, i bas mi pomogne, jeste da je manje para, ali jos ovaj avgust je sa mnom i krece ponovo. A opet nmg covjeka drzati svezanog za sebe 24h, jos su mu preporucene duze setnje i aktivnosti zbog kilaze i ode, sta ce xD Moramo naci neku zanimacijuuu .....
Ajme dosadno vam 😂
Pepe cak i cisti! Ja od spavanja nemam kad. Spavam bar 17h dnevno zadnjih dana 🤦♀️
Truskawka, tocno znam sto pricas. Doduse ja imam jednog velikana od 10 god. I kad sam ga rodila, sa 17, strije od vrata do koljena, ostala samohrani roditelj, na more nisam isla 2 god a zivim na moru. Kad sam napokon otisla- jednodjelni kupaci. Godinama sam se tusirala gledajuci u plafon samo da ne pogledam trbuh, grudi..i onda me fino sadasnji muz tako posramio zbog mog stava prema vlastitom tijelu i doslovno me naucio kako da ga ponovo volim. I kad smo odlucili na zajednicku bebu, osamarili su nas spontani, jedan za drugim. Danas uzivamo u mom celulitu koji zahvaljujuc atletici nisam nikad imala, ni u prvoj trudnoci, u svakoj striji, ma i u svakom kilogramu. Samo se molimo da sve bude u redu s nasom mrvicom. Sjetim se bulbi cesto, zaplacem i blagoslovim svaku mucninu povracanje i hormonske promjene raspolozenja. Budimo zahvalne na zdravim bebama. Raspisa se ja.. otvorilo me. Ljubim vas sve, i sve ste predivne i sa velikim i malim trbusima, i sa curama i deckima, i s prvom i trecom trudnocom. Uzivajte u osjecaju svojih mrvica u trbuhu, ovaj dan se vise nece vratit i jednom kad se rode nikad vise nece biti tako blizu svaki momenat dana ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji