Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    29. Srpanj 2018. 16:21

ma nije mi do partnera. muški se pale na svašta, to sam vidjela u životu 😂😂

nego mi se teško naviknut na samu sebe u zrcalu. ali morat ću, kaj drugo. pa kasnije poraditi na izgledu, ako me bude mučio i dalje 😁

Mina93
    29. Srpanj 2018. 16:22

barbiemama

ja se danas loše osjećam sama sa sobom.

prvo, išla oprobavat neke gluposti i izgledala sam si ko morž u kabini. vidjela sam i neki novi celulit i baš sam si sva bila debela i grozna.

e onda sam se počela loše osjećati jer sam tako prokleto tašta. kao, pa kakva sam ja osoba kad me izgled toliko sekira da mi pokvari dan.

uglavnom, nekako se teško nosim s kilama i s promjenama zadnjih par dana.

Znam kako ti je 😭 i ja sam si sva debela i nikakva, a za celulit necu ni komm, uzas mi je sta ne smijemo to sad mazat a samo vidim da ga je sve vise 😭 bas sam isto teska depresija

barbiemama
    29. Srpanj 2018. 16:28

Mina93

Znam kako ti je 😭 i ja sam si sva debela i nikakva, a za celulit necu ni komm, uzas mi je sta ne smijemo to sad mazat a samo vidim da ga je sve vise 😭 bas sam isto teska depresija

jedno ljeto sam imala više celulita, od pilula. i pročitala na netu savjet za mazanje sa kavom. uglavnom, mljevenu kavu sam miješala sa običnim hidratantnim losionom i zamotala dupe i bedra prozirnom folijom. svaki dan, mjesec dana, 30 min. nikad nisam imala manje celulita nakon tog tretmana. samo kaj cijelu kupaonu zmažeš s tim i odvod i sve. ali mislim da ću opet to probat 😁

Ana89
    29. Srpanj 2018. 16:32

barbiemama

ma nije mi do partnera. muški se pale na svašta, to sam vidjela u životu 😂😂

nego mi se teško naviknut na samu sebe u zrcalu. ali morat ću, kaj drugo. pa kasnije poraditi na izgledu, ako me bude mučio i dalje 😁

Zavoljeti ćemo mi sebe, bez brige. Sve prođemo te misli, svakodnevno😘😋 I opet se vratimo na svoje kasnije 😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    29. Srpanj 2018. 16:43

Ana89

Zavoljeti ćemo mi sebe, bez brige. Sve prođemo te misli, svakodnevno😘😋 I opet se vratimo na svoje kasnije 😍

je, beban se micao baš dok sam pisala ovdje. vidjela sam kako mi se pomiče trbuh. mišek, razvedrio me ❤️

• Strudlica
    29. Srpanj 2018. 16:46

barbiemama

Mina93

jedno ljeto sam imala više celulita, od pilula. i pročitala na netu savjet za mazanje sa kavom. uglavnom, mljevenu kavu sam miješala sa običnim hidratantnim losionom i zamotala dupe i bedra prozirnom folijom. svaki dan, mjesec dana, 30 min. nikad nisam imala manje celulita nakon tog tretmana. samo kaj cijelu kupaonu zmažeš s tim i odvod i sve. ali mislim da ću opet to probat 😁

Hahaha šta sos od kave ili samo kavu?

Ja sam neki dan imala blagi živčani slom kad sam skužila kako izgledam,uopće se nisam osjećala lijepo i posebno nego upravo suprotno .. i onda me prođe i kad se opet pogledam se vrati taj odvratan osjećaj. I pitam se kako će još to bit do kraja

truskawka
    29. Srpanj 2018. 16:46

Kakvo zamaranje oko izgleda i kila??? ja imam tu trbusinu da mi sise podupire vec kolko je ogromna pa da se one ne objese a vi tu kukate jer imate malo izboceno..pa sta da onda ja kazem??? 🙄🙄

❤N i V💙

_lily_0
    29. Srpanj 2018. 17:05

Blaza26

_lily_0

Curke pitanje
    Jucer ujutro sam osjetila znaci ispod pupka ajmo rec 2/3prsta kao da me iznutra netko skaklja i onda kao neznam kak bi opisala neke valove neznam kak bi se izrazila osjecala sam to dobrih minutu dvije bez prestanka
    Zar je moguce da je to bila beba??!!!! 🤔

Ja sam to osjetila ima mozda tjedan dana. I jucer ponovno kao da mi se neka ribica koprca. Ako je itko imao ribicu pa prilikom mijenjanja vode ako je slucajno uzmete prstima ona se ono snazno izmigolji. Eto takav osjecaj (jao opisa😓)

Tocno to 😂🙈

SarahZg
    29. Srpanj 2018. 17:07

truskawka

Kakvo zamaranje oko izgleda i kila??? ja imam tu trbusinu da mi sise podupire vec kolko je ogromna pa da se one ne objese a vi tu kukate jer imate malo izboceno..pa sta da onda ja kazem??? 🙄🙄

truskawka

Ja baš volim kaj sam se zdebljala i kaj mi trbuscic raste. Nit mi smeta celulit niti koja strija. Je sam tako postala svjesnija živog bića u sebi. A i kad ljulja beba manje zulja poslije u većoj trudnoći kad počnu bolovi zdjelice i svega. Nije da smo se zdebljale jer ne marimo ili živimo lijeno nego jer su bebice unutra. I hormoni i apetit. Pa drugo je to stanje čak i u glavi. Lako se poslije trči i vježba da se to makne. Samo treba volje. A i kad bude beba svaka dva tri sata  tokom noći a i incei imala zelje i prohtjeve islo bu i brze dolje nego kaj mislimo. Uživajte u trbuscima jer smo ih toliko željele.

pepe1907
    29. Srpanj 2018. 17:09

_lily_0

Curke pitanje
    Jucer ujutro sam osjetila znaci ispod pupka ajmo rec 2/3prsta kao da me iznutra netko skaklja i onda kao neznam kak bi opisala neke valove neznam kak bi se izrazila osjecala sam to dobrih minutu dvije bez prestanka
    Zar je moguce da je to bila beba??!!!! 🤔

je 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.