ja ima visak od 10 kg od prije i jos sad ove kile...zato se ne volim gledat na slikama...bas me ima 😏
Kakvo zamaranje oko izgleda i kila??? ja imam tu trbusinu da mi sise podupire vec kolko je ogromna pa da se one ne objese a vi tu kukate jer imate malo izboceno..pa sta da onda ja kazem??? 🙄🙄Kakvo zamaranje oko izgleda i kila??? ja imam tu trbusinu da mi sise podupire vec kolko je ogromna pa da se one ne objese a vi tu kukate jer imate malo izboceno..pa sta da onda ja kazem??? 🙄🙄
Ja baš volim kaj sam se zdebljala i kaj mi trbuscic raste. Nit mi smeta celulit niti koja strija. Je sam tako postala svjesnija živog bića u sebi. A i kad ljulja beba manje zulja poslije u većoj trudnoći kad počnu bolovi zdjelice i svega. Nije da smo se zdebljale jer ne marimo ili živimo lijeno nego jer su bebice unutra. I hormoni i apetit. Pa drugo je to stanje čak i u glavi. Lako se poslije trči i vježba da se to makne. Samo treba volje. A i kad bude beba svaka dva tri sata tokom noći a i incei imala zelje i prohtjeve islo bu i brze dolje nego kaj mislimo. Uživajte u trbuscima jer smo ih toliko željele.
Yep, istina, toliko su i željeni ti šećeri mali 😍. Svaka oblinica koju dobijemo ionako će sa njima skliznuti jer bebe 😊😊 . Baš se veselim i jedva čekam upoznati ovog malog okruglog malca, ma koliko god se zaokružila do kraja😍😍😍🤗🤗
Još malo treće tromjesečje!! 😋😋Sa kojim tjednom počinje ono? 24tt?
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Kakvo zamaranje oko izgleda i kila??? ja imam tu trbusinu da mi sise podupire vec kolko je ogromna pa da se one ne objese a vi tu kukate jer imate malo izboceno..pa sta da onda ja kazem??? 🙄🙄
Ja baš volim kaj sam se zdebljala i kaj mi trbuscic raste. Nit mi smeta celulit niti koja strija. Je sam tako postala svjesnija živog bića u sebi. A i kad ljulja beba manje zulja poslije u većoj trudnoći kad počnu bolovi zdjelice i svega. Nije da smo se zdebljale jer ne marimo ili živimo lijeno nego jer su bebice unutra. I hormoni i apetit. Pa drugo je to stanje čak i u glavi. Lako se poslije trči i vježba da se to makne. Samo treba volje. A i kad bude beba svaka dva tri sata tokom noći a i incei imala zelje i prohtjeve islo bu i brze dolje nego kaj mislimo. Uživajte u trbuscima jer smo ih toliko željele.
Pa daaa..upravo tako.. 😘😘 ja sebi svaki dan nekoliko puta odem pred ogledalo i mazim svoj ogroman trbuh i bas zelim da je sto veci jer onda znam da bebe lijepo rastu ❤❤ i uzivam u tome sto imam trbusinu do zuba ☺☺
❤N i V💙
Kakvo zamaranje oko izgleda i kila??? ja imam tu trbusinu da mi sise podupire vec kolko je ogromna pa da se one ne objese a vi tu kukate jer imate malo izboceno..pa sta da onda ja kazem??? 🙄🙄
Pa daaa..upravo tako.. 😘😘 ja sebi svaki dan nekoliko puta odem pred ogledalo i mazim svoj ogroman trbuh i bas zelim da je sto veci jer onda znam da bebe lijepo rastu ❤❤ i uzivam u tome sto imam trbusinu do zuba ☺☺
Upravo to😍👍
Cure znam da ima losi dana ,sad su bebice najvaznije ,vjerujte mi kad se malo oporavite ,redovno vjezbanje ,malo pilinga i kremica sve to ode😀,govori vam zena sto je imala plus 35,pa plus 20,nista extremno ali redovno vjezbanje utegne se sve do iduceg ljeta.
Sad samo bebice treba pazit.
Barbie ti si meni toliko divna i ti ces bit fit za cas😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
Još samo gledam, ali ova je divna 😍 Kolijevku već imam, bijela je ( 30 god) stara, ali očuvana ful. Navodno moj muž kao beba nije ni htio spavati u njoj 😂😂 E sad trebam samo komodicu za previjanje bebona da bude blizu kolijevke 😀😀
Hahaha šta sos od kave ili samo kavu?
Ja sam neki dan imala blagi živčani slom kad sam skužila kako izgledam,uopće se nisam osjećala lijepo i posebno nego upravo suprotno .. i onda me prođe i kad se opet pogledam se vrati taj odvratan osjećaj. I pitam se kako će još to bit do kraja
ili jedno ili drugo, ovisi jesam pravila kavu taj dan. jednako mi je bilo učinkovito 👌🏻
Još samo gledam, ali ova je divna 😍 Kolijevku već imam, bijela je ( 30 god) stara, ali očuvana ful. Navodno moj muž kao beba nije ni htio spavati u njoj 😂😂 E sad trebam samo komodicu za previjanje bebona da bude blizu kolijevke 😀😀
jako je slatka komodica ❤️
odlučila sam da neću kupovati komodu nego samo podlogu za previjanje staviti na ovu komodu iz Ikee.
Barbie,
presla si pola trudnoce i gledam na instagramu kad objavis, nista se ne kontaaa. Stvarno si 💣😎 Ali opet znm, svako ima nesto sto mu se ne svidja nekad, itd.. Ja se vise bojim za zdravlje, nego izgled. Ono da cu dobiti pritisak i da ce mi biti tezi porod zbog kilograma, a za izgled cu kukati na godinu hahah. :)
A mislim da trece tromjescje pocinje sa punih 26, tj kad udjemo u 27 nedelju :))) Jos malo i ulazimo u sesti mjesec (cure koje su oko moje nedelje) :)))) 😍
Barbie,
presla si pola trudnoce i gledam na instagramu kad objavis, nista se ne kontaaa. Stvarno si 💣😎 Ali opet znm, svako ima nesto sto mu se ne svidja nekad, itd.. Ja se vise bojim za zdravlje, nego izgled. Ono da cu dobiti pritisak i da ce mi biti tezi porod zbog kilograma, a za izgled cu kukati na godinu hahah. :)
A mislim da trece tromjescje pocinje sa punih 26, tj kad udjemo u 27 nedelju :))) Jos malo i ulazimo u sesti mjesec (cure koje su oko moje nedelje) :)))) 😍
😍😍😍 Kažu da zadnja 3 mj najsporije prođu. Ma kakogod veselim se upoznati svog okruglog zdravog i veselog 🤴😀😀
Sortiraj odgovore
Najstariji