Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    29. Srpanj 2018. 21:31

Ja sam se isto znala osjecati jako lose zbog izgleda, ali onda se samo prisjetim koliko smo cekali bebicu, razocaranje iz mjeseca u mjesec kad bi menga kasnila a onda ipak stigla... Presretna sam sta je moja bebica napokon na putu, pocela sam ju osjecati i vise me ne zanimaju ni kile ni izgled... Samo nek moja bebica dode ziva i zdrava a onda cu se posvetiti vjezbanju trcanju i brizi za bebaca i kile ce ici dolje...
    Meni se sad jedu krafne, mirisne i mekane... Ali ipak cu preskociti 😂

Ptičica
    29. Srpanj 2018. 21:39

Ja bi nesto s marmeladom od sipka..al vec sam u polusnu 😂

Ana89
    29. Srpanj 2018. 21:43

Bruna92

Ja sam se isto znala osjecati jako lose zbog izgleda, ali onda se samo prisjetim koliko smo cekali bebicu, razocaranje iz mjeseca u mjesec kad bi menga kasnila a onda ipak stigla… Presretna sam sta je moja bebica napokon na putu, pocela sam ju osjecati i vise me ne zanimaju ni kile ni izgled… Samo nek moja bebica dode ziva i zdrava a onda cu se posvetiti vjezbanju trcanju i brizi za bebaca i kile ce ici dolje…
    Meni se sad jedu krafne, mirisne i mekane… Ali ipak cu preskociti 😂

Ja sam pokušavala 4 - 5 mj ostat trudna. Omg..taman se ponadaš i ono..menga. I onda je uspjelo. Znala sam kad je kasnila 5 dana. Piškila na tri štapića, kasnije još dva. Zato sad taj celulit ne gledam, kile lako skinem, iako se još navikavam na bušicu 😀😀 Ali ju obožavam, pričam joj..zovem ju malo jaje😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

29. Srpanj 2018. 21:48

Ptičica

Ajme dosadno vam 😂
    Pepe cak i cisti! Ja od spavanja nemam kad.Spavam bar 17h dnevno zadnjih dana 🤦‍♀️
    Truskawka, tocno znam sto pricas. Doduse ja imam jednog velikana od 10 god. I kad sam ga rodila, sa 17, strije od vrata do koljena, ostala samohrani roditelj, na more nisam isla 2 god a zivim na moru. Kad sam napokon otisla- jednodjelni kupaci. Godinama sam se tusirala gledajuci u plafon samo da ne pogledam trbuh, grudi..i onda me fino sadasnji muz tako posramio zbog mog stava prema vlastitom tijelu i doslovno me naucio kako da ga ponovo volim. I kad smo odlucili na zajednicku bebu, osamarili su nas spontani, jedan za drugim. Danas uzivamo u mom celulitu koji zahvaljujuc atletici nisam nikad imala, ni u prvoj trudnoci, u svakoj striji, ma i u svakom kilogramu. Samo se molimo da sve bude u redu s nasom mrvicom. Sjetim se bulbi cesto, zaplacem i blagoslovim svaku mucninu povracanje i hormonske promjene raspolozenja. Budimo zahvalne na zdravim bebama. Raspisa se ja.. otvorilo me. Ljubim vas sve, i sve ste predivne i sa velikim i malim trbusima, i sa curama i deckima, i s prvom i trecom trudnocom. Uzivajte u osjecaju svojih mrvica u trbuhu, ovaj dan se vise nece vratit i jednom kad se rode nikad vise nece biti tako blizu svaki momenat dana ❤

♥️

Salatica9192
    29. Srpanj 2018. 22:03

Ja sam sva tri puta ostala iz prve trudna, i kazem bar ne znam taj osjecaj (nesto me zaobislo) , razocarenja, kad krenes pokusavati, ali dzaba mi kad nisu se odrzale bile... Uvijek govorim, ovo je moja treca srecaa i tako ce bitii 😍 I zatooooo nmg da zamislim da kukam da mi je dosadno. Ono napadnem samu sebe, sram te bilo xD Ali nije to dosada ona neka klasicna, vec iz te nestrpljivosti da prodje vrijeme, nemam cim okupirati ga haha 😂 
    A stv gdje je Miranda? Gdjr su ostale cure?Ptica je na odmoru ja mislim. 

_lily_0
    29. Srpanj 2018. 22:22

Ma cure moje sve smo mi borci i lavice i takve trebamo i ostat a sve ostalo se poslje da srediti
    💪🏻💪🏻😘❤️

Mina93
    29. Srpanj 2018. 22:26

Tocno sam osjetljiva zadnjih par dana i eto prvi put sam plakala otkad sam ostala trudna, poceli me prat hormoni i onda jos citam sad ove sve postove i nemos da ne zaplaces 😭❤️ bas ste divne sve odreda 😘
    Btw lajk za komodice, super su, i ja sam mislila uzet jednu tako obicnu i onda kombinirat onu podlogu za presvlacenje tamo i na krevetu..
    Takodjer nisam jos pocela uzimat stvari, vidit cu prvo sad u 8.mj sta cemo dobit koristeno pa na racun toga uzet sta treba  al za ovu komodu i krevet i slicno sam planirala u ikei, imaju mi odlican omjer cijene i kvalitete 😁
    A robicu svuda po malo jer se stvarno tu da usparat dosta na popustima, h&m mi je suprr i cesto uberem tamo sitnice za necake  takodjer c&a zna imat odlicne popuste i kvalitetnu robicu 

Blaza26
    30. Srpanj 2018. 00:14

Joj cure pa nemozes da ne zaplaces,na sav vas trud i muku. Mi smo malo odugovlacili s bebom do sada,mogu rec da nam je od drugi put uspjelo. Nismo se pretjerano pazili nikada,bilo je ako se dogodi,dogodi... I eto odmah nam je uspjelo. I onda se dogodi to krvarenje,mislis da je kraj svijeta,al sve se nekako prebrodi. Kakve kile,kakve strije. Sve bi dala samo da donesem bebaca zivog i zdravog na svijet. Samo to. To nam je misija. Kasnije ce kile otic,do nas je,kako se sada trudimo cuvat bebe,tako cemo se trudit skinut kile,i to je to.
    Eto raspisa se i ja,laku noc vam zelim 😘😘

barbiemama
    30. Srpanj 2018. 06:47

jutro cure ❤️ predivne su vam priče i žao mi je što su neke od vas morale proć težak put do bebica.

kod nas se više zalomilo nego što se planiralo. nismo se pazili baš kak spada zadnja 4 mj, ali nismo ni skroz odlučili želimo li bebu. tako da nam je prva reakcija bila zbunjenost. ali sad sam baš sretna radi toga i osjećam da mi je život već sad ispunjeniji i da beban daje pravu smisao životu. 

croatina
    30. Srpanj 2018. 07:12

Cure drage dobro vam jutro..
    Nisam se faaakat jako dugo javljala..imala sam jedan tezak period u zivotu koji sam (valjda jesam) uzasno tesko progutala..
    Da krenem pricu ispocetka.. mm i ja smo htjeli jako malu razliku među djecom..i pocetkom veljace ove godine dosli smo do plusica..medutim bio je pobacaj..srceko nikako da zakuca..svakim pregledom trudnoca sve manja..bilo je tu drame svakakve..od bolnice u ka i bezbrazluka mesara Mrgana i svasta nesto..tu sam i dalje zahvalna mojoj prof Latin koja mi je zbilja pruzila potporu i na kraju krajeva nazvala Petrovu da me prime da se to rijesi..srecom prirodno je otislo, a osoblju Petrove naklon do poda kaj me nisu kiretirali nego ostavili na promatranju da izbacim to sama..ugl nakon toga pretrage..brisevi, krv, torch kad ono citomegalo virus..ok whatever..kaze doki oko tog se ne moras vise brinut..prebolila si i to je to..vise to nemres dobit..ok..pricekali jos koji ciklus i krenuli..
    Nasa obitelj znala je kroz sta smo prosli..znali su koliko smo htjeli bebicu, samim time i koliko nam je ta situacija bila bolna..
    S druge strane mm ima brata od 50god koji ima zenu od 44..imaju 3god staro dijete, ne zele drugo.. i mm dolazi jedan dan do njih po neke stvari, a oni njemu jooooj ocemo mu rec hihihihohoho trudni smo!!!! 9tjedana..onak jebi se..kak mozes bokte..ne znaju za moju trudnocu..ne znaju jel radimo bebicu, ne znaju jel imam kakve posljedice da nilad vise necu moc imat djecu..a ti..sa 50 godina, zivis u stanu od 40 kvadrata..nemas za sobu tom djetetu koje imas..ti koji neces docekat diplomu svog djeteta, ti nam ides trljat sol na ranu kak ti se to dogodilo? Ma fuj..ono plakala sam danima..bas me to jako pogodilo i skroz sam bila u banani..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.