Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    30. Srpanj 2018. 09:39

Miranda

Jutro!
    Istekala sam se na par dana, evo me nazad 😘 Ne znam uopce na kojoj stranici sam zadnji put stala i koliko sam preskocila 😅
    Opet me cude vase price o svakakvim ljudima, stvarno je zalosno da se nekima sve mora pretvoriti u natjecanje pa cak i vlastita djeca 🤢
    Izgled i mene pocinje na dnevnoj bazi deprimirati ali pomislim to na sekundu i preusmjerim paznju na nesto drugo jer nije vrijedno opterecivati se celulitom i kilama sad. Iako dobro razumijem Barbie, i takvih dana sam si grozna na vise nacina, em sto mi smeta fizicki izgled em sto sam grozna jer kako mi to sad moze bit bitno uopce 🙈 Poslije izracionaliziram kad sam u stanju sagledat stvari racionalno.
    Mislim da sluh jos nije u potpunosti razvijen, cini mi se da oko 24 tt pocinju uciti raspoznavati razlicite zvukove. Ali ne sprjecava me to da im stalno nesto pricam 😍

Jaooo miranda daj spasi..Reci mi jel to ok sto vec osjetim te bh kontrakcije..nisu bolne ali ima nekad par put dnevno..da li smim uzet taj magnezij od 375??spasi molim te...savjet ce mi puno pomoci

url=https://lilypie.com]

zadranka86
    30. Srpanj 2018. 09:42

_svjesna

Zadranka uzimaš li Utrogestan vaginalno? I on dosta pomaže u spriječavanju kontrakcija….?

Uzimam samo dufaston i taj magnezij direkt od 300..Nemam pojma sto bi a ne volim dizat paniku...A mislim da cu nazvat pop.doktora jer ce mene ovo poist

• Marti8
    30. Srpanj 2018. 09:43

Croatina,meni je nakon ivf jedna bliska osoba rekla da zna da od toga ionak nebude nista!wtf!nakon spontanog su imali nevjerojatnu zelju mi govoriti kako nekome raste trbuh u trudnoci.ili naglasavati kako je netko prvenstveno sada majka.A sad isto tako vecinu zanima jel beba prirodno zaceta ili mpo postupkom! Hah,mislim da smo svi vise ili manje okruzeni takvim ljudima. Netreba im pridavati previse pozornosti😊

Miranda
    30. Srpanj 2018. 09:48

zadranka86

Jaooo miranda daj spasi..Reci mi jel to ok sto vec osjetim te bh kontrakcije..nisu bolne ali ima nekad par put dnevno..da li smim uzet taj magnezij od 375??spasi molim te…savjet ce mi puno pomoci

Nije cudno da ih vec osjetis, obicno oko 20. tjedna pocnu cesce ali viserotke ih ranije osjete a tebi je ovo 3. trudnoca ako se ne varam. Par dnevno nije zabrinjavajuce, dok god ne postanu cesce. Mozda ni onda nisu opasne ali ako ih je nekoliko u sat vremena onda eventualno postoji rizik da ce utjecati na otvaranje, par bh dnevno nece sigurno. Magnezij slobodno povecas, od njega nema nikakvih rizika osim sto ce ubrzati probavu. 
    I ja ih osjetim par dnevno ali ne cudi me uopce, druga trudnoca i blizanci, dobro sam i prosla bez njih dosad. Pijem do 500 mg magnezija dnevno, ovisi kakav je bio prethodni dan pa nekad popijem vise za svaki slucaj. 

zadranka86
    30. Srpanj 2018. 09:51

Miranda

zadranka86

Jaooo miranda daj spasi..Reci mi jel to ok sto vec osjetim te bh kontrakcije..nisu bolne ali ima nekad par put dnevno..da li smim uzet taj magnezij od 375??spasi molim te…savjet ce mi puno pomoci

Nije cudno da ih vec osjetis, obicno oko 20. tjedna pocnu cesce ali viserotke ih ranije osjete a tebi je ovo 3. trudnoca ako se ne varam. Par dnevno nije zabrinjavajuce, dok god ne postanu cesce. Mozda ni onda nisu opasne ali ako ih je nekoliko u sat vremena onda eventualno postoji rizik da ce utjecati na otvaranje, par bh dnevno nece sigurno. Magnezij slobodno povecas, od njega nema nikakvih rizika osim sto ce ubrzati probavu.
    I ja ih osjetim par dnevno ali ne cudi me uopce, druga trudnoca i blizanci, dobro sam i prosla bez njih dosad. Pijem do 500 mg magnezija dnevno, ovisi kakav je bio prethodni dan pa nekad popijem vise za svaki slucaj.

Uff ok..draga spasi me..povecat cu si magnezij definitivno..je treca je..ma ja ti strepim radi kinizacije koju san imala prije dvi god.inace ne bi ovoliku frku dizala..Ali pcele su mi ima par dana nisu bolne i par dnevno..Znaci POD NORMALNO..uff uff..Fala ti do neba...ljubim te punooo...

_svjesna
    30. Srpanj 2018. 09:53

Zadranka ma samo pitaj ginica za svaki slucaj da si mirnija mada ti je nasa Miranda sve rekla.
    A kako izgledaju te bh kontrakcije, jesu one kao menstrualni bolovi ili drugacije?
    Ja osjetim par menstrualnih bolova dnevno, nisu jaki, skroz tupi.

zadranka86
    30. Srpanj 2018. 09:57

_svjesna

Zadranka ma samo pitaj ginica za svaki slucaj da si mirnija mada ti je nasa Miranda sve rekla.
    A kako izgledaju te bh kontrakcije, jesu one kao menstrualni bolovi ili drugacije?
    Ja osjetim par menstrualnih bolova dnevno, nisu jaki, skroz tupi.

Ma to osjetis zatezanje u trbuhu i onda ti se zategne full..drob ti se onako na jednu str.ugl kao iskoci..par sek i popusti..Tako izgledaju otp trudovi samo jace i naravno bolu..A ovo su kontakcije ali bezbolne i u biti pod normalno..Sto rekla Miranda ko nisu ceste i naravno ne bi smile bit bolne..eto nadam se da san poblize objasnila..

zadranka86
    30. Srpanj 2018. 10:00

zadranka86

Miranda

zadranka86

Uff ok..draga spasi me..povecat cu si magnezij definitivno..je treca je..ma ja ti strepim radi kinizacije koju san imala prije dvi god.inace ne bi ovoliku frku dizala..Ali pcele su mi ima par dana nisu bolne i par dnevno..Znaci POD NORMALNO..uff uff..Fala ti do neba…ljubim te punooo…

Miranda jos jedno..Molim te mogu li popit npr 1.5 taj magnezij svoj od 300...Nije mi ljekarna na ruku pa dok ne kupim taj od 375.Znaci ovo bi bilo otp 450 ta 1.5 vrecica direkta...Jel bi smila tako bar koji dan..

Miranda
    30. Srpanj 2018. 10:04

Zadranka mozes, probaj tako par dana pa vidi hoce li ta doza ublaziti bh. 
    Svjesna nije menstrualna bol nego bas grc cijele maternice. Tako se i osjeti, neugodan je osjecaj naravno ali nije bolno, traje par sekundi i za to vrijeme je trbuh na dodir tvrd. Nakon par sek popusti i kao da nista nije bilo. 
    Vrtim stranice unazad, nikako da nadem gdje sam stala 🙈 

du1988
    30. Srpanj 2018. 10:17

Cure, ovdje je pakao! Vruce kao da iz fena puse...i ja aam jucer pocela slagati puzzle jer vise ne znam sta bi sa sobom! Sad sam stavila juhu da se kuha, a kasnije cu vidjeti za konkretno...danas otkako sam se ustala osjetim bol s desne strane oko jajnika, bit ce da me klima jucer "pomazila". A sto se okoline tice, ja sam ti sve odje...imali smo rijeseno stambeno pitanje u Slavoniji, mi smo se svejedno preselili u Zd daleko i od mojih i od njegovih i sad se svi vise volimo 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.