Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _lily_0
    29. Srpanj 2018. 14:16

Curke pitanje 
    Jucer ujutro sam osjetila znaci ispod pupka ajmo rec 2/3prsta kao da me iznutra netko skaklja i onda kao neznam kak bi opisala neke valove neznam kak bi se izrazila osjecala sam to dobrih minutu dvije bez prestanka 
    Zar je moguce da je to bila beba??!!!! 🤔

Ana89
    29. Srpanj 2018. 14:23

_lily_0

Curke pitanje
    Jucer ujutro sam osjetila znaci ispod pupka ajmo rec 2/3prsta kao da me iznutra netko skaklja i onda kao neznam kak bi opisala neke valove neznam kak bi se izrazila osjecala sam to dobrih minutu dvije bez prestanka

Yes. Vrlo moguće 😀😀😀 Vjerojatno i je.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

_lily_0
    29. Srpanj 2018. 14:28

Hvala Ana  iskreno se nadam da je 🤗
    Jedva cekam da kao i sve ostale cure osjetim konkretan udarac, malo sam si razmisljala i iskreno ni priblizno mi ovo nije osjecaju da su bila crijeva u pitanju vidjet cemo dalje kako ce se razvijat situacija ali nekako bas postajem nestrpljiva 😁😁

• Marti8
    29. Srpanj 2018. 15:04

du1988

marti ja sam uzela taj iz lidla i zadovoljna sam! Iako se svejedno dosta cesto probudim na leđima 🙄😂

Ajde super,meni je bas bilo zao kad sam dosla a nije ih vise bilo..

barbiemama
    29. Srpanj 2018. 15:50

ja se danas loše osjećam sama sa sobom. 

prvo, išla oprobavat neke gluposti i izgledala sam si ko morž u kabini. vidjela sam i neki novi celulit i baš sam si sva bila debela i grozna. 

e onda sam se počela loše osjećati jer sam tako prokleto tašta. kao, pa kakva sam ja osoba kad me izgled toliko sekira da mi pokvari dan. 

uglavnom, nekako se teško nosim s kilama i s promjenama zadnjih par dana. 

Blaza26
    29. Srpanj 2018. 15:50

_lily_0

Curke pitanje

Ja sam to osjetila ima mozda tjedan dana. I jucer ponovno kao da mi se neka ribica koprca. Ako je itko imao ribicu pa prilikom mijenjanja vode ako je slucajno uzmete prstima ona se ono snazno izmigolji. Eto takav osjecaj (jao opisa😓) 

barbiemama
    29. Srpanj 2018. 15:52

meni jastuk pomaže puno. pogotovo za sjedenje i gledanje tv-a. uzela sam u mini greeny. 169 kn plus dostava. mislim da je sve skupa 198 kn. stiglo za 3 dana. ma odličan je. 

barbiemama
    29. Srpanj 2018. 15:54

i sebi nisam ništa kupila, radi opisanog morž trenutka 😂 beban je dobio majicu ❤️

• Marti8
    29. Srpanj 2018. 16:15

barbiemama

meni jastuk pomaže puno. pogotovo za sjedenje i gledanje tv-a. uzela sam u mini greeny. 169 kn plus dostava. mislim da je sve skupa 198 kn. stiglo za 3 dana. ma odličan je.

Bas cu pogledati jastuk..A za obleku,ne stanem vise u hlace tj. sve me boli i steze..Sreca pa je toplo pa haljine spasavaju stvar😊  A danas je i pakleno pa je valjda svima tako😋😋

Ana89
    29. Srpanj 2018. 16:19

Blaza26

_lily_0

Curke pitanje

Ja sam to osjetila ima mozda tjedan dana. I jucer ponovno kao da mi se neka ribica koprca. Ako je itko imao ribicu pa prilikom mijenjanja vode ako je slucajno uzmete prstima ona se ono snazno izmigolji. Eto takav osjecaj (jao opisa😓)

barbiemama

ja se danas loše osjećam sama sa sobom.

prvo, išla oprobavat neke gluposti i izgledala sam si ko morž u kabini. vidjela sam i neki novi celulit i baš sam si sva bila debela i grozna.

e onda sam se počela loše osjećati jer sam tako prokleto tašta. kao, pa kakva sam ja osoba kad me izgled toliko sekira da mi pokvari dan.

uglavnom, nekako se teško nosim s kilama i s promjenama zadnjih par dana.

Uživaj u tom tijelu, samo 9 mj nam traje ovo razdoblje. I ja kažem da sam OgromNa, svi me pogledaju blijedo, kao, pa di ogromna, nitko ne ni rekao da si skoro 6 mj trudna. 
    Nije to taština, to je navikavanje na kg i strijice po bedrima i što sve ne. I bez brige našim partnerima smo vrh. Baš smo im sexy i sa trbuhom i kojom kilicom više 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.