Barbiemama, neću ni ja kupovati nikakvu komodu, imam već jednu od prije koja je kakti bila i namijenjena za bebu. 🧡
A kaj se tiče celulita, o da i ja sam ga dobila bas dosta po guzi i bedrima, inače sam mršava i bila sam uvijek u sportu, sad samo šetam, a s obzirom da imam uredski posao sjedim Non stop već nekoliko godina, celli mi ne gine, a pogotovo sada. Ali kad se sjetim koliko sam čekala da budem trudna i koliko smo se mučili, ma fućkaš i kile i sve, mislim nisam za to da se treba zapustiti, naravno, ali smatram da si moramo dati i malo oduška. 🤣
A za sljedeće ljeto ćemo se peckati kremama i kavom i bit ćemo fit i lijepe mame sa malom bebicom. 😇❤️
Noa 💙
Ana,
jaoo, nemoj da usporiiii xD Jos kako moram malo usporiti, ne znam sta cu sa sobom xD Kada dodjem u 7,8 bar cu istrazivati za bebu i kupovati. Nista jos ne gledamo, zato i ne kom puno oko tog, bas ne znam nista, a rado bihhhh 😍 Evo zalim se i objasnjavam muzu bas, pita me sta pisem hahaha :D
hvala vam cure, malo ste me utješile. zato volim ovu temu, vama sve mogu reć 😘
Od kolica smo malo gledali recaro 3 u 1 ili maclaren daytripper 2018, ali samo preko neta, ništa uživo. Mislim da ih nećemo kupovati prije 10., 11., mjeseca. Od kozmetike mislim uzeti sve od Mustele, super mi mirisi, ali od ženskice sa facea, Narucilica se zove, kod nje je sve napola jeftino. I curke odite u dm i dignite si torbu za trudnice tj.baby bonus, dobijete neke popuste i kremicu, nije nekaj ali ionak se to ukida pa zašto ne bi iskoristile. 😎
Noa 💙
Meni je ono bas bas dosadno xD Sramota me reci, s obzirom na prosle drame, uzivaj da je sve ok, alii D O S A D N O M I J E haha 😂 Ne mogu laptop, ne mogu knjige, nmg muza 24h drzati uz sebe xD bas nemam obaveze. Imate prijedloge xD Kucam po netu "what to do in pregnancy" xD I nisam jedina izgleda sto je ovakva xD
Ja nis ne kupujem do 11 mj do sajma u WG, jbg isplati se cekat popuste takve,.a ionako trebam par sitnica
url=https://lilypie.com]
meni taj sajam malo prekrasno. tako da ću nabaviti ranije. h&m često ima neke akcije, besplatne dostave i slično pa ću ubost bodiće i robicu tamo. krevet, madrac, plahte i to namjeravam u Ikei. ovo ostalo su sitne potrepštine. kolica imamo, komodu neću kupovati.
Iskreno ja sam na pocetku znala bit u bedu zbog kila jer ja sam visoka 174 i uvjek sam imala do 57 kila kad sam krenula u postupak ivf od svih silnih hormona te za stitnjacu te pune stimulacije kile su otisle gore jela ili ne jela to me puno zbediralo ali sam se brzo vratila na to da znam koji mi je cilj i sta zelim nakon 9godina borbe i svega dodem do cilja i najvise su me pogadali komentari jao kak si se zdebljala moj odgovor na to je sada imam i razlog zasto je doslo do toga... niko od tih ljudi nezna koliko suza,poraza,razocaranja i tuge smo prosli svi se samo nasladuju tudom boljkom da i meni je sok bio 10kila dobit od svih tih stimulacija nije malo a cure moje jedem ko picek
I kao sto su vec neke napisale nista od toga nije vazno sve cemo se stesat kad na svijet donesemo svoje toliko zeljene bebice i ni celulit ni kila viska netreba nikog bedirat... a ovi kaj nam vole nesto i prebacit za njih od sad spremam jos otresitiji odgovor. Nemam vise dlake na jeziku... jesam se raspisala 😂😂
Ja od sad namjerno pjevam pred svima pojest cu sve kolacice vama u inat postat cu debela 😂😂😂🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji