Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Daja97
    29. Srpanj 2018. 13:08

Ja to jos ne osjetim nisam ni blizu 😂

• Marti8
    29. Srpanj 2018. 13:15

Ana ja se nekad ne prepoznajem😅 sve mi neugodno😂😂 ali kod mene nije stalno sva sreca😅

• Marti8
    29. Srpanj 2018. 13:19

Cure bi koje imate ove banana jastuke,jel vam to pomaze? Netko je napisao da je uzeo u lidlu onaj..ja ga nisam uspjela uhvatiti..vec su se rasprodali do popodne..A ovi u ducanima mi se cine ful mekani ko da su punjeni vatom..imam osjecaj da bi mi jos par jastuka trebalo pored tog..za sad imam samo jedan mali koji stavim medu noge,nekad mi bude ok a nekad i ne😏

Bruna92
    29. Srpanj 2018. 13:22

Ana89

Curke, ne znam kako je vama, ali kako je moja beba prilično visoko stišće mi stomak i cijeli dan istiskuje zrak iz istog. Stalno podrigujem. Ni dijafragma nije pošteđena povremeno. Znači ili ležati ili stati. Nema mi sredine na takve dane😆

Meni se cini da meni curka doslovno sjedi na mjehuru 🙄 svako malo imam osjecaj da cu se u gace upiskit i odem na wc a izadu 3 kapi... 😂

Ana89
    29. Srpanj 2018. 13:29

Bruna92

Ana89

Curke, ne znam kako je vama, ali kako je moja beba prilično visoko stišće mi stomak i cijeli dan istiskuje zrak iz istog. Stalno podrigujem. Ni dijafragma nije pošteđena povremeno. Znači ili ležati ili stati. Nema mi sredine na takve dane😆

Meni se cini da meni curka doslovno sjedi na mjehuru 🙄 svako malo imam osjecaj da cu se u gace upiskit i odem na wc a izadu 3 kapi… 😂

Ajde, još 130 dana da izdržim 😘 Lakše mi je kad podijelim sa vama.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

du1988
    29. Srpanj 2018. 13:43

marti ja sam uzela taj iz lidla i zadovoljna sam! Iako se svejedno dosta cesto probudim na leđima 🙄😂

pepe1907
    29. Srpanj 2018. 13:45

Ana89

ja isto kuzim da mi vise pase il lezat ili stajat ako moram sjedit duze poludim..nit mogu jest ni pit bas se unervozim

Mina93
    29. Srpanj 2018. 13:47

Bruna92

Ana89

Meni se cini da meni curka doslovno sjedi na mjehuru 🙄 svako malo imam osjecaj da cu se u gace upiskit i odem na wc a izadu 3 kapi… 😂

Same here 😂 poludim onda  imam osjecaj da mi je mjehur ful i onda doslovno par kapi.. 

pepe1907
    29. Srpanj 2018. 13:48

ja spavam sam 3 jastuka, 2 za glavu a ovaj veći između nogu..taman sam.htjela preko mali anđeo naručit a oni na godišnjem..u babylandu su 310kn

mmama2
    29. Srpanj 2018. 14:01

Ptičica

Dobro jutro!
    Mamma2 kod tebe je danas rodendan? Sve najbolje 😍🎂🥤🎁🎉

Ma nije 🙈🙈 18.7 je mali slavio, nez kak pise da je danas, mozda jos od 18og stoji😒😒 ugl za lijepe zelje nikada nije kasno, a da se njega pita slavio bi i 10 dan kasnije😂😂 hvala ti, idem cackat kaj sam fulala na llil. 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.