Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    25. Srpanj 2018. 13:43

Ana89

pepe1907

Ana89

pepe1907

ja sam.od 15tj osjetila pokrete, kuzis da je to tocno ispod pupka i ne moguce da su crijeva…sad i vidim kad krene lupat..a jucer kaze meni muz isuse koliki ti je vec trbuh a tek si na pola 😂 ne znam meni se ne cini tak velik al.dobro vidi on da raste to mi svaki dan govori..nego mene zanima koje su sad velicine bebice u 20tj? jel moguce da od glave do pete imaju vise od 20cm?

Moj je početkom 20. tt imao 26,38 cm. Računala po femuru od glave do pete.

🤔😱 ajme tak su već veliki? 8.8.imam pregled bas mw zanima

Imaš one kalkulatore online za preračunavanje duljine femura koja je u mm u dužinu bebe u cm 😀 Da, da jesu. Samo su još sklupčani i mršavi 😀

Mene su upozorili da to preračunavanje femura ne može se uzet kao točno jer je upitno da li je sama veličina FL točno izmjerena,osobito kako je beba bila na ultrazvuku bila namještena itd.Tako da se ja uopće ne zamaram tim preračunavanjem ako je sve dobro.

Bruna92
    25. Srpanj 2018. 13:45

A sta se tice ovih komentara, po meni su takvi ljudi bas zlocesti i mislim da je namjerno... Ne mozes zeni koja nosi malo bice u sebi i koja je sama po sebi sad osjetljiva na sve rec tako nesto... I kod takvih ljudi kao da vidim onako blagi prikriveni smjesak nakon komentara, bas kao da to rade namjerno... 
    Muzeva sestra je isto trudna, 7 tjedana vise od mene, i sad svi usporeduju mene i nju... Ona je dobila samo stomak, ona ovako, ona onako... Ma mislim sjasite mi svi 😞😞

barbiemama
    25. Srpanj 2018. 13:47

topla trenirkica s ušima na kapuljači za samo 50 kn. morala sam 💓

• Strudlica
    25. Srpanj 2018. 13:52

Obavila i ja kontrolu sve je odlično.Bebica je za tjedan napredna po mjerenjima tako da nije čudno što imam taj pritisak ponekad. I taman di i osjetim najviše tu on mlatara s nogama haha

Kani ma da stvar bude bolja ja uopće nisam imala previše kila, mjesec dana prije poroda 12+ tako da mi to nije bilo jasno...
    Miranda sva sreća pa mi muž nije bio u blizini jer bi ga....

barbiemama
    25. Srpanj 2018. 13:53

Štrudlice, drago mi je da je sve dobro s bebicom!

Ptičice, razniježilo me što si se rasplakala na naše malo stopalo. predivna si <3

Bruna, takvim ljudima kakve opisuješ ne bih rado bila u koži. mislim da su užasno nezadovoljni i isfrustirani sami sobom pa pokušavaju i druge ljude učiniti nesretnima. i misle da i njih svi podjebavaju jer su i sami takvi. sitne duše.

• Marti8
    25. Srpanj 2018. 14:05

Ajme Barbiemama trenirkica je preslatka😍

Mina93
    25. Srpanj 2018. 14:16

Barbie trenirkica je divna 😍😍😍

Mina93
    25. Srpanj 2018. 14:17

Općenito na tu robicu ne treba trosit puno kad ce sve prerast u sekundi, uvik cujem od mama kako pola robe dijete nije ni probalo kako brzo raste

du1988
    25. Srpanj 2018. 14:24

barbiemama, zato ja ne ulazim uopce u trgovine, imam osjecaj da ne bi imala mjeru a stvarno je prerano! bruna, zasto depra na +4? pa nije to nista pretjerano! 

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    25. Srpanj 2018. 14:25

ni ja ne mislim kupovati previše robe. preslatka je, pogotovo u tim mini veličinama. no, ne treba im 100 pari svega, nemaju di ni kad to iznosati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.