Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    25. Srpanj 2018. 14:26

i strudlica super da je sve u redu 😍😍

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    25. Srpanj 2018. 14:27

du1988

barbiemama, zato ja ne ulazim uopce u trgovine, imam osjecaj da ne bi imala mjeru a stvarno je prerano!

i meni je još prerano. na početku sam htjela čekati 30. tjedan trudnoće prije nego išta kupim. no, eto, čini mi se da ću sve teže odolijevati :D

Sunflower! 🌻
    25. Srpanj 2018. 14:30

Vidim dobrih vijesti s pregleda, super ☺️☺️
    Barbiemama, trenirkica je preslaktka, ni ja ne mogu odoljeti kad vidim tak neke stvari na popustu, odmah kupujem 😁
    Sjecam se da su neke od vas imale jos prije problema s alergijama, ali nisam zapamtila kako ste si pomagale i ima li pomoci?
    Od jucer me drzi, na mahoce je toliko jaka da bi najradije ugurala ruke u grlo i posvrbila nekako!! Nos katastrofa, oci takoder... bas sam si koma, tako da ako ima bilo kakav savjet kako olaksati barem malo biti cu bam jako zahvalna!

Pticaselicazgst
    25. Srpanj 2018. 14:32

Bruna 4 kg + stvarno nije puno, dapace manje od normalnog prirasta.. nemoj se brinut oko toga, sve dok je bebac dobro nemoj se zamarat kilama.. mozda ti je ovo samo period, pa ce ti od sada kile sporije ic.. sve dok se zdravo hranis ne brini za bebaca, on sebi sam uzme sto mu treba 😊 nemoj se deprimirat pleasee 🤗
    Barbie super trenirka 😍😍

• Kani07
    25. Srpanj 2018. 14:38

Strudlica

Obavila i ja kontrolu sve je odlično.Bebica je za tjedan napredna po mjerenjima tako da nije čudno što imam taj pritisak ponekad. I taman di i osjetim najviše tu on mlatara s nogama haha

Kanima da stvar bude bolja ja uopće nisam imala previše kila, mjesec dana prije poroda 12+ tako da mi to nije bilo jasno…
    Mirandasva sreća pa mi muž nije bio u blizini jer bi ga….

Nek je s bebicom sve uredu a idiota bilo i bit ce,meni su sve trudnice divne .
    Barbie slatko skroz ,ja sam neki dan mislila ali odustala zbog straha,sacekat cu jos malo s kupovinom.😊

💜Karla💜Nicol💙Anton

Pticaselicazgst
    25. Srpanj 2018. 14:44

Strudlice super za pregled 😍😊 bas sam happy 😀

• Strudlica
    25. Srpanj 2018. 15:19

Bruna92

Ja sam sad bila kod svojih i stala na vagu… Pala sam u depresiju i ne mogu se iscupati… Na +4 sam vec a ne jedem bas gluposti, niti slatkise, slanise, kruh… Nista od toga… I od jucer popodne sam osjecala nekakvo zatezanje u donjem dijelu ledja i odjednom mi danas stomak iskocio…
    Ne znam vise sta da jedem a da ne dobivam puno na tezini a da beba ima sve potrebno 😕😞😞

Bruna svaka trudnica je drukčija i neka te to ne zamara.Najvažnije je da je bebama super,a kile kako su došle tako će i otići. 
    Vidiš da nas i ovdje ima od onih kojima se još ne kuži da su trudne do onih koje u istom tom tjednu imaju već trbuščić. ako mene pitaš ja uvijek volim da se trbuščić vidi jer je to predivan osjećaj,sama sam jedva dočekala da se vidi 

• Strudlica
    25. Srpanj 2018. 15:20

Hvala cure na lijepim komentarima, nema dražeg od lijepog nalaza 
    Miranda kako tvoj prošao?

pepe1907
    25. Srpanj 2018. 15:24

barbiemama

topla trenirkica s ušima na kapuljači za samo 50 kn. morala sam 💓

hm?predivno je

barbiemama
    25. Srpanj 2018. 15:35

pepe1907

hm?predivno je

da, da. jedan jedini u centru cvjetni :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.