Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SarahZg
    25. Srpanj 2018. 11:46

barbiemama

Sarah, ja priznajem da nisam ništa osjetila do negdje 19. tjedna. od tada na dalje osjećam baš lupkanje, nikakve te mjehuriće i slično ja nisam prepoznala. ovisi i o položaju posteljice. moja je sprijeda pa se manje osjeti u odnosu na one kojima je straga.

Meni je također rekla doktorica da je slriejda da možda neću prebrzo osjetit

SarahZg
    25. Srpanj 2018. 11:48

niky1107

SarahZg

niky1107

SarahZg

Dobro jutro. Nadam se da ste sve dobro danas.
    Kada ste pocele osjećat bebe ?

Ja osjecam vec jedno tj.dana. znaci, oko 15.og tj :)

Lupkanje vibracije valove. Što točno i gdje najčešće

Bas lupkanje.. na desnoj strani , nisko dolje a sad od prekjucer tocno ispod pupka… i mala je neki dan drzala ruku i osjetila! Ti ne osjecas, vidim da smo isto trudne? Prva trudnoca ti je ili? Sorry mozda si vec prije napisala al ne mogu sve zapamtiti

niky1107

SarahZg

niky1107

SarahZg

Bas lupkanje.. na desnoj strani , nisko dolje a sad od prekjucer tocno ispod pupka… i mala je neki dan drzala ruku i osjetila! Ti ne osjecas, vidim da smo isto trudne? Prva trudnoca ti je ili? Sorry mozda si vec prije napisala al ne mogu sve zapamtiti

Prva da. I sprijeda je. Ne ne osjećam još ništa. Pa me malo brine. Idem 4og na pregled pa će me to valjda umirit

Pticaselicazgst
    25. Srpanj 2018. 11:59

Meni je posljedica straga i pocela sam osjecat udarce prije nekih 10 dana, svaki dan su sve jaci i cesci. 
    Prije toga nisam ni ja bas mogla raspoznat, ko neki mjehurici vibracije ali nisam bila sigurna jel beba ili probava. Sad sam sigurna da je malena 😊

du1988
    25. Srpanj 2018. 12:13

Kad su vam rekli polozaj posteljice? Meni to na zadnjem pregledu nije spominjao, doduse bila sam 11+6 pa pretpostavljam da tad jos nije skroz formirana ili se varam? 🤔

url=https://lilypie.com]

AllieH
    25. Srpanj 2018. 12:32

Meni je to navela na nalazu kad sam bila 12+2. 

Luka ❤

Mina93
    25. Srpanj 2018. 12:33

Isuse koji komentari pa ja bi to sve opalila, i jos kad ti tako neko blizak kaze uzas, to za frendicu jos ok jer ti onda očito nije prava frendica al ginek odma treba mjenjat nakon takvih glupih izjava  a za majku no komm, i da se udebljamo neman pojma koliko kako te nije sram tako nesto rec, svaka osoba je drukcija i svaka trudnoca jr drukcija i nek odj.. 
    Sta se tice bebice ja sam pocela osjecat u 18tjednu, možda je bilo prije al to nisam prepoznala

• niky1107
    25. Srpanj 2018. 12:34

du1988

Kad su vam rekli polozaj posteljice? Meni to na zadnjem pregledu nije spominjao, doduse bila sam 11+6 pa pretpostavljam da tad jos nije skroz formirana ili se varam? 🤔

Meni je rekla kad sam bila 15+5, tj.nije rekla nego mi napisala u trudnicku

Lora

Ana89
    25. Srpanj 2018. 12:36

pepe1907

ja sam.od 15tj osjetila pokrete, kuzis da je to tocno ispod pupka i ne moguce da su crijeva…sad i vidim kad krene lupat..a jucer kaze meni muz isuse koliki ti je vec trbuh a tek si na pola 😂 ne znam meni se ne cini tak velik al.dobro vidi on da raste to mi svaki dan govori..nego mene zanima koje su sad velicine bebice u 20tj? jel moguce da od glave do pete imaju vise od 20cm?

Moj je početkom 20. tt imao 26,38 cm. Računala po femuru od glave do pete.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• niky1107
    25. Srpanj 2018. 12:37

SarahZg

niky1107

SarahZg

niky1107

SarahZg

niky1107

SarahZg

niky1107

SarahZg

Prva da. I sprijeda je. Ne ne osjećam još ništa. Pa me malo brine. Idem 4og na pregled pa će me to valjda umirit

Ne brini se, netko prije netko kasnije pocne osjecat.. a i kod prve trudnoce je uvijek nesto kasnije.. sve bu ok :)

Lora

Blaza26
    25. Srpanj 2018. 12:51

Meni mama uvijek govori kako sam lijepa,kako blistam,a svekrva da sam se ubucila.. A ja sa 50 dosla na 51.5 al eto. S tim da bas mirujem,i da stvarno puno jedem,nisam ni dobila skoro nista,mislim da ce se meni tek kasnije pocet primat posto sam stvarno sitna,i nekakav cudan metabolizam da mi je se jako tesko zdebljat. U ostalom to mi je drago radi buducnosti.

A ja ne mogu rec da osjecam pokrete,al neku vecer (preksinoc)kada mi je muz mazio trbuh tocno ispod pupka sam osjetila neko blago migoljenje,koje je kad sam povikala nestalo 😂😂😂
    I jutros neko meskoljenje opet,pa sam mazila i pricala,ali se nije opet javilo. Mislim da nisu vjetrovi,nekako je drugacije,ali opet nisam sigurna. Draze mi je mislit da je beba pozdravila taju,i jutros mamicu 😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.