Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    25. Srpanj 2018. 11:18

Ljudi su odvratni iz raznih razloga. Ima ona svojih dobro poznatih kompleksa ali svejedno ne bi nikad mislila da je u stanju nesto takvo pomislit a kamoli rec. Sad je i meni u glavi tko zna cega sve tu jos ima. Znamo se jako dugo, zadnjih par godina se ne stizemo vidati toliko cesto kao prije ali smo i dalje dosta bliske. Reci cu joj kad ju vidim opet. 

Strudlice odvratan je, prestrasno. 😠 Prijavila bi ga za takvo prosipanje otrova na radnom mjestu. Sretno na pregledu 😘
    Maggie nastavi pa u dogovoru s gin eventualno prekini ponovo. Ne vidim ni ja potrebu komentiranja uopce ali skuzila sam da iz nekog razloga ljudi misle da je trudnicama ok komentirati sve ono za sto bi inace prvo promislili je li prikladno ili nije. 🙄

pepe1907
    25. Srpanj 2018. 11:22

ja sam.od 15tj osjetila pokrete, kuzis da je to tocno ispod pupka i ne moguce da su crijeva...sad i vidim kad krene lupat..a jucer kaze meni muz isuse koliki ti je vec trbuh a tek si na pola 😂 ne znam meni se ne cini tak velik al.dobro vidi on da raste to mi svaki dan govori..nego mene zanima koje su sad velicine bebice u 20tj? jel moguce da od glave do pete imaju vise od 20cm?

• niky1107
    25. Srpanj 2018. 11:25

SarahZg

Dobro jutro. Nadam se da ste sve dobro danas.
    Kada ste pocele osjećat bebe ?

Ja osjecam vec jedno tj.dana. znaci, oko 15.og tj :)

Lora

SarahZg
    25. Srpanj 2018. 11:26

Pitajte na posti za pakete. Dal' ima nešto na vaše ime zato šta u zadnje vrijeme poštari nemoralu nositi paketi ako nisu plaćanje pouzećem ili ako procjene da je vaš sandučić manji od paketa nisi ih dužni niti ponijeti sa sobom samo ubaciti cedulju.  Općenito vas kažem to ukoliko čekate neki paket jer se sad svi pozivaju na neki novi članak u zakonu njihovom. 

SarahZg
    25. Srpanj 2018. 11:27

niky1107

SarahZg

Lupkanje vibracije valove. Što točno i gdje najčešće

barbiemama
    25. Srpanj 2018. 11:28

Sarah, ja priznajem da nisam ništa osjetila do negdje 19. tjedna. od tada na dalje osjećam baš lupkanje, nikakve te mjehuriće i slično ja nisam prepoznala. ovisi i o položaju posteljice. moja je sprijeda pa se manje osjeti u odnosu na one kojima je straga.

luks
    25. Srpanj 2018. 11:37

ma da, baš neki ljude na znam zašto osjete potrebu svašta komentirat, a nas sad sve povridi i sve po pet puta mozgamo... meni je neki dan muž usput rekao da usisam dok gosti dođu a da on ide na brzinu oprati wc, a ja kako sam taman došla s posla i nisam se ni presvukla, tako sam se rasplakala - nisam mogla prestat 10 min, i njemu ništa nije bilo jasno... Kaže jadan, pa nema veze ako ne stignemo usisat, šta plačeš..nije mu ništa bilo jasno, jer ja ne plačem inače za ništa :P A poslije sam se sama sebi narugala, ali stvarno smo preosjetljive i ne razumim kako ljudi to ne shvaćaju. Ja otkad sam rodila, kad bilo koju trudnicu vidim raznježim se i svaka mi je savršena. Cure , drž te se :)
    A što se tiče kila, ja sam dobila 3,4 otpočetka, a imala sam malo viška prije trudnoće...Ja sam u prvoj trudnoći dobila 32kg i išla roditi sa 103kg ... ako je sve uredu, ne brinite, naši malci to sve otope vrlo brzo

Lovre

• niky1107
    25. Srpanj 2018. 11:38

SarahZg

niky1107

SarahZg

Lupkanje vibracije valove. Što točno i gdje najčešće

Bas lupkanje.. na desnoj strani , nisko dolje a sad od prekjucer tocno ispod pupka... i mala je neki dan drzala ruku i osjetila! Ti ne osjecas, vidim da smo isto trudne? Prva trudnoca ti je ili? Sorry mozda si vec prije napisala al ne mogu sve zapamtiti

Lora

• niky1107
    25. Srpanj 2018. 11:40

barbiemama

Sarah, ja priznajem da nisam ništa osjetila do negdje 19. tjedna. od tada na dalje osjećam baš lupkanje, nikakve te mjehuriće i slično ja nisam prepoznala. ovisi i o položaju posteljice. moja je sprijeda pa se manje osjeti u odnosu na 

Moja posteljica je straga a i druga trudnoca pa mozda i zbog toga.. ne znam..al sam sigurna da nisu crijeva nego da se bas javlja 😊

Lora

zadranka86
    25. Srpanj 2018. 11:46

Moja beba od 16 + neka 3 mislim..s tim da nije prva trudnoca..

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.