Moje cure su sad velike,po meni su te nihaljke preskupe a dijete to brzo preraste,meni je vrtic tj ogradica zakon bio unutra je djete bilo sigurno ubacivala sam igracke po uzrastu i dala napraviti podlogu spuzvastu da je odobno i nije klizavo u tome su se naucile same ustajati ,sjedit i stajati i okolo hodati a bez mogucnosti da se ozlijede.Tu njihaljku nisu 2 sata koristile.U hranilici su bile do 3 god jer sam ih jako rano ucila da samostalno jedu bude nered ali su juhu same jele da 1god i 2,3 mjeseca.Kolica isto ,to je ono sto sam ja maxsimalno iskoristila.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Moje cure su sad velike,po meni su te nihaljke preskupe a dijete to brzo preraste,meni je vrtic tj ogradica zakon bio unutra je djete bilo sigurno ubacivala sam igracke po uzrastu i dala napraviti podlogu spuzvastu da je odobno i nije klizavo u tome su se naucile same ustajati ,sjedit i stajati i okolo hodati a bez mogucnosti da se ozlijede.Tu njihaljku nisu 2 sata koristile.U hranilici su bile do 3 god jer sam ih jako rano ucila da samostalno jedu bude nered ali su juhu same jele da 1god i 2,3 mjeseca.Kolica isto ,to je ono sto sam ja maxsimalno iskoristila.
Joj Kani blago ti se bilo.Moj nije volio bit u vrtiću,suza suzu lije kad bi ga unutra stavila. Kolica su mi najveći fulnac od 1000eura jer nema šanse se vozit.Jedino autosjedalica je pun pogodak jer gopodin voli putovati. A u hranilici živi masakr,ali ajde prolazi za sada. Tako da neke ne možeš naučiti ni uz najbolju volju
Evo nasa je tocno ovakva, ergobaby 360. Moze se nosit u sva 4 polozaja kao na slici, mada sam ju ja koristila iskljucivo u jednom polozaju, a to je ovaj di mi je beba naprijed okrenuta prema meni. Na ledima mi je nekako bilo neprakticno za stavljanje, na boku mi je bila uuuuzasno neudobna, a s vremenom sam otkrila da nije bas najispravnije nositi bebu u nosiljci da gleda od mene + u tom polozaju su me znala zabolit leda jer je tezina cudno rasporedena... Prvih tipa 6-7 mj sam nosila malca sa umetkom za novorodence a onda kasnije samo u nosiljci. Sad vidim da ima i ergobaby adapt koji se regulira tak da se od pocetka moze nosit bez umetka, to mi se cini super 😁
Ugl kad smo mi kupovali nosiljku nismo bili bas previse educirani pa smo vise onak kupili na prvu kaj smo procitali na netu da ima dobre recenzije, a kasnije su se te neke stvari pokazale malo nepotrebne, al svjedno je vrijedila novaca 😁
Sad mislim za malca uzeti neku maramu za prvih par mjeseci jer vec vidim da ce bit veselo s njih dvoje i da ce mi biti najjednostavnije trcat za starijim dok cu ovog imat “zavezanog” za sebe 😂😂😂
Du, predivna haljina i bušica 😘
neću ni nosiljku kupovat na prvu. što se nosiljke tiče, čini mi se praktičnom, ali moja kičma je tak jadna da ne znam kako bi to funkcioniralo i ne znam jel ja to uopće mogu. i to ću u hodu. ovako na prvu samo osnovne stvari mislim nabaviti.
Joj Kani blago ti se bilo.Moj nije volio bit u vrtiću,suza suzu lije kad bi ga unutra stavila. Kolica su mi najveći fulnac od 1000eura jer nema šanse se vozit.Jedino autosjedalica je pun pogodak jer gopodin voli putovati. A u hranilici živi masakr,ali ajde prolazi za sada. Tako da neke ne možeš naučiti ni uz najbolju volju
Moje curke su stvarno iskoristile to troje a ta njijaljka ni za zivu glavu jedva po 15 min,pa imala sam stolicu sto se montira na radni stol u kuhinji ni tu nisu htjeli,hodalicu isto mada to nisam forsirala jer po meni ona nije nikako dobra za motoricki razvoj djeteta.A kolica,ogradica i hranilica svaka para se isplatila
💜Karla💜Nicol💙Anton
Du lijepa busa 😊😍
Nisam jos razmišljala o tim njihaljkama.. ja sam mislila uzet onaj vrtic sta ide na pod i gore ima razne vrtuljke pa da joj bude zabava.
Ove njihaljke su isto fora, sad vidim. Moze bit u tome uvijek dok smo doma, a i ima zabavu. Ne bi davala puno novca za to, prebrzo to prerastu 😪
Bas cu malo bacit oko da vidim sto se nudi 🙂
Za cure koje imaju fejs a zanima ih nosenje beba, ima super grupa u kojoj se sve moze nauciti o ergonomskom nosenju, vrstama nosenja itd pasi tamo mozete malo prolistat postove i potrazit pravu nosiljku za sebe, a plus dosta cesto sam vidjela da su cure prodavale nosiljke po skroz pristupacnim cijenama 🙂
Grupa se zove Nosenje djece (babywearing), tak da evo, ak vam je dosadno i ako vas zanima istrazujte 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji