Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    25. Srpanj 2018. 10:25

Kriste Isuse.  Nevjerojatno mi je kako neki ljudi ne posjeduju filter i nimalo ne razmisle prije nego nešto izjave. Pa jel moguće? 

Luka ❤

truskawka
    25. Srpanj 2018. 10:27

Miranda

AllieH

Miranda, ne daj se isprovocirati! Pa ti si trudna s blizancima, nema ti nitko pravo ništa reći. Stvarno ljudi nisu normalni. Ja sam na +3kg, ne osjećam se debelo, samo sam cijela u celulitu. Užas!

Ma da mi je to rekao netko manje blizak vratila bi mu bez pardona. Samo me od nje sokiralo i ostala sam bez rijeci. Skuzila je neverbalnu reakciju.

Doslovno mi je rekla "tako lijepa zena a opet ces se dovest do kolinja" 😧 Referirajuci se mene u prosloj trudnoci pred porod. Trebalo je biti duhovito ali samo je odvratno. Od izbora rjecnika nadalje. 🤢🤢

Evo nemam rijeci na ovo 😵🔫
    Posalji joj dva jecmenca da joj se oba oka zatvore. Bas je bezobzirna. Uzas

❤N i V💙

• Kani07
    25. Srpanj 2018. 10:30

Strudlica

Miranda

AllieH

Miranda, ne daj se isprovocirati! Pa ti si trudna s blizancima, nema ti nitko pravo ništa reći. Stvarno ljudi nisu normalni. Ja sam na +3kg, ne osjećam se debelo, samo sam cijela u celulitu. Užas!

Ma da mi je to rekao netko manje blizak vratila bi mu bez pardona. Samo me od nje sokiralo i ostala sam bez rijeci. Skuzila je neverbalnu reakciju.

Doslovno mi je rekla "tako lijepa zena a opet ces se dovest do kolinja" 😧 Referirajuci se mene u prosloj trudnoci pred porod. Trebalo je biti duhovito ali samo je odvratno. Od izbora rjecnika nadalje. 🤢🤢

???? A ja bi joj vratila kako god
    Koji vrag je tim ljudima da ne mogu usta začepiti…
    Meni je ginekolog u prošloj trudnoći rekao da ako nastavim se debljati da razmislim da li želim postati prasica i da se zapitam hoće li htjeti s takvom iza bitviše mi nije bio ginekolog…

Strudlice da te utjesim ja sam u prvoj trudnoci bila plus35,druga 20,i kad se sjetim komentara pozlije mi .
    I brzo sam bez neke dijete vratila na moju kilazu ,ok vjezbala sam minimalno pola sata .Dokotor je ponekad znao uljudno upozorit ali ja i nisam toliko jela koliko se sve primalo jeer sam bila na mirovanju.
    Dokle god su nalazi ok,krvni tlak ,bebica najbitnije uzivaj ,dojenje,nespavanje i vrati se to brzo,a ove komentatore tudeg zivota u finu materinu😉

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    25. Srpanj 2018. 10:34

Komentari nekih ljudi boli glava!! Ne slušajte ih cure 😀 A svi koji su zločesti, nek im karma vrati 😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

du1988
    25. Srpanj 2018. 10:40

ja sam do sad spavala, a zaspala sinoc oko ponoci...uzas! Ajmo redom...ni ja nisam dobila hipp, a poslali su mi to neko Osobno pismo na mail i kao paket stize na adresu...tome ima vec dosta dugo! miranda, ne znam jel tu tvoju pere ljubomora ili je samo prolazno zlobna, ali ja bi tesko presutila-svaka ti cast 😂 sto se utrogestana tice, upravo tako je i meni objasnio doktor kod kojeg vodim trudnocu, a on je ujedno subspecijalist za humanu reprodukciju i obzirom da mi je trudnoca iz IVF-a sam se i odlucila kod njega voditi sve. rekao je da kroz dva tjedna postepeno ukidam jer posteljica preuzima svoju funkciju i da vise nema potrebe, a tlaka mi je iskreno...plus sto se hematom povukao. Eto ga, ne kazem da moze skoditi, ali meni je drago sto sam se skinula jer mi je trpanje prstiju dolje tri puta dnevno postalo jezivo 😳

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    25. Srpanj 2018. 10:41

Miranda, ja sam za neke ljude mislila da smo si užasno bliski i da si možemo sve reći. no, vjeruj mi, prava prijateljica nešto takvo ne bi ni pomislila. ok, uzimam u obzir da te vjerojatno nije htjela s namjerom povrijediti. ali da uopće pomisli nešto takvo, meni je tu jasno da očito u pozadini tog odnosa ima koječega, što ti možda ovako na prvu nisi ni svjesn jer ne misliš da bi ona mogla nešto negativno osjećati ili misliti. 

meni je uvijek drago kad se takve osobe samo prokažu jer mi uštede vrijeme koje bi inače gubila na njih. no, znala sam se baš iznenaditi. ljudi su u stanju glumiti jako dugo, a onda u nekoj situaciji skužiš tko su. najčešće se radilo o ljudima koji su iz x razloga bili nezadovoljni vlastitim životom pa su se tješili misleći kako im ipak nije toliko loše ili siktali na mene i druge radi vlastitih frustracija. takvi, što dalje od mene.

Pticaselicazgst
    25. Srpanj 2018. 10:47

Miranda ostala sam bez komentara na takvu recenicu.. deff se slazem s curama da je postupila dosta bezobzirno. Ja bi na tvom mjestu joj dala do znanja i rekla da me to povrijedilo cisto da vidis dal ce njena reakcija tada biti iskrena i kako ce ona reagirati.

barbiemama
    25. Srpanj 2018. 11:05

Pticaselicazgst

Miranda ostala sam bez komentara na takvu recenicu.. deff se slazem s curama da je postupila dosta bezobzirno. Ja bi na tvom mjestu joj dala do znanja i rekla da me to povrijedilo cisto da vidis dal ce njena reakcija tada biti iskrena i kako ce ona reagirati.

istina. tako je mene jedna "prijateljica" non stop podjebavala pa sam na kraju došla do istine tko je ona doista i što misli o meni. takvom tipu ljudi je najgore kad ih otvoreno nešto pitaš :D

Maggie85
    25. Srpanj 2018. 11:07

Miranda

AllieH

Meni vlastita mama neki dan kaže: Ajme, kako si se ti meni zbucala? A pogled u stilu "pa kolika ćeš biti do kraja trudnoće". Inače se cijeli dan nismo dobro slagale, jednostavno imamo takve dane kad ne funkcioniramo skupa (išli smo u posjet u subotu). Ja kažem kako mislim da se uopće nisam udebljala, a ona kaže: "Ma jesi jesi, samo se tebi ne smije ništa reći, tak si osjetljiva." Ajme kosa mi skoro ispala od bijesa!! Pa da i jesam osjetljiva, jebm miša - trudna sam, čemu opće potreba da išta komentiraš, mani me se i komentara o meni!! Pitam muža kasnije jesam li se udebljala i on kaže da se njemu ne čini, a kao potvrda tome, eto baš jučer bili smo kod frendova i čim je frendica otvorila vrata kaže da baš lijepo izgledam i da ni grama nisam dobila!! Ma reko ti si prava frendica, makar da i lažeš hvala ti!! I onda me kasnije pita jesam li dobila što kila, ja kažem da ne znam, da se nisam vagala od 10 tj. kad eto nje s vagom. I ajde, stanem ja, a ono 78 kg!! Točno toliko sam imala u 5. tj. trudnoće. Onda sam u 10. tj. imala 73 kg (smršavila sam radi mučnina) tako da sam samo vratila tih 5 kg... Ispada da od početne kilaže nisam dobila ni grama!
    Ma ne mogu ni sama vjerovati da me takva banalnost uzrujala jer imače sam totalna flegma, ali da, OSJETLJIVA sam, pa imam i pravo na to sad biti!

Maggie85
    25. Srpanj 2018. 11:13

I hvala Miranda, na komentaru o OGTT-u, utrićima i dufastonima. Nisam ih naglo prestala uzimati; kako mi je nestajalo tako sam sa 3x1 prešla na 2x1 pa na kraju samo jednu ujutro. (štednja ) Sad nisam pametna da li da nakon potpunog apstiniranja od par dana počnem opet stavljati utriće tipa 3x1 do pregleda 8.8. ili ne... Ma nastavit ću, ne smijem biti neodgovorna oko toga, a škoditi ne može.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.