Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    25. Srpanj 2018. 13:07

S prvom bebom oko 18 tjedna ,sad vec oko 15 tjrdna ,sa 16 bila na prrgledu i pitam dr jel umisljam jel je rano za poktete kaze da imam vecu bebicu i da je zivahna pa nije cudo da je osjetim😀

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ptičica
    25. Srpanj 2018. 13:14

Dok sam procitala 25 str zaostatka..😫
    Prvo me rasplakalo malo stopalo barbieinog malca. Pa maggie i svadanje s mamom (znam kako ti je, i mama i svekrva 😪) a onda me totalno raspekmezio komentar tvoje prijateljice ka tebi i tebe ka njoj. 
    Evo i slika s mora! Super smo se proveli. 
    Vec 5 dana nemam nikakve tegobe u predjelu trbuha. Sinoc me uhvatilo, lijevi jajnik. Nikakva ostra bol, ali konstantan pritisak i nelagoda. Zaspala sam s boli, sreca pa je jutros puno bolje. Sutra imam vjencanje a najradije bi samo lezala. Hvata me nestrpljivost pred pregled, 02.08. svani brzo.

pepe1907
    25. Srpanj 2018. 13:14

Ana89

pepe1907

ja sam.od 15tj osjetila pokrete, kuzis da je to tocno ispod pupka i ne moguce da su crijeva…sad i vidim kad krene lupat..a jucer kaze meni muz isuse koliki ti je vec trbuh a tek si na pola 😂 ne znam meni se ne cini tak velik al.dobro vidi on da raste to mi svaki dan govori..nego mene zanima koje su sad velicine bebice u 20tj? jel moguce da od glave do pete imaju vise od 20cm?

Moj je početkom 20. tt imao 26,38 cm. Računala po femuru od glave do pete.

🤔😱 ajme tak su već veliki? 8.8.imam pregled bas mw zanima

Ptičica
    25. Srpanj 2018. 13:19
    Ana89
    25. Srpanj 2018. 13:20

pepe1907

Ana89

pepe1907

ja sam.od 15tj osjetila pokrete, kuzis da je to tocno ispod pupka i ne moguce da su crijeva…sad i vidim kad krene lupat..a jucer kaze meni muz isuse koliki ti je vec trbuh a tek si na pola 😂 ne znam meni se ne cini tak velik al.dobro vidi on da raste to mi svaki dan govori..nego mene zanima koje su sad velicine bebice u 20tj? jel moguce da od glave do pete imaju vise od 20cm?

Moj je početkom 20. tt imao 26,38 cm. Računala po femuru od glave do pete.

🤔😱 ajme tak su već veliki? 8.8.imam pregled bas mw zanima

Imaš one kalkulatore online za preračunavanje duljine femura koja je u mm u dužinu bebe u cm 😀 Da, da jesu. Samo su još sklupčani i mršavi 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    25. Srpanj 2018. 13:33

Miranda, 
    odvratan komentar, jednostavno nmg da vjerujem da se komentarise kilaza od trudnica, tj bilo cija, sta me briga, kamoli od trudnice i sa pravom te povrijedilo. 
    I meni je drugarica skoro ostra bila, kaze za moje dobro, hocu li da predjem 90kg, nije ok, a ja vec 80 imam hahahaha, normalno da cu biti oko 90kg jer samo u bebi, vodi i materici ce biti 10kg. Ne znam sta je mislila postici sa naglim napadom i ostrinom xD Nije mi bilo ugodno. A tetka kada mi je prepravljala haljinu rukave, ja ono, moci cu na jesen nositi, izjavila: "na jesen, pahaha, pa ti ces biti kao trokrilni ormar na jesen", ja ono, pa bas ti hvala tetka (tetka koja nikada udavala se nije i bucka je bez trudnoce bilo kakve), ali znam njen ostar jezik, paaa i ono, ne slusam je.
    Inace danas nesto beba ne udara puno, i ja se odmah sva istripam i rastuzim i zapitkujem "a da li je sve ok?" i krene val crnih misli :( Necu da vam unosim negativu, nije moj dan. Tj mislim da cu tek da se unormalim poslije kontrole :D 

Maggie85
    25. Srpanj 2018. 13:36

SarahZg

niky1107

SarahZg

niky1107

SarahZg

Dobro jutro. Nadam se da ste sve dobro danas.
    Kada ste pocele osjećat bebe ?

Ja osjecam vec jedno tj.dana. znaci, oko 15.og tj :)

Lupkanje vibracije valove. Što točno i gdje najčešće

Bas lupkanje.. na desnoj strani , nisko dolje a sad od prekjucer tocno ispod pupka… i mala je neki dan drzala ruku i osjetila! Ti ne osjecas, vidim da smo isto trudne? Prva trudnoca ti je ili? Sorry mozda si vec prije napisala al ne mogu sve zapamtiti

niky1107

SarahZg

niky1107

SarahZg

Dobro jutro. Nadam se da ste sve dobro danas.
    Kada ste pocele osjećat bebe ?

Ja osjecam vec jedno tj.dana. znaci, oko 15.og tj :)

Lupkanje vibracije valove. Što točno i gdje najčešće

Bas lupkanje.. na desnoj strani , nisko dolje a sad od prekjucer tocno ispod pupka… i mala je neki dan drzala ruku i osjetila! Ti ne osjecas, vidim da smo isto trudne? Prva trudnoca ti je ili? Sorry mozda si vec prije napisala al ne mogu sve zapamtiti

Prva da. I sprijeda je. Ne ne osjećam još ništa. Pa me malo brine. Idem 4og na pregled pa će me to valjda umirit

Meni je posteljica sprijeda i prva mi je trudnoća. Prve mjehuriće sam osjetila oko 19/20 tjedna, a za 2 tjedna i lupkanja/udarce. Bez brige, sve je ok, kažu da se do 21. tjedna svima jave bebe i to je dobri.

• Enna010
    25. Srpanj 2018. 13:37

Ne moze mi niko reci da ljudi takve komentare daju bezazleno i nenamjerno.. nikad nisam takvo sto pomislila za trudnu zenu nego su mi sve posebne i lijepe na svoj nacin i samo ih tako vidim. Tako da stvarno mislim da nezadovoljne i nesretne osobe mogu takvo sto komentirati. 
    Vidim da svi pisete da bebu osjetite ispod pupka ja je bas nisko osjetim na lijevoj strani nekad zna neko migoljenje biti desno ili po sredini ali rijetko nadam se da je to ok

Salatica9192
    25. Srpanj 2018. 13:42

Enna, 
    ista sam takva, pogotovo poslije spontanih, sve su mi prelijepe i zrace necim najljepsim, cak i u devetom kada oteknu hahaha 😍 Komsinica sto je pred porod, preslatka miiii. I valjda sam ocekivala, karma ta neka, da cu i ja dobijati komplimente (a ruzni komentari mi nisu padali na pamet), kad ono, nije da ih nema, ali ima tih kako sam se udebljala dosta i onda i sama pocnem za sebe misliti, debela si i ruzna xD A necu to, pa ja sam sad ta slatka trudnica sto zraci, sto sam ih uvijek gledala i treba da shvatim to. :)  

Bruna92
    25. Srpanj 2018. 13:42

Ja sam sad bila kod svojih i stala na vagu... Pala sam u depresiju i ne mogu se iscupati... Na +4 sam vec a ne jedem bas gluposti, niti slatkise, slanise, kruh... Nista od toga... I od jucer popodne sam osjecala nekakvo zatezanje u donjem dijelu ledja i odjednom mi danas stomak iskocio... 
    Ne znam vise sta da jedem a da ne dobivam puno na tezini a da beba ima sve potrebno 😕😞😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.