Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    25. Srpanj 2018. 17:25

Lijepa bušica i haljina Du 😍🤩🤩

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Bruna92
    25. Srpanj 2018. 17:28

Ana89

Cure! Što mislite o onim šarenim njihaljkama za curice i dečke? I vrtićima igračkama za bebe 0- nezz koliko? Koliko se to isplati kupovati?

Ja sam bas nekidan skicnula te sarene njihaljke i mislim da cu to uzeti. Ali onaj najjednostavniji oblik bez da ljulja na struju ili baterije i te sheme... Samo njihaljka sa onih par igrackica na vrhu i to je to. Mislim da ce mi u tome biti najzgodnije drzat bebaca u dnevnom. Nek me isprave mame koje vec imaju djecu ako grijesim, ako postoji bolja varijanta 😊

Ana89
    25. Srpanj 2018. 17:33

Bruna92

Ana89

Cure! Što mislite o onim šarenim njihaljkama za curice i dečke? I vrtićima igračkama za bebe 0- nezz koliko? Koliko se to isplati kupovati?

Ja sam bas nekidan skicnula te sarene njihaljke i mislim da cu to uzeti. Ali onaj najjednostavniji oblik bez da ljulja na struju ili baterije i te sheme… Samo njihaljka sa onih par igrackica na vrhu i to je to. Mislim da ce mi u tome biti najzgodnije drzat bebaca u dnevnom. Nek me isprave mame koje vec imaju djecu ako grijesim, ako postoji bolja varijanta 😊

Mi smo gledali tipo onaj BabyBjorn, ali piše 4mommy na tome. 2300-400, nezz, samo mi je do 9 kila, koliko se isplati dati tolike novce da leži par mjeseci u tome

Sunflower! 🌻
    25. Srpanj 2018. 17:35

Nama se ona kao njihaljka/lezaljka nije pokazala korisna... dobili smo na poklon, al ja ne znam jel mali unutra ukupno proveo dva sata zivota.. nije to bas nikad prihvatio. Sto naravno ne znaci da neko drugo dijete nece, nekim mamama je to super stvar i puno su koristile. Tak da ja bi ti mozda preporucila da to ne kupujes unaprijed nego kroz koji tjedan-mjesec kad malo upoznas bebu, i vidis jel joj odgovara duze bit na jednom mjestu il bi stalno bila aktivna i u pokretu... a i ko zna, mozda ti neko ponudi kupit to ili kupi bez da te pita 😁

Bruna92
    25. Srpanj 2018. 17:36

Ana89

Bruna92

Ana89

Ja sam bas nekidan skicnula te sarene njihaljke i mislim da cu to uzeti. Ali onaj najjednostavniji oblik bez da ljulja na struju ili baterije i te sheme… Samo njihaljka sa onih par igrackica na vrhu i to je to. Mislim da ce mi u tome biti najzgodnije drzat bebaca u dnevnom. Nek me isprave mame koje vec imaju djecu ako grijesim, ako postoji bolja varijanta 😊

Mi smo gledali tipo onaj BabyBjorn, ali piše 4mommy na tome. 2300-400, nezz, samo mi je do 9 kila, koliko se isplati dati tolike novce da leži par mjeseci u tome

Ja sam mislila ovako nesto jednostavno
    http://www.bubamara.in/djecja-oprema/freeon-lealjka-s-glazbom-i-vibracijom-be/601373830064560137

barbiemama
    25. Srpanj 2018. 17:37

njihaljku definitivno neću kupovat prije nego se beban rodi. čula sam svakakva iskustva. nekima djeca u tome nisu htjela provoditi vrijeme, a neke su te njihaljke spasile. pričekat ću da vidim kakav će biti karakterno i jel mu to potrebno 😊

Mina93
    25. Srpanj 2018. 17:41

bruna takodjer sam o ovoj razmisljala, neku bi jednostavnu i ne skupu posto ne namjeravam kolica vuc stalno u stan i nazad onda sam to mislila da bude u stanu a kolica da budu u zgradi dole u prizemlju..
    du busica i haljina su top 😍

Sunflower! 🌻
    25. Srpanj 2018. 17:46

Kad smo sad vec kod tih stvari, nazovi “luksuza” za bebe, ja bih vam preporucila da si malo pogledate razne nosiljke za bebe, nama je nasa nosiljka najbolje potrosenih 1000 i nesto sitno kuna u zivotu! Malog sam nosila sve do evo par mjeseci kad mi je pocela stvarat pritisak na trbuh i doslovno me to spasilo u stoooo i jednoj situaciji, cak smo nekako vise koristili nosiljku nego kolica 😅 Bas smo se svuda nosili, doma za uspavljivanje, u setnje, na moru... kad god bih bila negdje vani, u gostima il slicno to mi je bio najjednostavniji nacin da zaspi, ono bilo gdje i bilo kad u roku 10 min 😂 Ak se odlucite na kupovinu, samo se prije educirajte malo o ergonomskim nosiljkama jer trziste nudi svasta, izmedu ostalog hrpu poluproizvoda za sitne novce. Eto mamama koje su na mirovanju ili se doma dosaduju tema za googlanje, ergonomske nosiljke za bebe 😁

• Strudlica
    25. Srpanj 2018. 17:55

mateja91

Kad smo sad vec kod tih stvari, nazovi “luksuza” za bebe, ja bih vam preporucila da si malo pogledate razne nosiljke za bebe, nama je nasa nosiljka najbolje potrosenih 1000 i nesto sitno kuna u zivotu! Malog sam nosila sve do evo par mjeseci kad mi je pocela stvarat pritisak na trbuh i doslovno me to spasilo u stoooo i jednoj situaciji, cak smo nekako vise koristili nosiljku nego kolica 😅 Bas smo se svuda nosili, doma za uspavljivanje, u setnje, na moru… kad god bih bila negdje vani, u gostima il slicno to mi je bio najjednostavniji nacin da zaspi, ono bilo gdje i bilo kad u roku 10 min 😂 Ak se odlucite na kupovinu, samo se prije educirajte malo o ergonomskim nosiljkama jer trziste nudi svasta, izmedu ostalog hrpu poluproizvoda za sitne novce. Eto mamama koje su na mirovanju ili se doma dosaduju tema za googlanje, ergonomske nosiljke za bebe 😁

Ajde kad ti bude zgodno pa uslikaj svoju čisto da vidimo malo :)

Ana89
    25. Srpanj 2018. 17:57

mateja91

Kad smo sad vec kod tih stvari, nazovi “luksuza” za bebe, ja bih vam preporucila da si malo pogledate razne nosiljke za bebe, nama je nasa nosiljka najbolje potrosenih 1000 i nesto sitno kuna u zivotu! Malog sam nosila sve do evo par mjeseci kad mi je pocela stvarat pritisak na trbuh i doslovno me to spasilo u stoooo i jednoj situaciji, cak smo nekako vise koristili nosiljku nego kolica 😅 Bas smo se svuda nosili, doma za uspavljivanje, u setnje, na moru… kad god bih bila negdje vani, u gostima il slicno to mi je bio najjednostavniji nacin da zaspi, ono bilo gdje i bilo kad u roku 10 min 😂 Ak se odlucite na kupovinu, samo se prije educirajte malo o ergonomskim nosiljkama jer trziste nudi svasta, izmedu ostalog hrpu poluproizvoda za sitne novce. Eto mamama koje su na mirovanju ili se doma dosaduju tema za googlanje, ergonomske nosiljke za bebe 😁

Nosiljku definitivno nabavljamo. Mislili smo ergobaby ili tako nešto. 😀😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.