Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    25. Srpanj 2018. 07:37

VelikoSretnoDijete, baš mi je žao da ti je tako loše, nadam se da će brzo proći, vjerujem da ti nije ni do čega. 
    Ja sam na Utrogestanu radi ranijeg spontanog i iako je ova trudnoća od početka školska i sve je u redu, nisam imala nikakvih smeđarenja ni krvarenja, drago mi je što imam neku terapiju. Jedino što sam imala je mini hematom koji se odmah povukao. E sad, je li tome također pridonio Utrogestan, ne znam, ali pretpostavljam.  Jednostavno se osjećam sigurnije, a i svojoj doktorici vjerujem i sigurna sam da zna što radi.

Luka ❤

Mina93
    25. Srpanj 2018. 07:37

Btw i neko je pisao za lubenicu, ja sam se prejela nekidan i mislim da sam zbog tog imala viska kg sad na kontroli jer nema sanse da sam se toliko udebljala, mislim i da jesam nemam pojma di je to, pola njih ne vjeruje da sam na kraju petog mjeseca 🤣 
    Rekla mi je sestra jucer na kontroli da ne pretjerujem s tim jer je puna vode.. I btw bar sto se tice zd da je neka crijevna viroza u djiru pa da se pripazim pa eto za one u zd i okolici 🤣

Pticaselicazgst
    25. Srpanj 2018. 08:11

Mina super za pregled 🤗🤗 i cestitke na deckicu 😍💙 bitno da je sve u redu i da se malac razvija kak treba 😊
    Hihi meni ovdje velika vecina ne izgleda kao da je presla pola trudnoce, nekako smo sve jos malene 😄

Velikosretnodijete drzi se, znas da ce i to proci. 😊💪 

AnnaO
    25. Srpanj 2018. 08:57

Ja cekam na pregled a nikako docekati da me prozove javim se poslime pregleda!!😘😍

Maggie85
    25. Srpanj 2018. 09:06

Mina93

Btw i neko je pisao za lubenicu, ja sam se prejela nekidan i mislim da sam zbog tog imala viska kg sad na kontroli jer nema sanse da sam se toliko udebljala, mislim i da jesam nemam pojma di je to, pola njih ne vjeruje da sam na kraju petog mjeseca 🤣
    Rekla mi je sestra jucer na kontroli da ne pretjerujem s tim jer je puna vode.. I btw bar sto se tice zd da je neka crijevna viroza u djiru pa da se pripazim pa eto za one u zd i okolici 🤣

Ja se svaki put začudim kako je velik dio medicinskog osoblja neupućen pa priča gluposti. Kakve veze ima što je lubenica puna vode? Mislim kaj stvarno, kaj to ne znamo i sami?? Nije stvar u vodi, dapače, tako se barem hidriramo, ali lubenica ima i puno šećera i visok glikemijski indeks. GI je mjerna jedinica za brzinu kojom poraste razina šećera u krvi nakon određene hrane. Kao referentna vrijednost uzima se glukoza, i ona ima vrijednost 100, a lubenica ima 75. Bijeli kruh recimo ima 90. Namirnice s većim postotkom proteina i/ili masnoća imaju logično manji GI. Činjenica je kod ugljikohidratnih namirnica da 1 g UH na sebe veže 4 g vode pa iz tog razloga ljudi kažu da su npr. u 2 dana izgubili 3 kg ako su izbacili UH, ali to je samo voda koju je tijelo otpustilo.

zadranka86
    25. Srpanj 2018. 09:12

Ana89

Curke! Jel moguće da ja nisam dobila paket od Hippa, a prijavila sam se 02.07.2018? Hmmm. Link mi se aktivirao.

Ja san se jos u sredini sestog prijavila..i nistaa

url=https://lilypie.com]

• Marti8
    25. Srpanj 2018. 09:29

zadranka86

Ana89

Curke! Jel moguće da ja nisam dobila paket od Hippa, a prijavila sam se 02.07.2018? Hmmm. Link mi se aktivirao.

Meni su poslali da kliknem na"link" za prijavu,a linka nigdje🙄 haha

• valentina10
    25. Srpanj 2018. 09:52

marti8

zadranka86

Ana89

Meni su poslali da kliknem na"link" za prijavu,a linka nigdje🙄 haha

Ja sam se isto negdje pocetkom sestog prijavila i za hipp i za radosnicu i nista

Miranda
    25. Srpanj 2018. 09:52

Strudlica

Ja čekam Miranduda nas počasti opsežnim esejem za laku noć

Nisam stigla za laku noc ali sad cu za dobro jutro 😂
    Jutro 😘
    Sretno svima na pregledima, i ja sam danas popodne na redu 🙈 Mrzim popodnevne preglede, izludim jutro prije. 
    Jucer sam imala jedan od onih hormonalnih "osjecam se debelo i nateknuto a ne trudno" dana. Zapravo mi je cijeli dan upropastio odvratan komentar bliske prijateljice. Nije imala lose namjere ali je ispalo uzasno i u kombinaciji s hormonima nisam bila u stanju preskocit to nego me bas povrijedilo. 
    No dobro, danas ce biti bolje 😊 

SarahZg
    25. Srpanj 2018. 10:04

Dobro jutro. Nadam se da ste sve dobro danas.
     Kada ste pocele osjećat bebe ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.