Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    21. Srpanj 2018. 10:56

Mina, preslatki ste. baš si mršavica 😍

meni se kosa u trudnoći masti jednako, ako ne i više 😏

Miranda
    21. Srpanj 2018. 10:59

Mina divni ste 😍
    Meni je Batiste ok za prezivit jedan dan do pranja kose. Ali ne svi, mislim da je Tropical bio dobar, probala sam jos jedan ali je bio vise lak za kosu nego sampon 🙄

Ana89
    21. Srpanj 2018. 11:07

Mina, zgodna 😎 Lijep trbuščić 😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Nunii
    21. Srpanj 2018. 11:11

Moja braca su Jakov i Simun. Da bi sve bilo jos bolje,ja sam im birala imena tako da moj bebac ne moze biti ni jedno od toga. Petar mi je od rodice mali.
    Domagoj mi je bilo lijepo 10 godina 😂 od kad je Domagoj Duvnjak poceo biti jaci igrac u rukometu. I sad izabrali Matej,ali dragi ima ime koje mu vise znaci pa cemo to.
    Za curke nisam razmisljala puno. Kaja ili Diva su mi bile prvi izbor. Onda se dragi nije previse slozio pa sam rekla Katja,ali poznajem jednu Katju i necu vise da mi se dijete zove tako. Tako da ce biti Katrin ili Kaja.

Moj bebolino najvise voli udarat prije spavanja. Osjecaj je ko da su baloncici,pa osjetim kad udari malo jace i onda je mama neces spavat jos barem sat vremena jer ja imam trening 😂

Oboje smo danas kod kuce. Mislili smo otici na flomarkt da kupim opet nest za dekoraciju stana. On bi vjerovatno tehniku gledao. I kisica tako divno pada

Pticaselicazgst
    21. Srpanj 2018. 11:11

Hihi danas je dan za burek 😍 nadam se da vam je svima bio izvrstan 😋
    Miranda danas smo prosli kroz Podstranu, masa ljudi, turista. Vjerujem da jedva cekas, maknut se sa asfalta je neprocjenjivo pogotovo sad kad zaprzi u zg 😅
    Salatice evo moj muz bi odmah mjenjao planinu za more. Pravi dalmatinac 😂😂 danas je svadba?
    Sva imena koja navodite su mi lijepaa 😍😍 tu sto cujem s plaze imena su Niko, Vice, Petra, Kate ostali su dosta mirni 😃😃
    Mi smo odlucili ime za curku neki dan, bit ce Nika 😍😍 to sam prvo htjela, poslije mi se full svidjelo i Manuela al muzu bas nije i kaze da mu je Nika onda draze 😍
    Mina super izgledate, lijepa linija 🙂

Blaza26
    21. Srpanj 2018. 11:20

Mina predivni ste,mali trbuscic. Ja se mislim zasto nemam trbuh,stalno po glavi mozda nesto nije u redu,kad ono moj ko i tvoj 😍

m.girl6
    21. Srpanj 2018. 11:33

Meni se jede sve i svašta ko da sam u PMS-u i onda kad se najedem bude mi naravno loše. 😛🙈
    Kaj se kose tiče super mi je jel se i meni manje  masti i isto mi je dovoljno da ju jednom na tj operem. 

Gledajte nad dvoje, 15.tt 🧡
    Gledajte nad dvoje, 15.tt 🧡

Noa 💙

m.girl6
    21. Srpanj 2018. 11:34

Mina preslatki ste, bas si mršavica i jako ti je lijepa busa 😍

Noa 💙

Ana89
    21. Srpanj 2018. 11:35

m.girl6

Meni se jede sve i svašta ko da sam u PMS-u i onda kad se najedem bude mi naravno loše. 😛🙈
    Kaj se kose tiče super mi je jel se i meni manje masti i isto mi je dovoljno da ju jednom na tj operem.

Zgodni ste i vi, bebon se počinje nazirati 😃😃😃

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

pepe1907
    21. Srpanj 2018. 11:35

Ja bolje da vam svoj ne slikam 😁 ko da nosim trojceke 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.