Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    21. Srpanj 2018. 14:32

Ptičice 😂😘😘
    Allie je prema Allie iz Notebooka, ostala mi opsjednutost tom knjigom, a onda i filmom iz tinejdzerskih dana 🙈 Nisam inace neki veliki romanticar, al oni su mi posebni. Cak mi se jedno vrijeme i ime Noa vrtilo kao opcija (Noah je glavni lik u Notebooku 🤦‍♀️). 

Luka ❤

zadranka86
    21. Srpanj 2018. 14:32

Mina93

Sve neka lijepa imena 😍😍😍
    Zadranka bas ste slatki 😘😁
    Sto se tice spavanja ja se trudim uvijek zaspat na lijevom boku, sad sam odnedavno skuzila da me na desnom nesto steze, iako mi pase isto ful na ledjima, moram se prisilit na lijevi bok

url=https://lilypie.com]

TPol
    21. Srpanj 2018. 14:38

Pozdrav cure nije me bilo dugo, ali citam vas, komentirat ne mogu s mobitela pa me zato nema. Uvijek neki bugovi po ovoj klokanici moram kontaktirat administratora.
    Ja sam jucer bila na pregledu i sve je super, samo ne osjecam jos bebu sto mi je cudno ali posteljica je napred pa valjda zato, i da decko je !!! Nesto sam zamisljala jos jednu curicu ali moze i ova varijanta hihihi .... Bas me zanima kakav ce bit 😊.. Imala sam i ka jake glavobolje i povracala sam jos tu i tamo al izgleda ide na bolje, novi pregled imam za mjesec a tada je onaj detaljniji pa ce bit potvrden jos jednom spol. Mada uslikao je sad pisicu hihih ... Moramo smisljat imena 🤔🤔🤔 ocu nesto neobicno
    Trbuscici su vam super moj je ivaj put drugaciji i ide u sirinu nekako u bokove 🙄

Ptičica
    21. Srpanj 2018. 14:41

AllieH

Ptičice 😂😘😘
    Allie je prema Allie iz Notebooka, ostala mi opsjednutost tom knjigom, a onda i filmom iz tinejdzerskih dana 🙈 Nisam inace neki veliki romanticar, al oni su mi posebni. Cak mi se jedno vrijeme i ime Noa vrtilo kao opcija (Noah je glavni lik u Notebooku 🤦‍♀️).

Kako ne bih znala. Kad joj izgradi kucu s plavim prozorima 🏡
    Bezvremenski film. Knjigu nisam citala 😕

Mina93
    21. Srpanj 2018. 14:49

AllieH

Evo i mene!
    Ptico, Nika mi je super! Moje kumce je Nika 🤗
    Barbie, slazem se to s posebnosti imena, ni meni apsolutno ne smeta da je ime cesto, bolje nego da obiljezim dijete za cijeli zivot i da mu se netko iscudjava. 🤷‍♀️
    Ja sam danas isla s prijateljicom na probu vjencanica, to nam je zadnja udavaca od nas iz ekipe. Bas smo bile uzbudjene, zadnjih 5 godina je bar neka od nas imala svadbu pa smo imale uzbudjenja oko priprema i svega i sad sam bas tuzna sto je ovo zadnje. Ali dobro, stizu neke druge radosti i lijepi trenuci 😊
    Ove slike s mora necu ni komentirati, preljubomorna sam, izgurat cu valjda jos tjedan dana pa i mi napokon idemo.
    Ajme cure, kako ste sve zgodne, Mina mrsavice! 😍
    Evo i nas 😊

Super steee 😍😍 i lajk na haljinuu 😍

Ana89
    21. Srpanj 2018. 14:57

Cure koje imate iskustva.. jel potrebno nositi izdajalicu u rodilište?

url=https://daisypath.com]

• Strudlica
    21. Srpanj 2018. 15:07

Meni nije trebala jer mi je 4 dan došlo mlijeko, a do tad sam ručno se nadirala da potaknem po preporuci sestre.Onda smo išli kući, a za doma mi je definitivno trebala kojom se brzinom to punilo.
    Ti pripremi pa ako ti zatreba lako će ti netko tvoj donesti.

Ana89
    21. Srpanj 2018. 15:20

Strudlica

Meni nije trebala jer mi je 4 dan došlo mlijeko, a do tad sam ručno se nadirala da potaknem po preporuci sestre.Onda smo išli kući, a za doma mi je definitivno trebala kojom se brzinom to punilo.
    Ti pripremi pa ako ti zatreba lako će ti netko tvoj donesti.

Mislim da hoću. Pripravna će u svakom slučaju biti. Hvala :)

url=https://daisypath.com]

Blaza26
    21. Srpanj 2018. 15:24

Ana ja nemam iskustva,al sam cula da nakon carskog se moze izdajalicom svako 2 sata po 10-15 min.tako nesto,jer ce brze i lakse mlijeko doc. Ja cu je isto ponijet,nek je uz mene.
    Btw.curke predivne ste,sad bi se i ja slikala al u sobi mi je kaos,nasli smo stan,i selimo se 🎉🎉🎉🎉🎉
    Kad je ispraznim onda cu 😂😂😂😂😂
    Meni je danas tako vruce,sto puta sam se tusirala 😡😡😡😡

Mina93
    21. Srpanj 2018. 15:39

Blaza26

Ana ja nemam iskustva,al sam cula da nakon carskog se moze izdajalicom svako 2 sata po 10-15 min.tako nesto,jer ce brze i lakse mlijeko doc. Ja cu je isto ponijet,nek je uz mene.
    Btw.curke predivne ste,sad bi se i ja slikala al u sobi mi je kaos,nasli smo stan,i selimo se 🎉🎉🎉🎉🎉
    Kad je ispraznim onda cu 😂😂😂😂😂
    Meni je danas tako vruce,sto puta sam se tusirala 😡😡😡😡

Sretno u selidbi 😁😁
    Jel mislite svoju kupit? Cula sam da nije izdajalicu preporucljivo posudjivat, a ja znam da bi mogla posudit, al kao te sve bakterije se nmg isprat sigurno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.