Svuda nam se Nikolas, pogotovo jer je muž Nikola, ali isto problem imam jer završava sa S, a prezime počinje sa S, pa je malo teško izgovoriti.
Jao tko je to spomenuo burek... srećom pa sam već na redu na blagajni inače bih se vratila po jedan!
Koje god vi ime kazete meni je super,cak i Pablo 😁😁😁
Al nikako ne mogu zamislit da svoga sina ili kcer tako zovem... Mislim da ce bit jaaaako tesko izabrat.
Petra mi je favorit,al ako prvo bude musko i nazovem ga Petar,onda kad (ako) dobijem kcer ne mogu je nazvat Petra😕😕😕
Mislim fino mi je kad se brat i sestra slicno zovu,al to mi je kao nedostatak inspiracije.
Sara,Mia, Jakov, Luka, Nikola, Pavle, Ivano, Nika, Lara... Ima ih ali nekako kad zamislim... Ne
😡😡😡
Meni se već 4 dana jedu šljivovi knedli sutra će bit za večeru po narudžbi ufff jedva čekam
i ja zadnjih par dana baš jako osjećam bebana. nemojte me krivo shvatiti, presretna sam kad se javi jer znam da je sve ok, ali meni to malo čudan osjećaj. ono, premještanje unutar mene. nije mi najugodnije.
Meni su premještanja ok i fora, i ne smeta mi, ali recimo dojenje, to je već druga priča. Meni to još uvijek djeluje strano i totalno neprivlačno. Grozno zvuči, ali "prikapčanje" bebe meni na sisu mi nije nekako san snova 🙈 . Ne znam hoće se to kasnije promijeniti ili ne, neki kažu da hoće, nekima je bilo neprirodno do kraja dojenja, ali ne zamaram se time... kako bude-bude. Znam da je dojenje najbolje za bebu i trudit ću se na najjače da ide, bez obzira na moju nelagodu.
Ja sam rekla da ću danas ležati i ništa ne raditi. Naporan tjedan sam imala. Međutim, torpedo u stražnjici 😆. Baš mi se negdje šeće, makar samo u dućan u susjedni grad ☺️☺️.
Što se dojenja tiče, Bojim se da ću ga malo teže uspostaviti zbog carskog reza. Puno mi je tu nepoznanica. Nadam se da ću uspjeti dojiti, kombinirati bar izdajanje i dojenje..
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Maggie, a Nikolas/Nicolas? isto čula neki dan i nije mi loše. sad samo slušam kako ljudi zovu djecu 😂
i ja zadnjih par dana baš jako osjećam bebana. nemojte me krivo shvatiti, presretna sam kad se javi jer znam da je sve ok, ali meni to malo čudan osjećaj. ono, premještanje unutar mene. nije mi najugodnije.
mene dok malo jače lupi, malo se cimnem i srce mi poskoči...baš me nekad iznenadi 😊
Da li koja od vas osjeća pritisak kad usisava ili radi nešto tako u nagnutom položaju?
Da li koja od vas osjeća pritisak kad usisava ili radi nešto tako u nagnutom položaju?
Ja jesam, pogotovo kad sam bila ko ti u ovim ranijim tjednima, a sad mi je teško negdje sjediti, lakše mi je stajati a kad smo kod nekog u gostima legnem ili stavim noge na povišeno. Mislim da mi je tad jako trbuh skocio tj.bas mi se jako maternica sirila da sam 3 dana samo lezala koliko me zatezalo
Jutro po drugi put 😁 ajme koja divna slika moraaaaa, mi idemo sutra jedva cekamm a u pon ujutro pregled 💞 sad bi i ja burek 😂😂 a taman sam mislila nesto zdravo za dorucak, npr zobene, cak bi i mogla pa narucim da muz donese burek kasnije 😂
Ja sam listala malo imena i sad mi se bas svidja matija, kako rekoh, za curicu imam sto ideja, al za decka nula, petar mi je super i davida oduvijek zelim al ih ima vec u familiji pa da ne kopiram
Sortiraj odgovore
Najstariji