Najgore je kaj se meni nijedno muško ime ne sviđa pa mu nemam s čim bacit kontru. Lucas sam čak jednom prilikom spomenula i svidjelo mu se, ali meni nije sad baš tak dobro, a i prezime nam počinje sa S pa je malo teško za izgovor. U istom sam sosu s imenom Karlos koje mi je čak i ljepše od Lucas, a i po mom je preminulom tati.
Uglavnom, ne bih se čudila da se rodi bezimen, a onda što nam prvo padne napamet kad ga vidimo.
Ja sad već fajn osjetim udarce i stvarno uživam u tome, čak je i muž neki dan osjetio po prvi put dok je držao ruku. Smiješno mi je bilo prekjučer - ležim na leđima i otkriven mi je trbuh, gledam kak je lijepi okrugli i čitam knjigu. Osjetim u nekom trenu neko meškoljenje, pogledam, a kad ono trbuh kao da sam manji protvan pojela, sa svake strane pupka po jedna izbočina, jedna bliže grudima, druga niže, a između izbočina ravno ko daska. Ajme kako mi je to bilo smiješno... brijem da je glavicu okrenuo meni bliže desno, a noge dolje lijevo.
Maggie, a Nikolas/Nicolas? isto čula neki dan i nije mi loše. sad samo slušam kako ljudi zovu djecu 😂
i ja zadnjih par dana baš jako osjećam bebana. nemojte me krivo shvatiti, presretna sam kad se javi jer znam da je sve ok, ali meni to malo čudan osjećaj. ono, premještanje unutar mene. nije mi najugodnije.
Maggie,
daaa, ti vec mozes i vidjeti udarce😊😊😊😊 ja osjetim male udarcice, ali nisam ih primjetila :)) I to osjetim cesto u zadnjih par dana i kontam, spava li ova beba hahaha.
Barbie,
Nicolas superrr
😊😊😊😊 Skraceno npr Niko :) Bas je mocno :)
Jutro cure 🤗 ja se prijavljujem na plazi 🤩🤩 vec sam se bucnula i more je stvarno divota.. ujutro pojela burek iz pekar dobro jutro, ocjena 4/5 hrskav, dovoljno mastan, ukusan samo bi ja voljela da ima vise sira 😋
Saljem slikicu plaze i nadam se da uzivate 😁😁
aaaa more izgleda predivno 😍 mi idemo najranije 10.8. na more. a već mi fali.
Mene je moj beban pozdravio za dobro jutro. Ne mogu ga vidjeti, prolly jer je straga, pa iza onako osjetim meškoljenje i kad je ful budan udarce od duboko unutra 😋😋😋 Čak ga je i moj muž čuo još nekidan, prije nego sam osjetila prvi službeni udarac.
Meni je žao što nije malo zahladilo vani. Jučer nisam imala zraka, ali uopće do 23 h navečer.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
gledala sam jučer neku dugoročnu prognozu. vele da će zadnji tjedan u 7. mj i prvi u 8. mj još biti topli, a onda sve kišovitije razdoblje.
Jutro!
Maggie 😍 Super je kad krenu izvoditi akrobacije 😊😊 Sjecam se svakakvih oblika i izbacenih kvrgica iz prve trudnoce 😍 Nekad mi se cini da je to bilo nedavno a curka vec ima 3.5 godine 💞
Sad jos ne vidim pokrete ali ih dosta osjetim i postaju sve cesci.
Ptico i ja bi 😍 Idemo napokon za tjedan dana, mama me pila vec tjednima kad cemo 😆
I meni Nikolas bas dobro zvuci.
Ptica,
uzivaj, pomisli na Salaticu sa foruma kada ugazis jednom, sto je okruzena brdima i sparinom hahhahaa :D
Ptico onaj ispod peke? Pas mater, idem budit gospodina muza na slibodan dan da ide kupit. 🤤
Sortiraj odgovore
Najstariji