Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    21. Srpanj 2018. 12:22

E tko ce sve povatat sad..
    Cure sa slikama, top modeli ste mi 😊 super!
    Vi sto pricate o udarcima, bas vam zavidim. Jedva cekam da krenu. Sjecam se ima 10 godina kad sam rodila abnormalnih bolova u slezeni od baš mlaćenja pred kraj, ipak se rodio mališa od nesto vise od 4ipo kila. E sad, ovo je 4-a trudnoca, pa ocekujem neke pokrete ranije.
    Mamma2 moram se slozit s tobom. Takav osjecaj prisnosti nemoguce je opisati rijecima kao kod dojenja. Osijecala bih se k'o...gromobran! Vojnik koji cuva svoje cedo. Pretpostavljam da i bebe tad osjecaju sigurnost. Malo je zeznuto ako bradavice nisu izvucene pa ne moze uhvatit, a zeznuto je i ako su izvucene ko moje ( bas sam k'o "seoska dojilja") pa ih bejbe izgrize, ali navikne se na sve. Barbie  nemoj se opterecivati a ni siliti na nista. Vidjet ces kad probas pa ces donijeti odluku. Nije kraj svijeta ❤
    Ana carski u pruncipu nema neke veze sa dojenjem. Samo ti mliko moze zakasnit dan- dva. Mene isto ceka carski nazalost i isto planiram dojenje. Bit ce sve super ❣
    Salatice ajmo dupli udah i izdah i pici se zabavljat na svadbu! Zamisli samo koliko te hrane ceka i odmah ces prestat mislit o frizuri! Mene ceka u cetvrtak i jedva cekam mumat 🍴
    Imena..ja sam imala svoju Elenu i Manuelu. Sad nemam dok ne rodim.
    Raspisala se ja..evo ta kraj. Sta se tice simptoma kao da sam vec u drugom tromjesecju. Nista mi nije, nema mucnine vec 2-3 dana, nema bolova u trbuhu i grudi su normalnije. Ostalo je samo plakanje na svaku ludost. Al neko bezstresno plakanje. Nema zivciranja nego suze same krenu 🤗

Vanda..
    21. Srpanj 2018. 12:50

Nikako vas pohvatati
    Sto se tice tlaka uvijek mi je 120/80 ponekad 60 ali mi se cesto zavrti u glavi, zacrni pred ocima pa se moram zabetonirati na mjestu dok ne dodjem sebi.

Sto se tice imena, mi smo za starijeg odabrali u pola minute, uzeli popis imena i krenuli abedednim redom, dalje od A nismo maknuli

Sad za ovu bebolinu imamo ime, ali ne znamo jos spol..

Kod nas u parkicu kad mama zove dijete, 7 ih se okrece. Prevladavaju Fran, Jakov, Lovro i sl.

Vanda..
    21. Srpanj 2018. 12:58

Ana89 ja sam rodila na carski, mali mi se omotao pupcanom pa su morali, ali sam ga dojila normalno.
    Mislim dojenje nam je bilo malo zeznuto prvih par dana jer nisam znala kako to ide, a nitko se od sestara nije udostojio objasniti. Mlijeka sam imala na bacanje pa sam se morala izdajati sa elektricnom izdajalicom, toliko je mlijeka bilo da sam napunila dvije bocice u roku 20ak minuta
    Trbuscici su vam divni, moj je doslovno iskocio preko noci.
    Prekjucer nista, danas lopta. I sinoc je bila prva noc otkako nema vise spavanja na trbuhu. mnogo volem spavati na trbuhu...

Miranda
    21. Srpanj 2018. 13:33

Ptico ipak Nika 😍 Svida mi se 😊 
    Standardne su guzve za ovo doba 😁 Znali smo prije ici u Stobrec na plaze ali otkad su preuredili i ponovo otvorili kamp i tamo je ludnica. 
    Divni su svi trbusi 😍
    Muz je bio na jednom pregledu dosad. Uglavnom zbog posla ne stize ali ciljat cemo da na anomaly idemo zajedno. 
    Dojenje mi je u pocetku bilo muka jer sam imala ragade i sve zvijezde sam vidila dok je ona sisala. Poslije je bilo puno bolje i potpisujem osjecaj posebne prisnosti iako meni nije toliko zbog samog dojenja nego je to bilo vrijeme samo za nas dvije i izolirale bi se u mir i tisinu i koncentrirale samo jedna na drugu. 
    Nama se za decka/decke sad vrte David, Mark, Toma i novi na listi Viktor. Za curu od onih silnih opcija me sad najvise vuce Franka. Lorena mi je lijepo ali ne mogu zamisit nekoga 40+ s tim imenom. Zao mi je sto je Marta sve popularnije, i dalje mi se jako svida to ime. Greta mi je bas zvucno ime ali muzu nije 😬

barbiemama
    21. Srpanj 2018. 13:50

meni ne smeta da ime bude često, bitno da se meni sviđa. ja imam često ime i nikada se zbog toga nisam osjećala nešto manje posebno. neki dan sam negdje pročitala ime Zarra i stvarno mi nije bilo jasno čemu doprinose ta dva slova "r". valjda posebnosti. a u biti, ime se jednako izgovara i samo će dijete, a kasnije odrasla osoba, non stop morat naglašavat da je ona Zarra s dva "r". eto, bez uvrede bilo kome (znam da se o ukusima ne raspravlja), ali nekad mi se čini da roditelji pretjeruju u toj želji da dijete bude special zbog imena. 

Mina93
    21. Srpanj 2018. 13:53

Salatica9192

Ptica,
    hahahahha mozeee :D Sume na sve strane 😂 A da, svadba danas, a vrucina velika, stomak me boli, kako bas danass :(
    Kupila sam od Syossa, volume lift, valjda ce biti ok. Otisla sam leci, jos nisam isprobala, a moram ici za 10 min xD Ponjecu sa sobom :D
    Mina,
    slatki stomacic i super gradja. Vi ste sve sitnije gradje tamo (vitke i visoke) ili je to slucajno na ovom forumu hahhaha 😋😋😘😘

Poklopilo se 🤣
    Sretno danas 😘

Mina93
    21. Srpanj 2018. 14:01

Sve neka lijepa imena 😍😍😍 
    Zadranka bas ste slatki 😘😁
    Sto se tice spavanja ja se trudim uvijek zaspat na lijevom boku, sad sam odnedavno skuzila da me na desnom nesto steze, iako mi pase isto ful na ledjima, moram se prisilit na lijevi bok

AllieH
    21. Srpanj 2018. 14:21

Evo i mene! 
    Ptico, Nika mi je super! Moje kumce je Nika 🤗
    Barbie, slazem se to s posebnosti imena, ni meni apsolutno ne smeta da je ime cesto, bolje nego da obiljezim dijete za cijeli zivot i da mu se netko iscudjava. 🤷‍♀️
    Ja sam danas isla s prijateljicom na probu vjencanica, to nam je zadnja udavaca od nas iz ekipe. Bas smo bile uzbudjene, zadnjih 5 godina je bar neka od nas imala svadbu pa smo imale uzbudjenja oko priprema i svega i sad sam bas tuzna sto je ovo zadnje. Ali dobro, stizu neke druge radosti i lijepi trenuci 😊
    Ove slike s mora necu ni komentirati, preljubomorna sam, izgurat cu valjda jos tjedan dana pa i mi napokon idemo.
    Ajme cure, kako ste sve zgodne, Mina mrsavice! 😍
    Evo i nas 😊

Luka ❤

AllieH
    21. Srpanj 2018. 14:24

E da, i meni je muz bio sa mnom na mini anomalyju, ici ce opet s 20tt. 

Luka ❤

Ptičica
    21. Srpanj 2018. 14:25

AllieH

Evo i mene!
    Ptico, Nika mi je super! Moje kumce je Nika 🤗
    Barbie, slazem se to s posebnosti imena, ni meni apsolutno ne smeta da je ime cesto, bolje nego da obiljezim dijete za cijeli zivot i da mu se netko iscudjava. 🤷‍♀️
    Ja sam danas isla s prijateljicom na probu vjencanica, to nam je zadnja udavaca od nas iz ekipe. Bas smo bile uzbudjene, zadnjih 5 godina je bar neka od nas imala svadbu pa smo imale uzbudjenja oko priprema i svega i sad sam bas tuzna sto je ovo zadnje. Ali dobro, stizu neke druge radosti i lijepi trenuci 😊
    Ove slike s mora necu ni komentirati, preljubomorna sam, izgurat cu valjda jos tjedan dana pa i mi napokon idemo.
    Ajme cure, kako ste sve zgodne, Mina mrsavice! 😍
    Evo i nas 😊

Eto ti nisi predivna 😍😍
    I usput, ime Alie. Nije svakidasnje i trebalo bi objasnjavat kako se pise 😅 al sad mi je bas zazvucalo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.