😍😍😍😍😍 diiivni trbuscici.
To sam i ja primjetila,kosa mi se uopce ne masti, prije je bilo max. 3 dana i pranje,a sada isto jednom tjedno,iako izgleda cista ne mogu psihicki da je ne operem 😁😁😁
Mina preslatki ste, bas si mršavica i jako ti je lijepa busa 😍
Hvala svima 😘😘
I vi ste bas slatki, bas se lijepo nazire 😍
Iako se ja jos uvijek osjecam samo debelo a ne trudno 🤣
E curke jeste vodile muzeve na preglede? Ja razmisljam da preksutra svog povedem
E curke jeste vodile muzeve na preglede? Ja razmisljam da preksutra svog povedem
imam u utorak anomaly i 4D i mislili smo oboje ić. inače na ove redovne preglede ne ide sa mnom. na sljedećem će mi npr opet uzimat bris. stvarno to ne mora vidjeti 😂
Ptica,
hahahahha mozeee :D Sume na sve strane 😂 A da, svadba danas, a vrucina velika, stomak me boli, kako bas danass :(
Kupila sam od Syossa, volume lift, valjda ce biti ok. Otisla sam leci, jos nisam isprobala, a moram ici za 10 min xD Ponjecu sa sobom :D
Mina,
slatki stomacic i super gradja. Vi ste sve sitnije gradje tamo (vitke i visoke) ili je to slucajno na ovom forumu hahhaha 😋😋😘😘
Mamee Pozdrav…Jucer ispiranje nosa ciliiii dan s morem jedan luopcet popit krajem dana 70posto bolje ..Jutros ko rukom odneseno..SPASILO ME..SPASILOOO..ono je vec bilo uzasno i iscrpljujuce ..Tako da evo more zaista pomaze dr.put san se uvjerila sto se tice sinusa…Ja danas ko nova..Ljubim😘😘
Drago mi je da si bolje ,more je zakon😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
Moj je bio na svakom. Osim prvom. Kad je bio bris stjerali su ga van, a onda pozvali nazad kad je trebalo bebača gledati 😍😍😍. Bio je raznježen ful 😍😍😎😎 I ponosan.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Meni je rekla dr. tek da može od 20-24tj kao sve se vidi..ali on kakav je nece skuzit u kaj gleda..mada meni radi i jedan i drugi uzv.Nek dođe pa nek vidi kak izgleda cijeli pregled..valjda ga neće potjerat van zbog vaginalnog pregleda to mi nema smisla..i cula sam da to rade kod porodaja..taj najzanimljiviji trenutak oni ih potjeraju..hehe mozda samo ove koji problijede
Sortiraj odgovore
Najstariji