Bas mi je dragooo da vam se svidjajuu i da imamo Jakova malog cak :)) I moj pradeda je bio Jakov, a od muza deda :)) Kod nas je Simon varijanta popularna, ima i Simeun, staro ime. Meni nekako nema ruznog imena (osim ako ces ga nazvati Jambolija, Sporet Gorenje itd) vec ono koja mi se vise ili manje svidjaju.
A Ptica, nisam izbacilaa skroz slatkise (grickalice jesam), vec samo navece ih ne jedem, ujutru daj svegaaaa haha :D
Gorenje 😂😂😂
Ptico jesi bolje, jel pala temp? 😘
I mi spominjemo Petru kao opciju 😊
Svidaju mi se i Petar i Lucija, prijateljici stize Petar u 9. mj 😍
Meni se stara imena više sviđaju
Baš je bilo nedavno na radiju da su jedni htjeli nazvat sina Lucifer pa su im zabranili
Pozdrav cure, ma ni mi nismo ni blizu odabira za ime... Pretpostavljam da ćemo na idućem pregledu saznat spol, pa da onda počnemo ozbiljnije o tome... U 1.trudnoći smo odma znali ako bude dečko bit će Luka, a za žensko nismo imali ni uži krug... Sad ne znam, Klara il Lucija, iako nisam sigurna... A muško ne znamo, možda Toni... Ugl zbunjeni!
Lovre
Miranda temp je oko 37 ne ide vise do 37,5 tak da sam zadovoljna 🤗😘
Koliko lijepih imena, svako je na svoj nacin posebno. 🙂
I mene je probudio nos. Kihnula par puta,sada mi nos ubojito curi. 😬😬😬😬
Divan pocetak jutra
Jutrooo, kod nas je isto za curu Petra trenutno izbor broj 1, al vidit cemo jos 😊 a ako bude decko bit ce David 😊
dobro jutrooo 😘 toliko su me kilala leđa da sam se u 4 ujutro masirala s nekom kremom da prođe bol 😐
ime Petar mi je super, ali jedan omraženi tip se tako zove i mislim da ne bih mogla to zanemariti. to ime me baš na njega podsjeća.
nije mi loše ni Paulo, Pavel, Pavao, Pavle 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji