Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    20. Srpanj 2018. 21:13

M.girl super za pregled 😊😊
    Ptico sa 38 ju skidas kao i inace, paracetamolom. Mozes i prije ako se priblizi 38 (37.8 cca) pod uvjetom da ti je opce stanje losije i da se osjecas polumamurno. Nisu te niske temperature opasne, ne brini 😘
    Zgodnih imena ste nabrojali, mi isto nismo na zelenoj grani s tim. Sto kaze Barbie, ima puno lijepih imena ali ni za jedno ne mogu zamislit da se moje dijete tako zove. Zenskih imamo jako puno potencijalnih a nijedno posebno ne iskace, muskih svega par prijedloga i isto nijedno posebno. 
    Maggie Pablo 😆 Neruda mi je bio prva asocijacija ali Narcosi druga 🙈
    Ja sam bila u shoppingu, potrosila puno previse novaca 🙈🙈 Ali ulovila sam i odlican kaput na snizenju, ceka pocetak 2019. kad cu stat u njega 😂

Salatica9192
    20. Srpanj 2018. 21:25

Znaci i vama se svidjaaa Lenaa :))) Vidjecemo da li ce biti Lena ili Jakov 😊 Ali necu 100% da govorim, i ovako nikom ne govorim, samo vamaa :P
    Miranda, 
    blago ti see 😂 svaki dan bih mogla, od odjece, hrane, za kucu, ono samo nek se vrti nesto xD Moram nauciti stediti.
    A inace sam na "dijeti" zbog 10kg plus haha :) Jedem bananu i suve sljive 😂 A tako mi se jeo montee, ostale su mi oci na njemu 🤤

mmama2
    20. Srpanj 2018. 21:33

Eni.6

Kada ste osetile prve pokrete bebe i kako je to izgledalo?

Ovaj put vec oko 13tj, ali 3 trudnoca.. kao vibracije, trnce, baloncice, u noci kada sam mirna.. sada sam 16tj osjwtim isto tako ali intenzivnije

url=https://lilypie.com]

Eni.6
    20. Srpanj 2018. 21:38

Ja sam sinoc na desnoj strani gde je i beba smestena osetila te baloncice nekih minut-dva,pa nisam sigurna jel to to 🤔

To get the code: Tap and

AllieH
    20. Srpanj 2018. 21:42

I Jakov mi je divno ❤ Jedan dida mi je bio Jakov, drugi Simun i bas su mi oba ta muska imena lijepa. Klasici, ali lijepi klasici. 
    Meni su tata i brat Dario i Mario, a i striko i bratic. Baka i dida su bili domisljati s imenima 😂 Iako, za '60e je to bila prilicno moderna kombinacija. A onda ni striko ni tata nisu daleko razmisljali kako nazvati sinove 😂

Luka ❤

Miranda
    20. Srpanj 2018. 21:46

I Jakov i Simun i Lena su mi lijepa imena 😍
    Salatice mogla bi i ja ali tjesim se da je skoro sve bilo snizeno 😂

Pticaselicazgst
    20. Srpanj 2018. 21:48

Miranda hvala ti 😘😘 sad kad si napisala sta mislis muz mi je odahnuo 😁😁 i bravo za shopping, treba to sad obavit dok jos imas vremena a i snage za obilazit sve te ducane 🙂
    Ajme i Jakov mi je najljepse ime. Da je decko bio bi Jakov 😍 salatice lijepa imena si izabrala 🙂 i ne brini oko kila, malo pripazi ali si dozvoli i fine stvari 😁
    Ja sam pocela osjecat malenu zadnjih par dana, za ovo prije nisam sigurna. Bili su neki kao baloncici. A sad su bas udarci 🤩
    I Simun mi je 😍 

• Strudlica
    20. Srpanj 2018. 21:54

Salatica9192

Znaci i vama se svidjaaa Lenaa :))) Vidjecemo da li ce biti Lena ili Jakov 😊 Ali necu 100% da govorim, i ovako nikom ne govorim, samo vamaa :P
    Miranda,
    blago ti see 😂 svaki dan bih mogla, od odjece, hrane, za kucu, ono samo nek se vrti nesto xD Moram nauciti stediti.
    A inace sam na "dijeti" zbog 10kg plus haha :) Jedem bananu i suve sljive 😂 A tako mi se jeo montee, ostale su mi oci na njemu 🤤

Moj maleni se zove Jakov i definitivno najdivnije ime na svijetu 
    Sada ako bude dečko Petar, a ako je curica Lucija 

AllieH
    20. Srpanj 2018. 21:59

Strudlice, svidjaju mi se oba 👌 Kod nas je za curicu u planu Petra. 😊 

Luka ❤

Ana89
    20. Srpanj 2018. 22:00

Prije su bile vibracije. Sad su već udarci pravi. Prekjučer prvi put sam čula tupkasti udarac, danas me baš lijepo obavijestio da je budan. I neka je. Udarac više nego očit.😍😍😍 Dva tri za redom, prvi najjači. Evo sad se kreće, mrda ručicama i nožicama, jaka vibracija 😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.