Ptica,
ne znam kakva ti je inace temperatura, meni zna biti 37,2 u trudnoci, slucajno izmjerila, i po meni to nije temperatura i mislim da i tvoja 37,5 spada u neku granicnu, da nista hitno nije. Uzmi napravi limunadu, orandzinu, pij, rashladjuj tijelo, provjeravaj svakih pola sata, ako nisi za to trcis za tabletama, kao sto i ja nisam.
Isto sam jednom imala i poslije sat vremena spala, bila se nasikirala oko crp tad. Ali opet vidi i sta Miranda kaze.
p.s.
nisam imala jos potrebu za lupocetom, da ne ispadne da sam protivnik tog hahahah, sad vidim kako napisa gore xD :)
Cure imam temp 37,5. Jel to nesto opasno? Sta smijem uzet od lijekova? Bas mi nije ovo trebalo 😐
Ja sam imala upalu grla isto temp ali uvijek do 37.5 nikad više. I nisam uzimala ništa za temp. Inače je povišena oko 37.2 -3 u trudnoći tako da nebi trebala za to pit tablete ako ne dolazi do 38 onda Lupocet jer je to paracetamol kojeg smiješ piti. Ja sam se samo otusirala mlakom vodom ne hladnom cisto da se osvježia . Imas jos koje simptome ili odeš kod doktora svog opće prakse on će ti najbolje reci
Maggie, moraš brže bolje smislit neko ime da udariš kontru Pablu 😂 pa se možda muž navikne na to drugo.
Haha Pablo 🤣 Meni se svida Pavao ili Pavle, al bas Pablo mi nikad ne bi na pamet palo, iaaako cak i ima neku draz po meni 😁 Muzu je katastrofa Pavao tak da nece def bit, kak sad stvari stoje bit ce Dominik. Ja na prvu nisam bas bila nekak za to ime, al sad mi se sve vise svida ☺️
Ja isto mislim da za ovu temp od 37,5 ne trebas nista piti nego probaj spustiti ovak, pa ako nejde i krene rasti onda lupocet..
Ja sam imala temp isto do 37.5 u 6.mj kad smo bili u nekoj prehladi virozi ili sta god, samo caj vitamini voce, nisam htjela tablete bzvz jer nisam smatrala da je to neka povisena temp.. Odmarala sam ako bi se osjecala lose, odspavala, i proslo samo od sebe
meni još nijedno ime nije sjelo dovoljno da pomislim da će mi se tako sin zvat. sad već mislim da nikada neću odabrat ime 😐 za curicu sam imala brdo imena.
Takodjeeeerrr, za curicu imam milijun ideja, al za deckica nista, morat cu listat po kalendaru 😂
Maggie,
hahahahha nasmija me pravo xD Muz 💪💪😂Naravno da sam i ja pregledala seriju haha i mogu ti reci da se nafuras malo hahahhaha :D Sta je covjek imao para i jest odradio posao hahahah... xD Ti uzmi i predlozi neko iz kartela Kali hahaha 😋😋😋😋
A inace ja muskih tonu imam u glavi, a za curicu nista, pretrazujem net i samo mi Lena zapalo za oko. Vidjecemo za 7 danaaa :)))
curke, ja uzela danas u lidlu jastuk za bocno spavanje! Javim sutra dojmove. Za 90 kn mi se cini odlican 😂
url=https://lilypie.com]
Ja nisam uspjela pronaci jastuk u Lidlu 😔
Sto se imena tice, mi smo se usuglasili, nismo ni za kakvu egzotiku tako da ce biti relativno klasicnk ime, bilo zensko, bilo musko, a opet se bilo gdje u svijetu moze normalno izgovoriti.
Salatice, Lena mi je jako lijepo 🤗
Umirem na Pablo 🙈
Ptico, i ja mislim da nije klasicna temperatura, ali evo pricekaj da vidis sto Miranda kaze.
Sto se jaja tice, mogu stajati sigurno 4-5 tjedana u hladnjaku, bez brige. Mi isto domaca uvijek imamo i to uvijek na vise dobijemo i nikad problema sto stoje malo duze.
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji