Cure, da li vi oticete? Ja sam krenula, ali kada hodam u patikama i ono usjeku se carape oko clanaka i prsti na rukama, i kuci kada legnem opadne. Da li je ok to, mislim normalan simptom trudnoce? Prepada me.
Ma sve ti je to normalno. Ja sam si kupila otvorene natikace zato da ne nosim nista sto mi moze stisnuti nogu..
❤N i V💙
Cure, da li vi oticete? Ja sam krenula, ali kada hodam u patikama i ono usjeku se carape oko clanaka i prsti na rukama, i kuci kada legnem opadne. Da li je ok to, mislim normalan simptom trudnoce? Prepada me.
Salatice nisam primjetila, probaj piti vise vode.. normalno je da otices, vrucine su i zato treba pojacat unos vode. Probaj par dana pa vidi dal je doslo do promjena 😊 i probaj smanjit slanu hranu, to isto zadrzava vodu i mozes oteknut.
Bzw vec par dana zelim pitat cure iz Splita, ali se suzdrzavam misleci da ce zelja proc, ne prolaziiiii. Di ima za kupit dobar burek sa sirom?? 😎😋
Meni je danas tlak bio 106/75. Znači, nesvijest nekome tko nije naviknuo. 😆😆😆
To je za me visoko😂😂😂plafon je 90/60
💜Karla💜Nicol💙Anton
Hvalaaaa :))) Poranilo mi xD Kontam da previse i stojim, danas sam stajala i hodala skoro cijeli dan xD Opet iz grada idem, i evo u autu se izula i opada otok. A meni so apsolutno ne treba, svima bljutavo nesto, meni oke hahaha, ali ne jedem sama obroke, pa se sole. A grickalice sam izbacila - pokusaj broj 2 hahaha, jos slatkisi ostali xD Vidjecu da sutra odmaram u kuci sta ce onda biti :)
Bzw vec par dana zelim pitat cure iz Splita, ali se suzdrzavam misleci da ce zelja proc, ne prolaziiiii. Di ima za kupit dobar burek sa sirom?? 😎😋
Prerada. Prošlo je 10 god otkad sam ga kupovala u ST, ali tamo je vrhunski. Imaš onaj allnighter na solinskoj. Tamo gdje je kolodvor za okolna sela, prema sudu i policiji.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Meni je danas tlak bio 106/75. Znači, nesvijest nekome tko nije naviknuo. 😆😆😆
Haha evo sad mi je 93/63 ne znam je to prenisko pomalo. Miranda??
St Burek. Ej, nema one litre masti po papiru kao kad kupis u pekari. Bas burek sam isto volila, steta sta je zatvorio.
Ako jos neko zna di ima dobar nek javi, i ja bi degustirala🍴
I da, pekara dobro jutro kod stare slobodne. Jutros kad sam prolazila pisalo je na ploči- burek ispod peke! Sline su mi krenule. Nisam probala al cu morat!
Bokic svima 😉😁😁
Imam pitanje za cure koje su na cuvanju trudnoce, tj.one koje moraju strogo mirovati.. kako obavljate higijenske potrebe, tusiranje, pranje kose, brijanje….
Ja pošto konstantno lezim tesko mi je i tri minute stajat i sve to obavit bez necije pomoci… nemam snage za nista a di je jos kraj , kak se osjecate po tom pitanju…🤨🤔
Ja cekam da mi bude koliko toliko dobro..napijem se vode prije tusiranja i ostavim propuh u kupaoni i uvijek kazem mami da se idem tusirati jer mi je pozlilo jednom dok sam se tusirala i od onda dobro pazim da se pripremim prije i onda se na brzinu samo splahnem kolko mogu..brijanje obavim samo prije pregleda i to nekako uspijem kolko tolko..ali ako se ne osjecam dobro onda radije nejdem u kadu nego da se srusim..
Pa tako i ja u principu. Uvijek sve radim dok je muz doma… al sam sva za nista, ne mogu nista samostalno… moras strogo mirovat?
Da..strogo mirovanje od pocetka i izgleda do kraja..ali ja se krecem koliko mogu ipak nemrem bas stalno lezati i spavati pa secem po kuci najvise, a nekad odem i do ducana s nekim malo prosetat i protegnut noge..
I kod mene je tako ionako mi je lose od tog mirovanja ali nek bebac bude dobro proci ce i to.Lakse mi je kad cujem da i vi nemate force bas ja se sve pocnem mislit kako cu rodit ovako mlitava😂😂😂
💜Karla💜Nicol💙Anton
Bokic svima 😉😁😁
Imam pitanje za cure koje su na cuvanju trudnoce, tj.one koje moraju strogo mirovati.. kako obavljate higijenske potrebe, tusiranje, pranje kose, brijanje….
Ja pošto konstantno lezim tesko mi je i tri minute stajat i sve to obavit bez necije pomoci… nemam snage za nista a di je jos kraj , kak se osjecate po tom pitanju…🤨🤔
Ja cekam da mi bude koliko toliko dobro..napijem se vode prije tusiranja i ostavim propuh u kupaoni i uvijek kazem mami da se idem tusirati jer mi je pozlilo jednom dok sam se tusirala i od onda dobro pazim da se pripremim prije i onda se na brzinu samo splahnem kolko mogu..brijanje obavim samo prije pregleda i to nekako uspijem kolko tolko..ali ako se ne osjecam dobro onda radije nejdem u kadu nego da se srusim..
Pa tako i ja u principu. Uvijek sve radim dok je muz doma… al sam sva za nista, ne mogu nista samostalno… moras strogo mirovat?
Da..strogo mirovanje od pocetka i izgleda do kraja..ali ja se krecem koliko mogu ipak nemrem bas stalno lezati i spavati pa secem po kuci najvise, a nekad odem i do ducana s nekim malo prosetat i protegnut noge..
Joj i ja bi voljela malo izaci a da to nije na pregled... sutra cu ju pitati. Najveci problem je sto zivim u zgradi i imam oko 50 stepenica za spustit se a lifta nema 😶 citala sam i rekli su mi da su stepenice najgore ako moras mirovat i bas se bojim...
Lora
Sortiraj odgovore
Najstariji