Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blaza26
    19. Srpanj 2018. 16:25

Evo mog.. Slikan sada,a rađen nakon 7 dana kašnjenja. Plus ko kuća,a ovo će se bome vidit i za 10 godina 😍😍😍😍
    Radila sam ja i onaj digitalni cleralblue,on mi je pokazao 3+ tjedna,al ugasio je se 😳😳😳 
    Meni tako zao bilo,ja sam mislila da ce ono 3+ vjecno pisat 😅😅😅😅

• Username
    19. Srpanj 2018. 16:27

Strudlica

Ptičica

Bruna92

Ptičica, hahaha to sam i ja rekla hahah da ga ni nacrtala nebi tako 😂
    Eno, stoji u ladici jos uvijek tako jak i plav 😂😂😂

Nije ni moj izblijedio al sad kad vidim tvoj dode mi da pišnem još jedan sad samo da mu se divim! Hahahahahaha

Hahahah Ptičice kako si me sad nasmijalanajbolje da svaka stavi svoj pa da se skupno divimo hajahh

Hvala na "podrsci"! Sad mi je mnogo lakse

Ptičica
    19. Srpanj 2018. 16:29

blaza.14b

Evo mog.. Slikan sada,a rađen nakon 7 dana kašnjenja. Plus ko kuća,a ovo će se bome vidit i za 10 godina 😍😍😍😍
    Radila sam ja i onaj digitalni cleralblue,on mi je pokazao 3+ tjedna,al ugasio je se 😳😳😳
    Meni tako zao bilo,ja sam mislila da ce ono 3+ vjecno pisat 😅😅😅😅

Blaža 😍😍
    Sreca pa si napravila i klasicni. Nista sta ima baterije ne cuvamo za uspomenu 😄

• Strudlica
    19. Srpanj 2018. 16:34

Username

Strudlica

Ptičica

Bruna92

Ptičica, hahaha to sam i ja rekla hahah da ga ni nacrtala nebi tako 😂
    Eno, stoji u ladici jos uvijek tako jak i plav 😂😂😂

Nije ni moj izblijedio al sad kad vidim tvoj dode mi da pišnem još jedan sad samo da mu se divim! Hahahahahaha

Hahahah Ptičice kako si me sad nasmijalanajbolje da svaka stavi svoj pa da se skupno divimo hajahh

Hvala na "podrsci"! Sad mi je mnogo lakse

Ne znam da li je izjava sarkastična ili... Ali svaki do sada dat savjet je dan dobronamjerno i sa željom da nam se pridružiš u grupi  neke od nas su prošle težak put da bi vidjele svoj plusić i znaju kako je to kad želiš  da ti se crtice vide iz aviona,ali naša zafrkancija je ono što nas motivira i uljepšava nam dan, a ne da se ti lošije osjećaš zbog toga.

m.girl6
    19. Srpanj 2018. 16:37

Curke hvala vam na savjetima. Haha da da, sad trk u dućan po kondome 😂😂
    Al opet ne znam kak ćemo, mislim da će nas biti strah zbog bebe. 🙈
    Anchy u pravu si kaj se tiče toplica tj. Mora, bolje otići onda na kupanac na more nego u to leglo bakterija, kak kaže moj muž 😬

Noa 💙

• Strudlica
    19. Srpanj 2018. 16:39

Na dan očekivane mjesečnice 

• Strudlica
    19. Srpanj 2018. 16:41

m.girl6

Curke hvala vam na savjetima. Haha da da, sad trk u dućan po kondome 😂😂
    Al opet ne znam kak ćemo, mislim da će nas biti strah zbog bebe. 🙈
    Anchy u pravu si kaj se tiče toplica tj. Mora, bolje otići onda na kupanac na more nego u to leglo bakterija, kak kaže moj muž 😬

Meni je ginekolog rekao nikako bazeni i nakon kupanja na moru odmah presvuć kupaći i neće bit problema 

truskawka
    19. Srpanj 2018. 16:43

Ja nisam radila test, odmah sam otisla na betu 😅 zbog prijasnje biokemijske koju sam imala i ogromne pluseve/crtice na kucnim testovima nisam vise vjerovala u njih 🤪 beta je ipak bila najsigurnija hihi

❤N i V💙

SarahZg
    19. Srpanj 2018. 16:48

Mina93

Ja docekala jutro sa migrenom jeej

Znam kako ti je ja sam imala.pet dana i komadu. Mislila sam da ću krepati 

Salatica9192
    19. Srpanj 2018. 16:49

Ja ne vidim mjesta da je sarkasticno mislila, ako jeste :O test je sigurno pozitivan - welcome to trudnicki hormoni hahah.
    Meni jos samo fali da se sama sa sobom posvadjam hahaha :D A o napadima placa, ja koja nikad ne placem (osim kad neki cuko ili maca umiru u filmu)... mogla bih stalno jaukati haha :D
    A inace, ja mislim da je test pozitivan, vidi se crtica nekako, ali jeste blijeda za 7 dana kasnjenja. Predlazem ti isto, naoruzaj se testovima sutra ujutru, razlicitih vrsta i ukoliko pokazu opet blagu, ja bih na tvom mjestu odmah privatno betu odradila i posjetila ginekologa. Meni je inace beta po svim nekim parametrima bila manja i sad mi kasni beba malo, ali kasnije je bila ovulacija, mozda je bas sad ovaj put tako i kod tebe kasnila :) Srecno :)) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.