Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Enna010
    19. Srpanj 2018. 16:50

Hvala vam mirna sam sad vidjecu da nadjem to ulje u dm-u nisam znala ni da postoji😊 
    Jesam ja jedina koja ne koristi kondom je li se preporuca koristenje u trudnoci ja pojma nemam

Ptičica
    19. Srpanj 2018. 16:54

truskawka

Ja nisam radila test, odmah sam otisla na betu 😅 zbog prijasnje biokemijske koju sam imala i ogromne pluseve/crtice na kucnim testovima nisam vise vjerovala u njih 🤪 beta je ipak bila najsigurnija hihi

I sad si sa duplicima 👩‍👧‍👦
    Vidis, ja sam ih isto radila iako sam "znala da jesam". Nisam mogla cekat bez obzira na prijasnja iskustva. Doduse meni su moje bebe odlazile kad su vec prve cipelice dobile 😑
    Necemo sad o tome! 
    Username nije bio cilj da te se rastuzi 😕Jednostavno nijedna od nas ti ne moze reci da jesi ili nisi trudna. Mozes ili novi test ili vaditi betu.. kao sto je Strudlica rekla, dapace, bilo bi nam drago da nam se pridruzis..

Daja97
    19. Srpanj 2018. 17:00

Enna010

Hvala vam mirna sam sad vidjecu da nadjem to ulje u dm-u nisam znala ni da postoji😊
    Jesam ja jedina koja ne koristi kondom je li se preporuca koristenje u trudnoci ja pojma nemam

Nisi jedina.. meni je gin rekla da se nemamo sta vise pazit kad je sve u redu i bebica se brzo i normalno razvija 😀

Mina93
    19. Srpanj 2018. 17:14

Naravno cuvaju se za uspomenu 😁

Oba radjena 2dana nakon kasnjenja, crtice se pojavile doslovno u sekundi, necu to nikad zaboravit, stavim ih na kadu i odma plusic, kako nisam vjerovala isla sam se nalijevat vodom da mogu opet piskit i onda sam radila ovaj dr 🤣
    Oba radjena 2dana nakon kasnjenja, crtice se pojavile doslovno u sekundi, necu to nikad zaboravit, stavim ih na kadu i odma plusic, kako nisam vjerovala isla sam se nalijevat vodom da mogu opet piskit i onda sam radila ovaj dr 🤣

Daja97
    19. Srpanj 2018. 17:24
    Username, ako te ovo tjesi i meni je bila isto jaaako jako svjetla jedna crtica pa sam za tjedan dana ponovila opet i pokazao mi se plusic odmah.. Ovaj prvi sam radila 2 dana prije ocekivane m..
    Username, ako te ovo tjesi i meni je bila isto jaaako jako svjetla jedna crtica pa sam za tjedan dana ponovila opet i pokazao mi se plusic odmah.. Ovaj prvi sam radila 2 dana prije ocekivane m..

Nunii
    19. Srpanj 2018. 18:28

Gledala sam kimbace malo. 
    Ovaj za 129 mi je dobar zato sto je super i za kasnije.
    Najskuplji mi je super kad je komodica i za preslacene odma i ovaj jedan dio se moze maknuti da bude kasnije kao normlan krevet.
    Ovaj za 139 mi je presladak i to sam htjela. Znaci u svakom mi je nesto super 😂 Vidjela sam u jednoj grupi da je neka mama na normlan kimbac kupila ovaj gore dio za preslacenje i stavila na kimbac. Zakon mi izgleda.

Kani sakupljam info o tome jos. Hvala 😊

Monikaharmonika
    19. Srpanj 2018. 18:44

Ja baš nisam bila normalna, prva slika je 2 dana prije očekivane menstruacije, a ostale sam radila tak u razmaku 2-3 dana. 😂

Ptičica
    19. Srpanj 2018. 19:16

Monikaharmonika

Ja baš nisam bila normalna, prva slika je 2 dana prije očekivane menstruacije, a ostale sam radila tak u razmaku 2-3 dana. 😂

Ali si me nasmijala sad 😂😂
    Vec si na prvom mogla bit sigurna 😎
    Al sta te briga, veselila si se 4 puta 🤗

• nali
    19. Srpanj 2018. 19:27

Ja sam isto napravila 4 testa i onda negdje u 8tt ponovo, neznam zasto, nisam ni nakon 2 ultrazvuka vjerovala da sam trudna 
    Nego, mene hvata panika, zaboravila sam od ponedjeljka stavit utrogestan, inace ga koristim 3x2 i skroz sam zaboravila, neznam kako.. Ostavila mi ga je najvise zbog kontrakcija i sad se bojim da nisam nesto zeznula.. Glupi trudnicki mozak, pola mozga mi fali.. Jel se moze sta desit? 

• nali
    19. Srpanj 2018. 19:29

Vidim puno vas je bilo na pregledima, super za sve redom lijepe vijesti i cestitke curama koje ste saznale spol Pozdrav novim curama, dobrodosle. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.