Hvala vam mirna sam sad vidjecu da nadjem to ulje u dm-u nisam znala ni da postoji😊
Jesam ja jedina koja ne koristi kondom je li se preporuca koristenje u trudnoci ja pojma nemam
Ja nisam radila test, odmah sam otisla na betu 😅 zbog prijasnje biokemijske koju sam imala i ogromne pluseve/crtice na kucnim testovima nisam vise vjerovala u njih 🤪 beta je ipak bila najsigurnija hihi
I sad si sa duplicima 👩👧👦
Vidis, ja sam ih isto radila iako sam "znala da jesam". Nisam mogla cekat bez obzira na prijasnja iskustva. Doduse meni su moje bebe odlazile kad su vec prve cipelice dobile 😑
Necemo sad o tome!
Username nije bio cilj da te se rastuzi 😕Jednostavno nijedna od nas ti ne moze reci da jesi ili nisi trudna. Mozes ili novi test ili vaditi betu.. kao sto je Strudlica rekla, dapace, bilo bi nam drago da nam se pridruzis..
Hvala vam mirna sam sad vidjecu da nadjem to ulje u dm-u nisam znala ni da postoji😊
Jesam ja jedina koja ne koristi kondom je li se preporuca koristenje u trudnoci ja pojma nemam
Nisi jedina.. meni je gin rekla da se nemamo sta vise pazit kad je sve u redu i bebica se brzo i normalno razvija 😀
Naravno cuvaju se za uspomenu 😁
Gledala sam kimbace malo.
Ovaj za 129 mi je dobar zato sto je super i za kasnije.
Najskuplji mi je super kad je komodica i za preslacene odma i ovaj jedan dio se moze maknuti da bude kasnije kao normlan krevet.
Ovaj za 139 mi je presladak i to sam htjela. Znaci u svakom mi je nesto super 😂 Vidjela sam u jednoj grupi da je neka mama na normlan kimbac kupila ovaj gore dio za preslacenje i stavila na kimbac. Zakon mi izgleda.
Kani sakupljam info o tome jos. Hvala 😊
Ja baš nisam bila normalna, prva slika je 2 dana prije očekivane menstruacije, a ostale sam radila tak u razmaku 2-3 dana. 😂
Ja baš nisam bila normalna, prva slika je 2 dana prije očekivane menstruacije, a ostale sam radila tak u razmaku 2-3 dana. 😂
Ali si me nasmijala sad 😂😂
Vec si na prvom mogla bit sigurna 😎
Al sta te briga, veselila si se 4 puta 🤗
Ja sam isto napravila 4 testa i onda negdje u 8tt ponovo, neznam zasto, nisam ni nakon 2 ultrazvuka vjerovala da sam trudna
Nego, mene hvata panika, zaboravila sam od ponedjeljka stavit utrogestan, inace ga koristim 3x2 i skroz sam zaboravila, neznam kako.. Ostavila mi ga je najvise zbog kontrakcija i sad se bojim da nisam nesto zeznula.. Glupi trudnicki mozak, pola mozga mi fali.. Jel se moze sta desit?
Vidim puno vas je bilo na pregledima, super za sve redom lijepe vijesti i cestitke curama koje ste saznale spol Pozdrav novim curama, dobrodosle.
Sortiraj odgovore
Najstariji