Kasni mi vec 7 dana, to je drugi napravljen test, na tome se ta druga crta vidi no jako je blijeda, inace su mu redovite
A sta je pokazao prvi test?
Mozes ponoviti jos jednom ili izvaditi betu, ali moze biti da jednostavno kasni…
Ovako je meni izgledalo nakon 7 dana kasnjenja, mozda je i to testa..
Jooo sto je lijep. Da si ga flomasterom povukla nebi bio tako jak.😃
Nece ti izblijedit dok si ziva!
Ptičica, hahaha to sam i ja rekla hahah da ga ni nacrtala nebi tako 😂
Eno, stoji u ladici jos uvijek tako jak i plav 😂😂😂
Kasni mi vec 7 dana, to je drugi napravljen test, na tome se ta druga crta vidi no jako je blijeda, inace su mu redovite
Mozes ponoviti jos jednom ili izvaditi betu, ali moze biti da jednostavno kasni…
Prvi test crta bila jos blijeđa i tanja, napravila ga pred 2 dana
Slikano nakon 4 minute cekanja, jel to pozitivan rezultat?
ja mislim da je, napravi ponovo za par dana..mozda ie samo kasnija ovulacija bila
S obzirom da vidim da ste počele kupovat pomalo stvarčica svima preporučam Dr.Browns bočice za bebicedizajnirane na način da smanje mogućnost grčićć jer bebica ne guta zrak dok pije. Meni su bile od velike pomoći s obzirom da sam prije njih imala od Nuka bočice i razlika je vidljiva kod bebica koje imaju grčiće
Super na savjetu ja se uopce ne kuzim u te flasice i dudice al evo razmisljam da kupim bas te 😊
Već ćeš sama vidjet je bebi pašu ili ne,neke od prve prihvate te,a neke ne. Moj maleni je odbijao prvu dudu, a kad smo kupili od Nuka se zaljubio u nju.
Uglavnom kad je beba dojena duže vrijeme i kad joj se da bočica najčešće dođe do odbijanja, ali svaki slučaj je individualan. Kod nas je bez problema nakon dojenja prihvatio te bočice.
Nije ni moj izblijedio al sad kad vidim tvoj dode mi da pišnem još jedan sad samo da mu se divim! Hahahahahaha
Prvi test crta bila jos blijeđa i tanja, napravila ga pred 2 dana
Ili ponovi test na Clerblue ili odi izvadi betu
Nije ni moj izblijedio al sad kad vidim tvoj dode mi da pišnem još jedan sad samo da mu se divim! Hahahahahaha
Hahahah Ptičice kako si me sad nasmijala najbolje da svaka stavi svoj pa da se skupno divimo hajahh
Hahahah Ptičice kako si me sad nasmijalanajbolje da svaka stavi svoj pa da se skupno divimo hajahh
Ma ja se slazem!! Amo cure, za sve one minuse i tugu idemo bombardirat forum slikama plusića i srećom! 😆😆
Sortiraj odgovore
Najstariji