Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    19. Srpanj 2018. 15:05

Ptičica

Kani07

Ana89

Kani07

Joj cure ja vidim da ste se pocele opremat,mene strah da je rano ne mogu si pomoc 🙄.
    A Stvarno moram sve kupit jer nemam nista od svojih cura sam davno sve poklonila ali nekako sam u grcu za kupovinu,cekat cu tamo 9,10 mjesec mada mi je tesko odolit.Samo da sve s bebicom bude ok lako cu kupit mislim.

Nisam ni ja mislila još, ali kad sam zbrojila sve troškove, odlučila sam ih podijeliti i ganjati ako je moguće akcije.

Vidim i ja i sad bi sve mogla u pola cijene jer su tu snizenja brutalna ali eto ,puno losih iskustava me opeklo i naucilo da ne planiram nego dan po dan.
    Uzivam citajuci vas i zapisivam i ucim ponovo sta trebam ,kupim informacije ,i hvala vam sto dijelite😘😘😘

Kani ❤
    Rasplaka me..😪

😘😘😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

Daja97
    19. Srpanj 2018. 15:08

Pticaselicazgst

Jooj kad vas citam da mozete uzivati u sexu blago vam se.. 😀😀 mi smo ga zaboravili pitat sad na pregledu 😅😅 i sjetili se tek jucer da ga nismo pitali jer smo uvijek presretni kad nam kaze da je sve ok 🙂🙂 nije mi nista zabranio, osim pomicanja namještaja 😂😂 a prije sam imala vise zabrana cak je i sex zabranio.. posto sad nije nista rekao ja pretpostavljam da mozemo.. al mi je full cudno, i dragom isto i nikako da "to" napravimo 😅😅

Sto se seksa tiče, mi od prvog dana skoro svaki dan naj normalnije kao i prije trudnoce. Moja frendica je saznala spol bebija s 13+2 ne znam na koju foru, deckic. Seka moja je sad trudna 17+4 i saznala je neki dan da nosi deckica. Ja sad cekam 8.8 mozda do tad saznam. Iskreno se nadam da je mali frajer  😊😊😊

Ptičica
    19. Srpanj 2018. 15:09

Kani07

Ptičica

Kani07

Ana89

Kani07

Joj cure ja vidim da ste se pocele opremat,mene strah da je rano ne mogu si pomoc 🙄.
    A Stvarno moram sve kupit jer nemam nista od svojih cura sam davno sve poklonila ali nekako sam u grcu za kupovinu,cekat cu tamo 9,10 mjesec mada mi je tesko odolit.Samo da sve s bebicom bude ok lako cu kupit mislim.

Nisam ni ja mislila još, ali kad sam zbrojila sve troškove, odlučila sam ih podijeliti i ganjati ako je moguće akcije.

Vidim i ja i sad bi sve mogla u pola cijene jer su tu snizenja brutalna ali eto ,puno losih iskustava me opeklo i naucilo da ne planiram nego dan po dan.
    Uzivam citajuci vas i zapisivam i ucim ponovo sta trebam ,kupim informacije ,i hvala vam sto dijelite😘😘😘

Kani ❤
    Rasplaka me..😪

😘😘😘

🙇‍♀️❣

Vanda..
    19. Srpanj 2018. 15:11

Ptičica

Imam 5 inace. Sad polako prelaze u 6. Meni ovaj nije pasao sto ne znaci da tebi nece. Toliko me stiskalo i svrbilo..sad ti koristim one "bapske", bez postave ikakve, samo sa zicom. I opet su mi "cice do brade", ali su mi ugodni. Jedino primijetim da me bole kad ga skidam 😅 kad ispadnu sa svom svojom tezinom pa mi se zamanta od bola 😶

Isto mi je ovako bilo u prvoj trudnoci, i imam te stare grudnjake ali nekako to nije to.
    Stice, ispada, viri. Brate mili ko tudje. (mislim da i vrucina doprinosi mom sveopcem nezadovoljstvu )

Ahahahahha da, da kod skidanja je uzasna bol. Hvatam ih po wc-u.

Nista uzet cu jedan ovakav, jedan "bapski" pa cemo vidjeti.

Daja97
    19. Srpanj 2018. 15:18

Vanda..

Ptičica

Imam 5 inace. Sad polako prelaze u 6. Meni ovaj nije pasao sto ne znaci da tebi nece. Toliko me stiskalo i svrbilo..sad ti koristim one "bapske", bez postave ikakve, samo sa zicom. I opet su mi "cice do brade", ali su mi ugodni. Jedino primijetim da me bole kad ga skidam 😅 kad ispadnu sa svom svojom tezinom pa mi se zamanta od bola 😶

Isto mi je ovako bilo u prvoj trudnoci, i imam te stare grudnjake ali nekako to nije to.
    Stice, ispada, viri. Brate mili ko tudje. (mislim da i vrucina doprinosi mom sveopcem nezadovoljstvu )

Ahahahahha da, da kod skidanja je uzasna bol. Hvatam ih po wc-u.

Nista uzet cu jedan ovakav, jedan "bapski" pa cemo vidjeti.

A di kupujete grudnjake? Ja sebi nemogu nac nigdje svoju velicinu 🤔

Vanda..
    19. Srpanj 2018. 15:25

Inace uzimam u lisci jer mi najbolje pasu i odgovaraju, a sad mi je ona malo preskupa s obzirom da grudi bujaju iz dana u dan..
    Tako da cu probati preko neta naci nesto..

• Username
    19. Srpanj 2018. 15:27

Slikano nakon 4 minute cekanja, jel to pozitivan rezultat?

19. Srpanj 2018. 15:28

Cure čitam vas i sjećam se sebe u prvoj trudnoći s tim popisima i kupovinom svega potrebnog i nepotrebnog, odgledali smo sva videa o dojenju i porodu, muž je skoro cilu trudnoću trbuhu pjevao pjesmice i čitao 3 iste slikovnice  🤦 a sad moram razmisliti koliko sam tj trudna, znam da grozno zvuči 🙊

Mislim da će kod mene biti ovako 😂😂
    Mislim da će kod mene biti ovako 😂😂

url=https://lilypie.com]

Daja97
    19. Srpanj 2018. 15:30

Imala sam ih par iz Lisce, ali su brzo pukli.. ili naramenica ili zica ode.. nasla sam jedan ducan u dubravi ak neko zivi tamo.. ima puno grudnjaka i badica svih velicina a nisu skupi.. probat cu si tamo uzet nesto bar probat ako nista..

Ana89
    19. Srpanj 2018. 15:30

Username

Slikano nakon 4 minute cekanja, jel to pozitivan rezultat?

Nisam sigurna baš...probaj ponoviti test.

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.