Slikano nakon 4 minute cekanja, jel to pozitivan rezultat?
Ako ti kasni menga onda bi trebala za poz rez odma dobit i jednu i dr crticu, meni su se u sekundi iscrtale 2dana nakon sta mi je trebala doc.. Ovo si sigurno radila prije nego ti treba doc, iako kazu da je poz rezultat i kad se najslabije vidi crtica, ja bi na tvom mjestu ujutro ponovila test ili da pricekas jos par dana
S obzirom da vidim da ste počele kupovat pomalo stvarčica svima preporučam Dr.Browns bočice za bebicedizajnirane na način da smanje mogućnost grčićć jer bebica ne guta zrak dok pije. Meni su bile od velike pomoći s obzirom da sam prije njih imala od Nuka bočice i razlika je vidljiva kod bebica koje imaju grčiće
Super na savjetu ja se uopce ne kuzim u te flasice i dudice al evo razmisljam da kupim bas te 😊
Kasni mi vec 7 dana, to je drugi napravljen test, na tome se ta druga crta vidi no jako je blijeda, inace su mu redovite
Ja jedva docekam kuci da dodjem da skinem grudnjak iako sam u woman secret kupila neke super udobne. Moram se pohvaliti da su me nesanice prosle inda se fino namjestim pri spavanju i ne vrtim se previse odmah sam bolja u svakom smislu😄
E sad jedno pitanje.. ima li neko oko bradavice kao par manjih nabreklih bradavica i nesto mi je i koza ne jednoj bas osjetljiva isto kao da je suha pa hoce da se peruta ne znam ni kak da opisem ali tako je otprilike. Jesu li takve promjene normalne?
Montgomeryjeve zlijezde (to okolo bradavica sto spominjes). Sasvim normalna pojava. Meni su natecene otkad sam saznala sam sam 🤰
Bradavice se sire, pa bole, svrbe i "perutaju se". Mozes ih mazati kao i trbuh, dapace i pozeljno je 🙂
Enna010
Meni je to bilo skroz na pocetku oko 4/5 tjedna ali mi je gin rekla da je to normalno u tak ranoj trudnoci, a sad u skoro 20.tt nebih znala :/
Kasni mi vec 7 dana, to je drugi napravljen test, na tome se ta druga crta vidi no jako je blijeda, inace su mu redovite
A sta je pokazao prvi test?
Mozes ponoviti jos jednom ili izvaditi betu, ali moze biti da jednostavno kasni...
Ovako je meni izgledalo nakon 7 dana kasnjenja, mozda je i to testa..
Nakon 7 dana bi ti plus trebao biti "ko kuća" i vidljiv cak i prije kontrolne crte. Osim kod zakasnjele ovulacije, ali ti navodis da su inace redovne.. 🤔 ujutro napravi novi test sa srednjim mlazom prvog jutarnjeg urina ali uzmi drugog proizvodaca. Clearblue easy u dm-u je osjetljiv na 25 mlU/ml. Trebala bi imati jaaaaki plus, inace mislim da nem trudnoce. Sretno.
Ja jedva docekam kuci da dodjem da skinem grudnjak iako sam u woman secret kupila neke super udobne. Moram se pohvaliti da su me nesanice prosle inda se fino namjestim pri spavanju i ne vrtim se previse odmah sam bolja u svakom smislu😄
E sad jedno pitanje.. ima li neko oko bradavice kao par manjih nabreklih bradavica i nesto mi je i koza ne jednoj bas osjetljiva isto kao da je suha pa hoce da se peruta ne znam ni kak da opisem ali tako je otprilike. Jesu li takve promjene normalne?
kod mene ti je tocno tak...s tim da lijeva boliii ko luda , desna nista...isto se peruta pa ih mazem ulje za bradavice iz dma
Sortiraj odgovore
Najstariji