Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    19. Srpanj 2018. 14:24

Hvala svima na čestitkama i lijepim željama 😍☺️

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    19. Srpanj 2018. 14:27

Joj cure ja vidim da ste se pocele opremat,mene strah da je rano ne mogu si pomoc 🙄.
    A Stvarno moram sve kupit jer nemam nista od svojih cura sam davno sve poklonila ali nekako sam u grcu za kupovinu,cekat cu tamo 9,10 mjesec mada mi je tesko odolit.Samo da sve s bebicom bude ok lako cu kupit mislim.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    19. Srpanj 2018. 14:29

Kani07

Joj cure ja vidim da ste se pocele opremat,mene strah da je rano ne mogu si pomoc 🙄.
    A Stvarno moram sve kupit jer nemam nista od svojih cura sam davno sve poklonila ali nekako sam u grcu za kupovinu,cekat cu tamo 9,10 mjesec mada mi je tesko odolit.Samo da sve s bebicom bude ok lako cu kupit mislim.

Nisam ni ja mislila još, ali kad sam zbrojila sve troškove, odlučila sam ih podijeliti i ganjati ako je moguće akcije.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    19. Srpanj 2018. 14:38

Ana89

Kani07

Nisam ni ja mislila još, ali kad sam zbrojila sve troškove, odlučila sam ih podijeliti i ganjati ako je moguće akcije.

Vidim i ja i sad bi sve mogla u pola cijene jer su tu snizenja brutalna ali eto ,puno losih iskustava me opeklo i naucilo da ne planiram nego dan po dan.
    Uzivam citajuci vas i zapisivam i ucim ponovo sta trebam ,kupim informacije ,i hvala vam sto dijelite😘😘😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

Salatica9192
    19. Srpanj 2018. 14:40

Cure, hvalaaaa :))) Poslusacu vas, nadam se samo da cu pronaci sta sam zamislila xD A noge mi oticuu kada hodam puno po vrucini xD Sta god da kupim, samo cu par puta obuti, pa necu da puno trosim.
    A za kupovinu, 
    ja da nisam imala probleme u proslosti, vjerovatno bih pocela, tako da mene samo to koci. Mislim da je finansijski dosta lakse da se vec pocne pomalo kupovati. Ja ne znam koliko mi dzep mora biti dubok da odjednom kupim to sve haha, veliki su to troskovi. 

Pticaselicazgst
    19. Srpanj 2018. 14:47

U baby centru je popust od 20 % na jedan artikl za svakog novog clana do kraja mjeseca. Mislili smo to iskoristit i kupit kolica.. eventualno cemo jos uzet autosjedalicu i kinderbet. Ostatak cemo početkom 9 mjeseca. Tesko odolijevam svim tim preslatkim stvarcicama i robici ali se kontroliram maksimalno. 😁😁

pepe1907
    19. Srpanj 2018. 14:52

Strudlica

S obzirom da vidim da ste počele kupovat pomalo stvarčica svima preporučam Dr.Browns bočice za bebicedizajnirane na način da smanje mogućnost grčićć jer bebica ne guta zrak dok pije. Meni su bile od velike pomoći s obzirom da sam prije njih imala od Nuka bočice i razlika je vidljiva kod bebica koje imaju grčiće

šogorica ima i čini mi se da imaju jako dugi nastavak za novorođenče

Vanda..
    19. Srpanj 2018. 14:57

Ma da, najbolje kupovati polako dan za dan, pa usput vidjeti sta fali i treba da nebi doslo do zatrpavanja svim i svacim.

E, sta mislite da li bi ovakvi grudnjaci bili dobri za nas koji kvasamo u gornjem dijelu?
    Grudi su mi tako otekle i bole me za poludit, teske su i moram si nekako olaksati (cak i spavam s grudnjakom jer me ubijaju)

Ptičica
    19. Srpanj 2018. 15:00

Kani07

Ana89

Kani07

Vidim i ja i sad bi sve mogla u pola cijene jer su tu snizenja brutalna ali eto ,puno losih iskustava me opeklo i naucilo da ne planiram nego dan po dan.
    Uzivam citajuci vas i zapisivam i ucim ponovo sta trebam ,kupim informacije ,i hvala vam sto dijelite😘😘😘

Kani ❤
    Rasplaka me..😪

Ptičica
    19. Srpanj 2018. 15:04

Vanda..

Ma da, najbolje kupovati polako dan za dan, pa usput vidjeti sta fali i treba da nebi doslo do zatrpavanja svim i svacim.

E, sta mislite da li bi ovakvi grudnjaci bili dobri za nas koji kvasamo u gornjem dijelu?
    Grudi su mi tako otekle i bole me za poludit, teske su i moram si nekako olaksati (cak i spavam s grudnjakom jer me ubijaju)

Imam 5 inace. Sad polako prelaze u 6. Meni ovaj nije pasao sto ne znaci da tebi nece. Toliko me stiskalo i svrbilo..sad ti koristim one "bapske", bez postave ikakve, samo sa zicom. I opet su mi "cice do brade", ali su mi ugodni. Jedino primijetim da me bole kad ga skidam 😅 kad ispadnu sa svom svojom tezinom pa mi se zamanta od bola 😶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.