Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    13. Srpanj 2018. 16:42

du1988

strudlica koje prenatalne uzimas? ja bi trebala ovih dana otici po njih pa ne znam koji se najvise preporucuju?

Bila sam pila od Solgara, koji su kao najbolji,ali su mi je apetit jako otvorili i koda sam bila naduta.
    Sad sam na Twinlabu i super mi je sada 

13. Srpanj 2018. 16:43

Miranda jesi gledala bebetto i abc design zoom?
    Ja sam odlučila da neću uzimsti košare, imam jednu od njih dvije a neće se baš previše našetati po zimi pa za koji put možda mogu i skupa, ako ne budu preveliki 😂 one mi nisu bile u košari dalje 3 mj.

url=https://lilypie.com]

du1988
    13. Srpanj 2018. 16:47

Ja sam razmisljala o Centravit prenatalima...vidjet cu jos! hvala 😊

truskawka
    13. Srpanj 2018. 16:50

Strudlica

I meni se sad kuži trbuščić, ali više na način kao da sam se malo udebljala,ne još pravi trudnički
    Ti si prva za koju sam čula da nije imala apetita haha e poslala bi ti ja svogali otkad sam promjenila prenatalne vitamine sad sam super,nemam one napadaje gladi sad pa opet

Haha ja sam ti specifican slucaj 😅😅 toliko mi se nije jelo nista da sam se doslovno rusila od gladi, a ne bi stavila nista u usta da je to strasno..doslovno sam morala vec biti osamucena od gladi da bi nesto pojela 🙄🙄 
    Meni je trbuh vec ooogrooomaaan..dobila sam vise od 20cm u opsegu trbuha 😅😅

❤N i V💙

Salatica9192
    13. Srpanj 2018. 17:11

Cure,
    mene beba bas udara xD ali udara, nisu mjehurici xD Mislim nije bolno haha i to, vec osjecam udar od juce. Premocno je, ali sve kontam opet da li je rano, ali sta drugo me moze udariti nego beba hahahhha 😍😍😍😍😍😍😍 

• Enna010
    13. Srpanj 2018. 17:14

Ja pijem centravitove i dobri su nije mi pojacan apetit od njih 👍🏼

Cure imate li vi dana kada vas nista ne zateze ne cese i sl. Meni je danas jedan takav i odmah se zabrinem ludo zensko🤪

Ptičica
    13. Srpanj 2018. 17:44

Salatice nije rano. Skroz je u redu da udara 😉 nek mlatiii! 😂
    Ja pijem novalac al aam primijetila da mi obrok s kojim ga popijem tesko pada 🤔

barbiemama
    13. Srpanj 2018. 17:54

pijem Elebaby. zadovoljna sam 😊

jutros sam se porigala jer mi je bilo zlo u vožnji. ono, koma. 

što se tiče mučnina, već sam negdje pisala da skoro i nisam imala mučnine tamo negdje do 11. tjedna. ne sjećam se točno, ali tako nešto. mislila sam da će me zaobić. a onda sam rigala 100 puta između 11. i 15. tjedna. i mirisi su me počeli smetati. još uvijek mi zna doć zlo neposredno nakon obroka ili od mirisa. 

Ptičica
    13. Srpanj 2018. 17:59

barbiemama

pijem Elebaby. zadovoljna sam 😊

jutros sam se porigala jer mi je bilo zlo u vožnji. ono, koma.

što se tiče mučnina, već sam negdje pisala da skoro i nisam imala mučnine tamo negdje do 11. tjedna. ne sjećam se točno, ali tako nešto. mislila sam da će me zaobić. a onda sam rigala 100 puta između 11. i 15. tjedna. i mirisi su me počeli smetati. još uvijek mi zna doć zlo neposredno nakon obroka ili od mirisa.

Bas te sredilo. U prvoj trudnoci nijednom nisam povratila i nisam imala nikakve mucnine. Trbuh mu poceo rasti u 5om mj., a trenirala sam gotovo do kraja. U petak sjedila na predavanju 6 sati, u nedjelju rodila. I to malca od 4ipo kg. A u ovoj trudnoci..sve mi smeta, nista mi se neda, razdrazljiva sam, leda su mi u komi, treba mi pomoc za sve 😓. Doduse bitna razlika je i veliki strah koji imam u ovoj. 
    Al ajde, sto dani odmicu nekako sam opustenija.

Maggie85
    13. Srpanj 2018. 18:02

Ja isto neću kupovati košaru, jednostavno mislim da mogu i bez nje obzirom da mi je termin krajem studenog. Ako ću ići van s bebom, stavit ću je u sportski dio ili maramu. Nego, vidim da ne preporučate AS koje idu od rođenja pa do ili čak preko 13 kg. Zašto? Mi smo vidjeli jedna kolica koja su imala AS za 0-18 mjeseci i rekla je žena da je to trenutno najveća AS, a da zadovoljava sve standarde. Na što treba obratiti pozornost kod AS, osim na prolaz na sigurnosnim testovima?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.