Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    13. Srpanj 2018. 14:32

Ptico javim svakako 😘 
    S B. smo imali pebble pa cybexicu I,II,III kategorije i jako smo zadovoljni s obje. Sad postoji i pebble+ pa moram vidjet kakva je razlika ali necu komplicirati puno dalje od toga, za njih provjereno znam da su nam bile super, cybex jos i koristimo. Jedino imam problem jer ne znam hoce li stati 3 as u auto 😭 U muzev jos mozda i stanu kao sardinice, za moj cisto sumnjam da uopce stane 🔫 To ce bit najveci problem ako stvarno ne stanu. 
    Blaza nije nuzna isofix baza ali olaksava zivot. Sluzi za ucvrscivanje sjedalice, alternativa je ucvrstiti ju pojasima od auta. Meni se nije dalo svaki put petljati s pojasima, isofix samo klikne i gotovo. 
    Mucnine su me skroz napustile oko 14tt, od 15 nadalje se osjecam osjetno bolje nego u prvom tromjesecju 😊

bubamara992
    13. Srpanj 2018. 14:37

blaza.14b

bubamara992

Interesuje me jos nesto :D
    Kada su vama nestali simptomi, poput mucnine? Ako su uopste nestali :D

Koji si ti tt? Napravi lilypie da nam je lakse 😊😊
    Ja se mogu pohvalit da sam jedna od onih sretnica koja nema mucnine. Cesce mi sad dolazi muka nego prije. Na neki miris ili ako nesto ruzno vidim (skuhano haha).
    Imas li ti mucnine?

Ja sam 9+1 i evo nemam mucnine dva, pa kontam da li je normalno sto su naglo nestale. A sad cu pokusat napravit..ako budem znala 😂

Ptičica
    13. Srpanj 2018. 14:41

bubamara992

blaza.14b

bubamara992

Interesuje me jos nesto :D
    Kada su vama nestali simptomi, poput mucnine? Ako su uopste nestali :D

Koji si ti tt? Napravi lilypie da nam je lakse 😊😊
    Ja se mogu pohvalit da sam jedna od onih sretnica koja nema mucnine. Cesce mi sad dolazi muka nego prije. Na neki miris ili ako nesto ruzno vidim (skuhano haha).
    Imas li ti mucnine?

Ja sam 9+1 i evo nemam mucnine dva, pa kontam da li je normalno sto su naglo nestale. A sad cu pokusat napravit..ako budem znala 😂

Ne brini. Sve je to individualno. Na kraju, od svih simptoma najbolji dokaz je UZV 😂

Blaza26
    13. Srpanj 2018. 14:42

Hvala Miranda na pojasnjenju. Mislim da je to jako prakticno pogotovo sto ce bit zima,a AS na brzinu samo ubaci-izbaci.
    Klik u auto,klik na kolicai gotovo. Vidjela sam na stranicama da to nude,al nisam isla za tim da proucim.💞

Blaza26
    13. Srpanj 2018. 14:45

Miranda koje je auto kod tebe,koje kod njega? U moje tetke su svi stali,i kada su blizanci porasli stavale su one 3 AS velike. Kad ih jednom naguras,nema vadit vanka. 😂😂😂 Neki je mercedes bio,al ne puno sirok,zaista nezz koji.

• niky1107
    13. Srpanj 2018. 14:45

Strudlica

Cure jutros se važem i pala sam pola kile ?! Dosada sam dobila jedva 1 kg i dakle sad nemam ni to. Da napomenem nemam nikakvih popratnih tegoba,ne povrćem niti išta.
    U prvoj trudnoći sam sa ovoliko tjesant bila 3 kg u plusu, a sada pak gubim…

Ja sam tjedan vise trudna i dobila sam samo pola kile do sada ?! 

Lora

truskawka
    13. Srpanj 2018. 14:50

niky1107

Strudlica

Cure jutros se važem i pala sam pola kile ?! Dosada sam dobila jedva 1 kg i dakle sad nemam ni to. Da napomenem nemam nikakvih popratnih tegoba,ne povrćem niti išta.

Ja sam tek sad dosla na +1kg u odnosu na vaganje prije trudnoce. U pocetku sam izgubila oko 3-4kg i sad sam to vratila i dobila jednu..tak da mogu reci da u pola trudnoce sam se udebljala samo 1kilu 😅😅🤗🤗🤗

❤N i V💙

• Strudlica
    13. Srpanj 2018. 14:51

niky1107

Strudlica

Haha ako si čitala postove kaže Miranda da nema veze to s kulama, da si bebica uzme koliko joj treba i da se ne brinemo :)

• Strudlica
    13. Srpanj 2018. 14:53

Truskawka ja nisam imala mučnine i povraćanje,u biti ja nemam nikakvih simptoma (uključujući da mi ni sise nisu se povećale). A apetit ko u mede,samo bi jela...
    U prvoj trudnoći se sve ljepilo za mene, a sada je očito drukčije

bubamara992
    13. Srpanj 2018. 15:04

Ljudi ja ne znam napravit Lilypie 😭😭
    Kopiram onaj link u potpis, al stoji mi onda ssmo link, nema slike 😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.