Bubamara, sve naljepnice mi pisu na engleskom,a samo tvoja na njemackom 😂
Pala sam na dupe dok sam vidla cijenu 😂
Odusevila sam se s njima. Lagana su,lako i jednostavno se sklope,zauzmu veci dio bunkera 😂
Ako sam naucila voziti ona za blizance,onda ova nisu nikakav problem.
Trenutno su mi na ormaru sa ostatkom djecjih stvari. Majka rekla da mi od sestre vec ostavila sjedalicu za auto,a ovu bas za bebaca sjedalica=nosiljka sam pronasla i u ponedjeljak idemo po njih.
toliko o tome da mi se ne zuri i da stignem sve 😂😂
Pa ja vidjela tamo njemacku zastavicu i odma kliknem tu 😂😂
Al inace znam njemacki bolje nego engleski 😊
Jutro..spavala sam jucer od podne do 4..sinoc sam u 9ipo vec bila u carstvu snova..i sad sam se probudila 🙄 naravno, isla sam na wc po noci, ali "zoombie hodom" zatvorenih ociju. I zedna sam svakih 15 min, usta mi se suse. Vidim da je netko sa TSH 5,8 na euthyroxu 75. Ja sam sa 5,3 na dozi od 25. 🤔 jel mi ovo spavanje i žeđ moze bit da mi je doza mala..?
Ja sam na 75, tek sam danas prvu popila, kontrola mi za 3tj. I meni je to nekako jako puno za pocetak, ali ak on tako kaze, ne mogu radit drugacije. Ne kuzim. 😔😏
ko je vidio spavat u trudnoci?
vec lagano izgledam ko ovaj noj,nije da se samo osjecam tako.
Ni ja nikako ne spavam :((
Prvo sam jedan period samo spavala, sad se sve okrenulo
Ja budna vec sat vremena 😂
Ja od 5 h. Yeeey. Spavam kao bebač već 3 mj 😂 3puta po tri sata na dan u komadu. Omg. Stalno imam osjećaj umora, ali čupam energiju ne znam otkud😗 Sva sreća imam gdina. Bananu pa mi je lakše zaspati i to što spavam 😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutroo,
i ja spavam isprekidano. Prvo se zagrcnem u snu, jedva dodjem do vazduha (treci put u trudnoci), kao beba sam i ja xD
Drugo, ne znam voli li neko astronomijuu, dobila sam teleskop :))) pa razmisljala onda o njemu hahaha, eno ga kod mojih roditelja, cekam da idemooo 😍😍😍😍
Nunii, odlična fotka, baš za nasmijati se u ovo divno jutro!!
Ana89, od srca ti želim da uživaš danas i dobro se proveseliš s najdražima! Zaboravi na sve što je bilo prije jer danas je vaš dan, vi ćete ga pamtiti kao svoj vjenčanja! Šaljem dobre vibre i puse!
jutro svima 😘
ja sam se sinoć baš odlično naspavala. umorio me radni tjedan i spavala sam od pola 11 sinoć do evo sad, u komadu.
Ana, želim svu sreću danas 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji