Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    13. Srpanj 2018. 11:58

tema kolica.. evo nama se ova sviđaju, nekako su nam sportska i močna samo moramo u west gate da ih vidimo uživo i dal su teška, 3u1 su, autosjedalica do 13kg,sportski dio do 36.mj mislim da je to okej..a cijena im je 3.000kn nebi vise od toga

Miranda
    13. Srpanj 2018. 12:01

Hvaala cure 😘😘
    Ptico i meni se bas svidaju, na videima djeluju super. I cine mi se jedna od kompaktnijih za twin verziju. Htjela bi izbjeci bas dugacke vlakice a i ona tandem kolica mi djeluju preveliko. Bas me zanima kakva je vista uzivo. 
    Isla sam zbrajati cijene za osnovna kolica + dodatke za drugo sjedalo i cak i samo s jednom kosarom se cijena popela ajme majko 🙈🙈

Salatica9192
    13. Srpanj 2018. 12:02

Moja komsinica uzela, oko 260 eura kod nas su. Postoje razni dezeni i znaciiii svidjelo mi see. Iako mi prvo bilo smijesno dati tolike pare hahhaa, nisam znala oko tog nista xD Znaci hocu ovo hahaha :D

AllieH
    13. Srpanj 2018. 12:11

pepe, raspitaj se oko autosjedalice, ne znam koliko su dobre te AS što idu odmah od 0 do 13kg. 
    Miranda, meni su lijepa i iCandy kolica za blizance, prijatelji ih imaju za svoje curke i nisu preglomazna i koliko toliko se s njima jednostavno barata. Uz njih su uzeli Be Safe sjedalice. 

Luka ❤

truskawka
    13. Srpanj 2018. 12:15

Meni su ova preslatka kolica..3u1 su i ne trazim dalje..vec sam kumovima rekla da zelim ta 😅😅 

❤N i V💙

Pticaselicazgst
    13. Srpanj 2018. 12:15

Miranda

Hvaala cure 😘😘
    Pticoi meni se bas svidaju, na videima djeluju super. I cine mi se jedna od kompaktnijih za twin verziju. Htjela bi izbjeci bas dugacke vlakice a i ona tandem kolica mi djeluju preveliko. Bas me zanima kakva je vista uzivo.
    Isla sam zbrajati cijene za osnovna kolica + dodatke za drugo sjedalo i cak i samo s jednom kosarom se cijena popela ajme majko 🙈🙈

Je skupa su, al kad ih vidis uzivo jos ces se vise zaljubit.🤩😍 U svijetu beba imas prvu subotu popust od 10 posto pa mozda da to iskoristis. 
    Pogledaj si i joolz, imas isto duo i nisu prevelika, dosta su slicna uppababy samo su meni malo elegantnija.. super mi je to da imaju mogucnost dodatne kosare, sjedala itd. To mi je full prakricno.

Ptičica
    13. Srpanj 2018. 12:16

Du, bila sam na pregledu ima 2 dana. Beba je super. 02.08. idem na kombinirani a 14.08. slijedeci pregled. Sve 5 osim sta ginicka misli da mi je doza euthyroxa mala pa sam.....zbunjena. i evo, novi simptom, previse plakanja i premalo tolerancije prema prepametnoj okolini. Sveki me zvala, kaze da pazim sto jedem da ne dobijem 40kg u trudnoci. Pa istovremeno kricim, vicem i placem. Jedino me muz ne nervira.

Pticaselicazgst
    13. Srpanj 2018. 12:18

Miranda jesi razmisljala o autosjedalicama, posto su ova kolica 2 u 1?

Curke kolica su vam slatka 😊 najbitnije da se vama svidaju 😍

Miranda
    13. Srpanj 2018. 12:38

S Joolz imam isti problem kao i s iCandy, cini mi se nepraktican raspored kad su jedno ispod drugog. Sto zbog stavljanja i vadenja iz kolica ali i cini mi se da se taj ionako mali prostor izmedu puno smanjuje kako djeca rastu. Zato mi se Uppababy cini kao taman kompromis, svatko ima dovoljno zraka i prostora a ne cine mi se prevelika kolica. I jos ova antracit siva boja 😍😍😍

autosjedalice ce biti maxi cosi, ili pebble ili cabriofix + isofix baze. Moram ih jos detaljnije usporediti pa vidjeti koje tocno. 

Pticaselicazgst
    13. Srpanj 2018. 12:48

Kuzim da, imas pravo moglo bi bit premalo mjesta kad porastu. Mislim da sa uppababy neces pogrijesit nikako, kolica su broj 1 i stvarno mi se cine izdrzljiva, lagana i prekrasna 😍 kad sam ih isla vidjet uzivo bila je to ljubav na prvi pogled, toliko inovativnih rjesenja i funkcionalnosti, nemaju to druga kolica.  svida mi se antracit boja 😊 
    Te sam i ja gledala, aj please kad napravis usporedbu javi misljenje cisto da imam s cim usporedit 🙂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.