frendica mi je rekla da su te DM pelene čak bolje od Pampersa. no, ne vjerujem dok ne isprobam 😁
Bas te sredilo. U prvoj trudnoci nijednom nisam povratila i nisam imala nikakve mucnine. Trbuh mu poceo rasti u 5om mj., a trenirala sam gotovo do kraja. U petak sjedila na predavanju 6 sati, u nedjelju rodila. I to malca od 4ipo kg. A u ovoj trudnoci..sve mi smeta, nista mi se neda, razdrazljiva sam, leda su mi u komi, treba mi pomoc za sve 😓. Doduse bitna razlika je i veliki strah koji imam u ovoj.
Al ajde, sto dani odmicu nekako sam opustenija.
ma sva sam neka kilava. ili mi se povraća ili sam umorna ili me bole leđa/glava. bila bih puno sretnija da sam pokretnija. nakon posla mi se više ne da popodne.
no, sve si mislim da je to možda i stvar godina. imam 29, možda bih s 22-23 letila kao ptičica okolo bez obzira na trudnoću 😂
Moguce. Ja sam sa prvom imala "skoro 18", sad mi je 28. Ali sad je i stitnjaca proradila pa umor malo i njoj pripisujem 😋
•Ja pijem spolgar a kasnije se mislim prebacit na almagea prenatal s omega 3.
•Moje glavobolja je došla nazad. Taman sam se dan i pol odmorila od nje
•Kolica će te naručivati online ili kupovat u dućanima. Ima kakvih u Zagrebu da Vam se baš sviđaju
Pa ja nekako lakše ovu drugu trudnoću guram,mislim da je to zbog malenog i moraš bit posvećen njemu. S njim sam morala mirovat, a sada sam ko ptičica Isto mi je 29
Ali kad me glava zaboli sad popijem lekadol jer ne mogu funkcionirati, u prvom tromjesečju nisam ništa nego trpila i muž je bio doma pa je on za malenog uskakao .A sada si ne mogu priuštiti ležanje, a ako ne popijem boli me do povraćanja... katastrofa...
Da, upravo takonema boljeg od vode za pranje i iza kremicom… Meni su najbolje one od tete Violete vlažne maramice.A što se tiče kreme od Becutana mi je bila ko preteška,a ova od JGL mi je top
Gledala sam bas ima li kod nas JGL i ima :))) Moracu da uzmem i da popisujem proizvode sto preporucujete. Do sad sam screenshoot i gubim se gdje, sta xD
Joj jest sve slatkooo, ne znam, kad imas bebu nikad ti ne moze biti dosadno, ako nista uzmes i "poruckas je" hahaha 😍😍😍😍😂😂😂😂
Samo ti pitaj i piši a na kraju ćeš i sama promijenit neke stvari jer ćeš vidit na bebici što joj odgovara,a što ne
Bubamara, sve naljepnice mi pisu na engleskom,a samo tvoja na njemackom 😂
Odusevila sam se s njima. Lagana su,lako i jednostavno se sklope,zauzmu veci dio bunkera 😂
Ako sam naucila voziti ona za blizance,onda ova nisu nikakav problem.
Trenutno su mi na ormaru sa ostatkom djecjih stvari. Majka rekla da mi od sestre vec ostavila sjedalicu za auto,a ovu bas za bebaca sjedalica=nosiljka sam pronasla i u ponedjeljak idemo po njih.
toliko o tome da mi se ne zuri i da stignem sve 😂😂
Pozdrav žene! Evo ja sam danas sva u poslu. Sutra dan D. Polako. Sestra mi je donijela brdo odjećice za bebe za zimu. Prva dva mjeseca smo pokriveni 😀. Od nekoga smo dobili i neke bodiće kad malo porastemo. Proljetne, ljetne.
Ja ću isto pampers koristit ili one pelene od dm- a.
Želim da sutra ti bude predivan dan i da sve bude kako si zamislila
Sada odmaraj jer će ti trebati energije za sutra
Pozdrav žene! Evo ja sam danas sva u poslu. Sutra dan D. Polako. Sestra mi je donijela brdo odjećice za bebe za zimu. Prva dva mjeseca smo pokriveni 😀. Od nekoga smo dobili i neke bodiće kad malo porastemo. Proljetne, ljetne.
Ja ću isto pampers koristit ili one pelene od dm- a.
Želim da sutra ti bude predivan dan i da sve bude kako si zamislila
Sada odmaraj jer će ti trebati energije za sutra
Hvalaaa 😘😘
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Strudlice,
pamtim i pitam haha 😘😘😘😘😂😊
Ana,
srecno sutra, opusti se i uzivaj :))) Moze slika torte kada zavrsis sve, kako smo vec imali jednu od svadbe, plus, mislim da vecina voliiii slatkoo 😍😍😍😍 haha :)
Ana sretno sutra. 😍 zelim vam lud i nezaboravan provod i da vam ostanu najljepse moguce uspomene 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji