Evo me sa pregleda, sve nam je u redu, beba veselo mlati rukicama, nuhalni je 1.97mm, pise posteljica sprijeda i ostali parametri u redu. Radila mi briseve i pregledala me prstima. Veliki smo 8cm 🙂
Ja se bas bas ne razumijem u ta kolica, i ne mogu pokopcati sta se odnosi na sta haha, AS i to. Nisam ni znala da to ima toliko fora nekih xD
A mene npr zanima, Johnson baby puder valjda u sebi sadrzi nesto kancerogeno, itd itd. Da li se bebama puderise guza sa tim jos uvijek? Ja ga koristim na licu, ali Becutan. Jeste rano, ali bas me zanima to sad, a ne upitah drugaricu da li koristi.
Svjesna,
odlicnoo 😍😍 Sve je super, i nuhalni i velicina bebaca 😊😊
Salatice ja uopće puder nisam koristila, jedino nam bila preporuka kao kod osipa za isušivanje,ali ni tada nisam. JGL kremica za guzu i milina
Svjesna pa to je prava bebica,bravo
Strudlica,
hvala na odgovoruuu :) Ja planiram pranje vodom poslije mijenjanja pelena (vlazne kada nismo kuci) i znaci kremica i to me mucilo da li ide puder ili nee, procitala sam svasta o njemu. Koristicemo pampers, prakticnije je, a ko ce drugacije, i to je super, svako svoj izbor.
Joj pazi ti meni misli hahhaha, kao da sam 39 nedelja, a ne 19 xD Sta li ce biti upitnika tek tad xD
Da, upravo tako nema boljeg od vode za pranje i iza kremicom... Meni su najbolje one od tete Violete vlažne maramice.A što se tiče kreme od Becutana mi je bila ko preteška,a ova od JGL mi je top
Ja sam razmisljala o Centravit prenatalima…vidjet cu jos! hvala 😊
Ja pijem prenatale Centravit i dobri su mi. Ne osjecam nikakve mucnine od njih, da mi tesko sjedaju ili tako nesto...
url=https://lilypie.com]
Ja sam razmisljala o Centravit prenatalima…vidjet cu jos! hvala 😊
Ja pijem prenatale Centravit i dobri su mi. Ne osjecam nikakve mucnine od njih, da mi tesko sjedaju ili tako nesto…
Ja sam na elevitu od pocetka, one za prvo tromjesjecje su mi bolje bile al bi ih jedva gutala O.o sad elebaby mi smrde uzasno jer je prvi sastav na listi riblje ulje a nisam fan ribe 😂 al brzinski ih popijem ujutro nakon dorucka i odma prat zube 😂
Da, upravo takonema boljeg od vode za pranje i iza kremicom… Meni su najbolje one od tete Violete vlažne maramice.A što se tiče kreme od Becutana mi je bila ko preteška,a ova od JGL mi je top
Gledala sam bas ima li kod nas JGL i ima :))) Moracu da uzmem i da popisujem proizvode sto preporucujete. Do sad sam screenshoot i gubim se gdje, sta xD
Joj jest sve slatkooo, ne znam, kad imas bebu nikad ti ne moze biti dosadno, ako nista uzmes i "poruckas je" hahaha 😍😍😍😍😂😂😂😂
Bas te sredilo. U prvoj trudnoci nijednom nisam povratila i nisam imala nikakve mucnine. Trbuh mu poceo rasti u 5om mj., a trenirala sam gotovo do kraja. U petak sjedila na predavanju 6 sati, u nedjelju rodila. I to malca od 4ipo kg. A u ovoj trudnoci..sve mi smeta, nista mi se neda, razdrazljiva sam, leda su mi u komi, treba mi pomoc za sve 😓. Doduse bitna razlika je i veliki strah koji imam u ovoj.
Al ajde, sto dani odmicu nekako sam opustenija.
ma sva sam neka kilava. ili mi se povraća ili sam umorna ili me bole leđa/glava. bila bih puno sretnija da sam pokretnija. nakon posla mi se više ne da popodne.
no, sve si mislim da je to možda i stvar godina. imam 29, možda bih s 22-23 letila kao ptičica okolo bez obzira na trudnoću 😂
Pozdrav žene! Evo ja sam danas sva u poslu. Sutra dan D. Polako. Sestra mi je donijela brdo odjećice za bebe za zimu. Prva dva mjeseca smo pokriveni 😀. Od nekoga smo dobili i neke bodiće kad malo porastemo. Proljetne, ljetne.
Ja ću isto pampers koristit ili one pelene od dm- a.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji