S Joolz imam isti problem kao i s iCandy, cini mi se nepraktican raspored kad su jedno ispod drugog. Sto zbog stavljanja i vadenja iz kolica ali i cini mi se da se taj ionako mali prostor izmedu puno smanjuje kako djeca rastu. Zato mi se Uppababy cini kao taman kompromis, svatko ima dovoljno zraka i prostora a ne cine mi se prevelika kolica. I jos ova antracit siva boja 😍😍😍
Ptico autosjedalice ce biti maxi cosi, ili pebble ili cabriofix + isofix baze. Moram ih jos detaljnije usporediti pa vidjeti koje tocno.
Ja imam isofix bazu i mogu reć da sam prezadovoljna :) Mi smo uzeli od Peg Perega 3 u 1 kolica i stvarno sam zadovoljna,osobito s jajem. I kasnije smo uzeli autosjedalica njihovu od 9-36,ali s njim nisam zadovoljna,kopčanje me ubija u pojam
I da nigdje nisam našla ove košare,a da su lagane. Kad sam morala ga nositi u njoj pa ruke su mi otpale,a da ne govorim tek kad rodiš ni ne možeš to sam tada dizat
danas baš osjetim bebana. udara. konačno :D malo je čudan osjećaj, ali drago mi je da osjetim.
inače, doktorica mi je rekla da je to povezano uz položaj posteljice. 2/3 žena imaju posteljicu sprijeda,a 1/3 straga. navodno se puno više osjete pokreti ako je posteljica straga. moja je sprijeda, vidjela da mi je doktorica jučer to napisala.
Interesuje me jos nesto :D
Kada su vama nestali simptomi, poput mucnine? Ako su uopste nestali :D
Du meni je pregled pocetkom 8 mjeseca,i dalje mirujem. Nadam se da je se hematom smanjio posto sam 2-3 dana smeđarila.
Meni se cine super kolica. A je li potrebna ta isofix baza? Sta je to zapravo,neda mi se googlat 😅
Ptičice ja jutros vristim na sve zivo.
Ne mogu jest kad hocu,ne mogu pit kad hocu,ne mogu nista kad hocu i kako hocu a da ne dobijem neki komentar zbog kojeg se osjecam jadno.
Sad mi je bila sestra pa sam se isplakala,sad mi je bolje. Jedva cekam kad ce muz s posla 😳
danas baš osjetim bebana. udara. konačno :D malo je čudan osjećaj, ali drago mi je da osjetim.
inače, doktorica mi je rekla da je to povezano uz položaj posteljice. 2/3 žena imaju posteljicu sprijeda,a 1/3 straga. navodno se puno više osjete pokreti ako je posteljica straga. moja je sprijeda, vidjela da mi je doktorica jučer to napisala.
Samo je bio umoran 😁 naravno da ce se javljat svojoj mami, svaki dan ❤
Moj udara svaki dan sve jace 😊 i da, bas je predobar osjecaj 😍
Meni su mucnine i onaj konstantni umor prestali s nekih 14-15 tjedana (nije bilo onih "carobnih" 12 tjedana koje sam tolko cekala 😔)
url=https://lilypie.com]
Du meni je pregled pocetkom 8 mjeseca,i dalje mirujem. Nadam se da je se hematom smanjio posto sam 2-3 dana smeđarila.
Meni se cine super kolica. A je li potrebna ta isofix baza? Sta je to zapravo,neda mi se googlat 😅
Ptičice ja jutros vristim na sve zivo.
Ne mogu jest kad hocu,ne mogu pit kad hocu,ne mogu nista kad hocu i kako hocu a da ne dobijem neki komentar zbog kojeg se osjecam jadno.
Sad mi je bila sestra pa sam se isplakala,sad mi je bolje. Jedva cekam kad ce muz s posla 😳
Joj Blaza, ovo kod mene nije normalno! Ko da sam novorodence! Red jedenja, red plakanja, red spavanja.
Koji si ti tt? Napravi lilypie da nam je lakse 😊😊
Ja se mogu pohvalit da sam jedna od onih sretnica koja nema mucnine. Cesce mi sad dolazi muka nego prije. Na neki miris ili ako nesto ruzno vidim (skuhano haha).
Imas li ti mucnine?
Mucnine sam imala 5 dana u 8om tjednu. Povratila jednom u 6om, bez mucnina, samo izaslo. Simptomi su mi jedino velike bolne grudi, iako i ta bol postaje podnosljivija svaki dan. I evo, unazad par dana cjelodnevno spavanje i plakanje. To je to.
Sortiraj odgovore
Najstariji