meni je na zadnjem pregledu mjerila obujam trbuha, glave duzinu bedrene kosti..ne znam jel.to anomaly
Nije, to je dio uobicajenog pregleda.
Na anomalyju se uz to gleda i mozak, srce, kraljeznica, bubrezi, zeludac. Najcesce presjek i morfoloska struktura + vaskularizacija.
Ee tocno to je meni u 12tt gledao..
❤N i V💙
meni je na zadnjem pregledu mjerila obujam trbuha, glave duzinu bedrene kosti..ne znam jel.to anomaly
Nije, to je dio uobicajenog pregleda.
Na anomalyju se uz to gleda i mozak, srce, kraljeznica, bubrezi, zeludac. Najcesce presjek i morfoloska struktura + vaskularizacija.
Sad mi opet nije jasno jer sam ja to sve vidjela na zadnjem pregledu kod svoje ginekologice 🤔
Pokazala mi je kraljeznicu cijelom duzinom, mozak, zeludac, pluca, mjehur i bubrege... Nije nista posebno mjerila ili nazvala to anomaly scanom ali je sve to napravila 🤔
Onda je to to ili?
Truskawka to je to, u 12tt je mini anomaly 😊
Bruna mozda je, ne znam. Ovisi je li gledala vanjsku gradu ili i presjeke i krvne zile. Doduse malo je bilo prerano na proslom pregledu za anomaly. Pitaj ju iduci put 😉
Znate li gdje se uzivo mogu vidjeti uppababy kolica? Koji ducani ih imaju?
Truskawka to je to, u 12tt je mini anomaly 😊
Bruna mozda je, ne znam. Ovisi je li gledala vanjsku gradu ili i presjeke i krvne zile. Doduse malo je bilo prerano na proslom pregledu za anomaly. Pitaj ju iduci put 😉
Znate li gdje se uzivo mogu vidjeti uppababy kolica? Koji ducani ih imaju?
Svijet beba i choconilas u zg-u.
Meni su ona i joolz favorit, prekrasna su 😍😍
Cure koje vodite trudnoce privatno ali imate otvorene trudnicke kartone i u domu zdravlja, kako ste liječniku u domu zdravlja objasnile da svr obavljate privatno sa svojim lijecnikom i da vam on u stvari treba samo da biste se porodile u bolnici? :)
Moja privatna liječnica ne dopusta da me pregledaju puno puta i ona a i ovi u bolnici tako da idem uskoro socijalnom i ne znam kako ce reagirati hoce li mi htjeti otvoriti karton bez pregleda i dati trudnicko..
Ovoj kojoj idem preko zdravstvenog je moja privatna dr takodjer vodila obje trudnoce pa se nadam da ce vjerovati njenim nalazima i da me nece puno peglati..
Choconillas mislim sigurno.
Miranda, ovo se odnosila na Uppababy.
Luka ❤
Cure koje vodite trudnoce privatno ali imate otvorene trudnicke kartone i u domu zdravlja, kako ste liječniku u domu zdravlja objasnile da svr obavljate privatno sa svojim lijecnikom i da vam on u stvari treba samo da biste se porodile u bolnici? :)
Moja privatna liječnica ne dopusta da me pregledaju puno puta i ona a i ovi u bolnici tako da idem uskoro socijalnom i ne znam kako ce reagirati hoce li mi htjeti otvoriti karton bez pregleda i dati trudnicko..
Ovoj kojoj idem preko zdravstvenog je moja privatna dr takodjer vodila obje trudnoce pa se nadam da ce vjerovati njenim nalazima i da me nece puno peglati..
Meni je soc gin sama rekla da ce i njoj biti lakse i meni i da cemo obje biti mirnije ako nastavim privatno ici tamo di sam isla na ivf. Pa eto ja se nisam puno bunila jer sam to zapravo i htjela. A ona je rekla da ce mi biti na raspolaganju za sve sto mi zatreba sto se nje tice od ljekova do pretraga, uputnica itd..tako da ja fino pregled obavim privatno i odem do nje kopiram joj nalaz i ona mi daje komplikacije i ljekove i eto sve sto privatnik napise 🤗🤗
❤N i V💙
Meni je soc gin sama rekla da ce i njoj biti lakse i meni i da cemo obje biti mirnije ako nastavim privatno ici tamo di sam isla na ivf. Pa eto ja se nisam puno bunila jer sam to zapravo i htjela. A ona je rekla da ce mi biti na raspolaganju za sve sto mi zatreba sto se nje tice od ljekova do pretraga, uputnica itd..tako da ja fino pregled obavim privatno i odem do nje kopiram joj nalaz i ona mi daje komplikacije i ljekove i eto sve sto privatnik napise 🤗🤗
Tako i ja. 😊 i ne stvara mi nikakav problem oko toga..
Odradim malo jutro i odma me ceka 5str za citanje 😂 iznenadila me ova kisa u zg, nije bila u prognozi 😂
Novim curama zelim dobrodoslicu 😘
Sta se tice familije, takodjer zelim postavit pravila stroga, iako su samo njegovi tu i odma znam da ce se funjit, ali prvo cu o tome svemu s muzem popricat i dogovorit min 10dana da smo na miru, a poslije po sat vremena i vozi, zelim odmor i vrijeme za sebe, koliko god to okrutno zvucalo, ne zanima me, imam pravo na to, kome se ne svidja niti mi ne treba..
Neko je pitao za rodiliste, bas bi htjela da se tom temom malo pozabavimo, ja jos nisam odlucila, htjela bih vise info o svima a ne znam kako ih nabavit jer i oni forumi i info sta ima po netu su malo zastarjeli..
Sortiraj odgovore
Najstariji