Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Srpanj 2018. 14:43

Ana89

nelly1107

Ja dosta loše spavam, ležim već poprilicno i sve me boli. Nekad mi pase malo i na leda da se "protegnem"… nije preporucljivo jel? Najbolje lijevi bok, al ko ce stalno tako lezati 🤔🤔

Ne znam koji si tjedan trudnoće, ali meni pomaže trudnički jastuk, spavam kao beba na njemu. Nekad po pol dana :) I magnezij me uspava.

Ozbiljno? To je onaj dugacki jastuk? Ja sam u 14om tj.

Nelly1107

04. Srpanj 2018. 14:48

Salatica9192

Pastrmka, sumske gljive (rujnice), paprike sa bijelim lukom, povlaka i salata od cvekle (domaca iz mamine baste) - samo su koscice ostale hahahhaha :O Sada odmaram pa u napad na borovnice :D
    Ja koristim Magnezij direkt trenutno (prije sam sumece) i rekao mi je doktor da ga pijem :) Moze i Donat Mg uz to (dvije case).
    Sa spavanjem nemam jos problema, uspavam se lako, vise imam smetnje pri ljencarenju, pa ko na raznju se prevrcem sa strane na stranu xD A lezim i na ledjima ponekad :)

Današnji bolnicki rucak :) plus paradajz i juhica :) mogu rec da je bilo fino :)
    Današnji bolnicki rucak :) plus paradajz i juhica :) mogu rec da je bilo fino :)

Nelly1107

Ana89
    04. Srpanj 2018. 14:48

nelly1107

Ana89

nelly1107

Ja dosta loše spavam, ležim već poprilicno i sve me boli. Nekad mi pase malo i na leda da se "protegnem"… nije preporucljivo jel? Najbolje lijevi bok, al ko ce stalno tako lezati 🤔🤔

Ne znam koji si tjedan trudnoće, ali meni pomaže trudnički jastuk, spavam kao beba na njemu. Nekad po pol dana :) I magnezij me uspava.

Da, čak je i spavanje na lijevom boku s njim udobno. Već bi ga mogla početi koristiti ako si u 14. tjednu. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

04. Srpanj 2018. 14:49

Ana89

nelly1107

Ana89

nelly1107

Da, čak je i spavanje na lijevom boku s njim udobno. Već bi ga mogla početi koristiti ako si u 14. tjednu.

Ok,tnx, pogledat cemo svakak 👍

Nelly1107

Salatica9192
    04. Srpanj 2018. 14:50

nelly1107

Salatica9192

Pastrmka, sumske gljive (rujnice), paprike sa bijelim lukom, povlaka i salata od cvekle (domaca iz mamine baste) - samo su koscice ostale hahahhaha :O Sada odmaram pa u napad na borovnice :D
    Ja koristim Magnezij direkt trenutno (prije sam sumece) i rekao mi je doktor da ga pijem :) Moze i Donat Mg uz to (dvije case).
    Sa spavanjem nemam jos problema, uspavam se lako, vise imam smetnje pri ljencarenju, pa ko na raznju se prevrcem sa strane na stranu xD A lezim i na ledjima ponekad :)

To u bolnici kuhaju? Fino izgleda :) Ja kad sam lezala, donosili su mi hranu :/ znaci granici se sa pristojnim, a da ne pricam o fino :D Prijatnoo :-**

Mina93
    04. Srpanj 2018. 15:41

Kani07

nelly1107

Preporucljiv je lijevi bok i vecinu sam na njemu ,ali mjenjam i na ledima,i desni kad moras mirovat pa ne mogu bit na jednoj strani non stop a mislim da nije ni dobro tako da ja mjenjam a nastojim spavat na lijevom boku jer beba tako bolje dobiva hranjive tvari koliko sam skontala.😀

Vise kisika u krvi tada dolazi do bebe

Mina93
    04. Srpanj 2018. 15:42

Ja kombiniram sva tri polozaja za spavanac, oduvijek spavam na desnom boku i zato mi jr tesko sad prebacit se na lijevi, a otkad sam ostala trudna mi pase spavat na ledjima, evo se taman probudila i kosa mi se od muke oznojila od vrucine

Bruna92
    04. Srpanj 2018. 16:10

Ja spavam kao i prije, u svim mogucim polozajima s tim da mi je lijevi bok uvijek bio glavni nekako. Ali, jos uvijek se znam naci na trbuhu... Ne smeta mi jos nista pa valjda ne steti bebi sta se tu i tamo nadem na trbuhu.. cim to skuzim, maknem se s trbuha al eto... Sigurno ce uskoro poceti smetati...

Redhead
    04. Srpanj 2018. 16:25

Zene da se i ja malo javim :)
    Jucer vadila krv i urin i nosila danas doktoru, kaze da je sve u redu i narucio me kod sebe privatno za 2 tj :)
    Kako ste vi?

Ptičica
    04. Srpanj 2018. 16:35

Glad. Nevidena glad 🥘🌮🥗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.