Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _lily_0
    03. Srpanj 2018. 14:26

Cure dali se ko susreo s ovim bestijama 
    Stigao mi nalaz urino kulture prije 20dana bio sterilan a sad ove bakterije:
    Klebsiella pneumoniae
    Enterococcus  feacalis
    Moja ginekologica mi je odma prepisala antibiotik ali sam se ja ipak javila svojoj mpo doktorici koja zahtjeva da sutra dodem u bolnicu e sad sta ce mi dat ili kaj vec nemam pojma samo znam da sam sad bas u nekoj neizvjesnosti i strahu...

Ptičica
    03. Srpanj 2018. 14:44

Lily, neznam ti pomoci. Najbolje da dozovemo nasu Mirandu.
    Evo i slika mog nalaza, sve super samo leukociti poviseni. Jesam u pravu kad kazem da je to normalno u  trudnoci? 

Ana89
    03. Srpanj 2018. 15:26

Stigli su mi uzorci od pampersa 😍😍😍😍 omg kako su mali ☺️☺️

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    03. Srpanj 2018. 15:26

Uspjela sam nesto skuckati :D Napravila za 5 ljudi hahhahaha :D xD Nije lose, samo malo ljuce da je bilo i makaroni malo manje kuhani (ostali mi previse u vrucoj vodi dok sam se bavila umakom). 
    Vodila sam se ovim receptom uz svoje neke izmjene (miks rendanog parmezana i trapista) https://www.google.com/amp/s/zdravakrava.24sata.hr/amp/hrana/spageti-s-cesnjakom-i-maslinovim-uljem-2153
    Naucicu kuhati taman kad beba poraste da svasta jede hahhaha, bice nesto od mene kroz par godina xD

Sad sam na stranici 505, a neko napisa za leukocite na 506. I meni su leukociti identicni, i nista, normalno u trudnoci, samo je meni uz to CRP otisao prema gore, ali Miranda kaze da je i to normalno u trudnoci - sve sto je blago poviseno :) Ja cu samo cesce pratiti CRP i to je to :) 

pepe1907
    03. Srpanj 2018. 15:32

Ana89

pepe1907

kaj se tiće glavobolje lupocet mi ne pomaže, jedino rapidol..mene skoro svako jutro lupka malo manje navecer..i bas bude bum bum bum..jedva cekam pregled sutra..vjencanje u subotu samo treba nabavit projektor za tekmu 😀

Oho!! Sve spremno za vjenčanje?, meni je vikend iza tvog ☺️ Si uzbuđena ili si se već stigla skulirati? 😎

ma meni je veca nervoza za sutrasnji pregled 😀 a ovo svadba..joj sto stvari trebam obavit prije i sad smo oboje malo nervozni 😀 ugl.samo po jos neke detalje i bjuti tretmani 😀

Tena92
    03. Srpanj 2018. 15:32

Dan žene drage.. napravila sam dva testa u tjedan dana razmaka i oba su POZITIVNA  😁😁
    Prvi pregled je 16.7. i po svemu sada sam u 9tt :)

Ptičica
    03. Srpanj 2018. 15:33

Salatica9192

Uspjela sam nesto skuckati :D Napravila za 5 ljudi hahhahaha :D xD Nije lose, samo malo ljuce da je bilo i makaroni malo manje kuhani (ostali mi previse u vrucoj vodi dok sam se bavila umakom).
    Vodila sam se ovim receptom uz svoje neke izmjene (miks rendanog parmezana i trapista) https://www.google.com/amp/s/zdravakrava.24sata.hr/amp/hrana/spageti-s-cesnjakom-i-maslinovim-uljem-2153
    Naucicu kuhati taman kad beba poraste da svasta jede hahhaha, bice nesto od mene kroz par godina xD

Sad sam na stranici 505, a neko napisa za leukocite na 506. I meni su leukociti identicni, i nista, normalno u trudnoci, samo je meni uz to CRP otisao prema gore, ali Miranda kaze da je i to normalno u trudnoci - sve sto je blago poviseno :) Ja cu samo cesce pratiti CRP i to je to :)

CRP i sedimentacija uopce nisu radeni. S obzirom da se ja osijecam odlicno i brisevi i urin su sterilni, uopce me ne opterecuje ovaj nalaz. Ni najmanje. Znam da je sve super i da ce tako i ostat. Meni dosta 😆

Ptičica
    03. Srpanj 2018. 15:36

Tena92

Dan žene drage.. napravila sam dva testa u tjedan dana razmaka i oba su POZITIVNA 😁😁

Cestitam Tena! Na plusu al bome i na strpljivosti. Ja bi vec bila 2x na pregledu 🤣

pepe1907
    03. Srpanj 2018. 15:37

Tena92

Dan žene drage.. napravila sam dva testa u tjedan dana razmaka i oba su POZITIVNA 😁😁

uuu već 9tj? dobrodošla 😀

VelikoSretnoDijete
    03. Srpanj 2018. 15:37

Tena92

Dobrodošla, booome divno, ja bi isto kao Ptičica već dva puta bila na stolcu :D  sRetno!

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.