Ps. Sparogama sad nije sezona, one su na proljece i tad su mi super na salatu sa jajima.. mislim da vecina tako i jede. Bude stvarno odlicno. 😍 tako da tesko da ces ih nac sada negdje svjeze..
Manuella kako je na Visu? Jel pogodan otok za trudnicu? 😊 dal ima puno hodanja do plaza ili su lako dostupne, pretpostavljam da ima dosta hlada po plazama.. nisam nikad bila a planiramo ic u 8 mjesecu ako nam doktor dozvoli 🙏
Salatica9192
Meni je odlično na ribljem temeljcu domaća pašta pa se fini umak napravi i onda dodat pred kraj kozice i parmezan, za prste polizat
Uuuu ovo zvuci super😋😋
Manuella kako je na Visu? Jel pogodan otok za trudnicu? 😊 dal ima puno hodanja do plaza ili su lako dostupne, pretpostavljam da ima dosta hlada po plazama.. nisam nikad bila a planiramo ic u 8 mjesecu ako nam doktor dozvoli 🙏
Super ti je....more je predivno znaci cisto i pogodno za trudnice..Imas Vis koji ima dosta turista pogotovo u osmi misec ja bi ti radije isla u Komizu koja je manja i isto ima predivnih plaža a ima manje svita.A ako bas zelis mir i tišinu onda bi pogledala ova manja mista ala Rukavac..(plaza Srebrena i Tepluš).Također ti savjetujem da dođete s autom jer steta bi bila da dođete a ne vidite druga mista..Nabolje je uzet izlet brodom pa mozete vidit i zelenu i modru spilju i stinivu al to su izleti s gumenjacima pa je nezgodno za trudnicu ..ako te jos STA zanima slobodno pitaj😘😘😘
JOOj taj Vis mi je želja, budem jednom!! :)
Riješila Duphastone, smotana sam kao sajla, poslan mi je prije 13 dana na recept, a ja sam valjda to potisnula u glavi od euforije kako je sve ok. sad sam na sebe ljuta
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Super ti je….more je predivno znaci cisto i pogodno za trudnice..Imas Vis koji ima dosta turista pogotovo u osmi misec ja bi ti radije isla u Komizu koja je manja i isto ima predivnih plaža a ima manje svita.A ako bas zelis mir i tišinu onda bi pogledala ova manja mista ala Rukavac..(plaza Srebrena i Tepluš).Također ti savjetujem da dođete s autom jer steta bi bila da dođete a ne vidite druga mista..Nabolje je uzet izlet brodom pa mozete vidit i zelenu i modru spilju i stinivu al to su izleti s gumenjacima pa je nezgodno za trudnicu ..ako te jos STA zanima slobodno pitaj😘😘😘
Hvala ti 🤗😘 cula sam da su im plaze vrhunske 🤗 plan je ic autom, smjestaj u Komizi i onda autom djirat po otoku. Citala sam za Rukavac tako bi deff isli na kupanje tamo. Komiza mi se cini najbolji izbor za spavanje, ima i ducana i restaca pa sam mirnija ako ogladnim u nezgodno doba 🤣😋 isla bi brodom ali gumenjakom ne, preopasno je za nas da..
Ajme zavidim ti toliko sto si na Visu. 😍 to si zelim vec dugo. Morali smo otkazat i Mljet ove godine radi malene, nadam se da cemo uspjet na Vis barem na 4,5 dana. 😎
Ti si onda bas u Visu?
Ja sam otkrila jedan savrsen recept za tjesteninu, iz glave 😀
Poprzila sam kapulu i kad je postala prozirna dodala sam tikvicu izrezanu na male komadice. Zacinila i dinastala neko vrijeme pa dolila malo vode da se fino ukuha. Kad je omeksalo i skuhalo se uzela sam stapni mikser i sve propasirala. Vratila na stednjak i jos mrvicu vode ako bude bas gusto i stavila jednu kesicu parmezana... Prelila to po tjestenini i uz to neka salatica... Mljac, za prste polizati a udravo jer nema nikakvih dodataka tipa vrhnje i slicno😀
Ja sam otkrila jedan savrsen recept za tjesteninu, iz glave 😀
Poprzila sam kapulu i kad je postala prozirna dodala sam tikvicu izrezanu na male komadice. Zacinila i dinastala neko vrijeme pa dolila malo vode da se fino ukuha. Kad je omeksalo i skuhalo se uzela sam stapni mikser i sve propasirala. Vratila na stednjak i jos mrvicu vode ako bude bas gusto i stavila jednu kesicu parmezana… Prelila to po tjestenini i uz to neka salatica… Mljac, za prste polizati a udravo jer nema nikakvih dodataka tipa vrhnje i slicno😀
😋😋 odlicno zvuci 😍
Ja sam ti u Rukavcu pet minuta od Srebrene al kupala sam se samo jedan put jer ovo vrime je neko cudno..Je super je nisam ni svjesna 😍😍zimi smo u Splitu a liti u Rukavcu.
Sortiraj odgovore
Najstariji