Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    03. Srpanj 2018. 13:15

Ps. Sparogama sad nije sezona, one su na proljece i tad su mi super na salatu sa jajima.. mislim da vecina tako i jede. Bude stvarno odlicno. 😍 tako da tesko da ces ih nac sada negdje svjeze..

Pticaselicazgst
    03. Srpanj 2018. 13:17

Manuella kako je na Visu? Jel pogodan otok za trudnicu? 😊 dal ima puno hodanja do plaza ili su lako dostupne, pretpostavljam da ima dosta hlada po plazama.. nisam nikad bila a planiramo ic u 8 mjesecu ako nam doktor dozvoli 🙏

• Manuella
    03. Srpanj 2018. 13:18

Strudlica

Salatica9192
    Meni je odlično na ribljem temeljcu domaća pašta pa se fini umak napravi i onda dodat pred kraj kozice i parmezan, za prste polizat

Uuuu ovo zvuci super😋😋

Blaza26
    03. Srpanj 2018. 13:31

Sline mi cure nad tim vasim pastama,
    mene opet zgaravica ubija 😰😰😰

• Manuella
    03. Srpanj 2018. 13:35

Pticaselicazgst

Manuella kako je na Visu? Jel pogodan otok za trudnicu? 😊 dal ima puno hodanja do plaza ili su lako dostupne, pretpostavljam da ima dosta hlada po plazama.. nisam nikad bila a planiramo ic u 8 mjesecu ako nam doktor dozvoli 🙏

Super ti je....more je predivno znaci cisto i pogodno za trudnice..Imas Vis koji ima dosta turista pogotovo u osmi misec ja bi ti radije isla u Komizu koja je manja i isto ima predivnih plaža a ima manje svita.A ako bas zelis mir i tišinu onda bi pogledala ova manja mista ala Rukavac..(plaza Srebrena i Tepluš).Također ti savjetujem da dođete s autom jer steta bi bila da dođete a ne vidite druga mista..Nabolje je uzet izlet brodom pa mozete vidit i zelenu i modru spilju i stinivu al to su izleti s gumenjacima pa je nezgodno za trudnicu ..ako te jos STA zanima slobodno pitaj😘😘😘

VelikoSretnoDijete
    03. Srpanj 2018. 13:44

JOOj taj Vis mi je želja, budem jednom!! :)

Riješila Duphastone, smotana sam kao sajla, poslan mi je prije 13 dana na recept, a ja sam valjda to potisnula u glavi od euforije kako je sve ok. sad sam na sebe ljuta

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

Pticaselicazgst
    03. Srpanj 2018. 13:46

Manuella

Pticaselicazgst

Super ti je….more je predivno znaci cisto i pogodno za trudnice..Imas Vis koji ima dosta turista pogotovo u osmi misec ja bi ti radije isla u Komizu koja je manja i isto ima predivnih plaža a ima manje svita.A ako bas zelis mir i tišinu onda bi pogledala ova manja mista ala Rukavac..(plaza Srebrena i Tepluš).Također ti savjetujem da dođete s autom jer steta bi bila da dođete a ne vidite druga mista..Nabolje je uzet izlet brodom pa mozete vidit i zelenu i modru spilju i stinivu al to su izleti s gumenjacima pa je nezgodno za trudnicu ..ako te jos STA zanima slobodno pitaj😘😘😘

Hvala ti 🤗😘 cula sam da su im plaze vrhunske 🤗 plan je ic autom, smjestaj u Komizi i onda autom djirat po otoku. Citala sam za Rukavac tako bi deff isli na kupanje tamo. Komiza mi se cini najbolji izbor za spavanje, ima i ducana i restaca pa sam mirnija ako ogladnim u nezgodno doba 🤣😋 isla bi brodom ali gumenjakom ne, preopasno je za nas da.. 
    Ajme zavidim ti toliko sto si na Visu. 😍 to si zelim vec dugo. Morali smo otkazat i Mljet ove godine radi malene, nadam se da cemo uspjet na Vis barem na 4,5 dana. 😎
    Ti si onda bas u Visu?

Bruna92
    03. Srpanj 2018. 13:51

Ja sam otkrila jedan savrsen recept za tjesteninu, iz glave 😀
    Poprzila sam kapulu i kad je postala prozirna dodala sam tikvicu izrezanu na male komadice. Zacinila i dinastala neko vrijeme pa dolila malo vode da se fino ukuha. Kad je omeksalo i skuhalo se uzela sam stapni mikser i sve propasirala. Vratila na stednjak i jos mrvicu vode ako bude bas gusto i stavila jednu kesicu parmezana... Prelila to po tjestenini i uz to neka salatica... Mljac, za prste polizati a udravo jer nema nikakvih dodataka tipa vrhnje i slicno😀

Pticaselicazgst
    03. Srpanj 2018. 13:54

Bruna92

Ja sam otkrila jedan savrsen recept za tjesteninu, iz glave 😀
    Poprzila sam kapulu i kad je postala prozirna dodala sam tikvicu izrezanu na male komadice. Zacinila i dinastala neko vrijeme pa dolila malo vode da se fino ukuha. Kad je omeksalo i skuhalo se uzela sam stapni mikser i sve propasirala. Vratila na stednjak i jos mrvicu vode ako bude bas gusto i stavila jednu kesicu parmezana… Prelila to po tjestenini i uz to neka salatica… Mljac, za prste polizati a udravo jer nema nikakvih dodataka tipa vrhnje i slicno😀

😋😋 odlicno zvuci 😍

• Manuella
    03. Srpanj 2018. 14:14

Ja sam ti u Rukavcu pet minuta od Srebrene al kupala sam se samo jedan put jer ovo vrime je neko cudno..Je super je nisam ni svjesna 😍😍zimi smo u Splitu a liti u Rukavcu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.